Dit is waarom fans denken dat Sebastian Stan in 'Game Of Thrones' verscheen

Dit is waarom fans denken dat Sebastian Stan in 'Game Of Thrones' verscheen
Dit is waarom fans denken dat Sebastian Stan in 'Game Of Thrones' verscheen
Anonim

Fans houden van een goede crossover-theorie, en het blijkt dat ze met 'Game of Thrones' doorhadden, of ze het nu opmerkten of niet. Kijkers die de nu afgesloten (maar nog niet helemaal voltooide) serie opnieuw bekeken, merkten iets op in de eerste aflevering dat deze fascinerende theorie aanwakkerde.

Het idee is dat Sebastian Stan op de een of andere manier in 'GoT' verscheen.

Nu weten MCU-enthousiastelingen al dat Sebastian Stan een zeer volledig cv heeft. Tussen het rommelen met Chris Evans in fanfoto's, werkt hij hard.

Stan werkte niet alleen samen met Tom Hiddleston (zelfs als hij Loki's relatie met Taylor Swift niet goedkeurde), maar hij heeft ook in talloze films gespeeld en volgens critici geweldig werk geleverd.

Sebastian heeft een contract voor negen films met Marvel (afgezien van zijn eerste film, 'Captain America: The First Avenger', merkt ScreenCrush op), en heeft zijn tijd ingevuld met een heleboel andere spraakmakende projecten tussen MCU-films.

Hij is zelfs de Mad Hatter geweest (in 'Once Upon a Time'). Is het dan echt verrassend dat Sebastian op 'Game of Thrones' zou verschijnen? Nauwelijks.

Maar heeft Bucky Barnes echt in de tijd gereisd naar Westeros? Dat is de fan-theorie, legt Mashable uit. Anders klopt het gewoon niet wat fans in aflevering één zagen.

Sinds acteurs in de show hebben aanbevolen dat fans opnieuw kijken om de paaseieren door de serie heen te zoeken, wat volgens hen helpt om het verhaal netjes te verbinden, fans hebben de hele afleveringscatalogus in detail doorgenomen.

Maar ze hoefden niet lang te wachten op spoilers. In de eerste aflevering is op de achtergrond een man te zien die veel op de Winter Soldier lijkt. Hoewel Sebastian Stan geen enkele credits geniet in de show, is de gelijkenis griezelig.

Hoe dan ook, fans zagen de lookalike voor het eerst op de achtergrond van een scène. Natuurlijk, hij is maar een figurant, en er komen ook andere mensen voorbij. Maar de Bucky-lookalike lijkt niet gekleed in historische kleding.

In plaats daarvan leek het alsof hij een spijkerbroek droeg, vermoedden fans. Zijn jasje zag er ook een beetje te modern uit (Patagonië, suggereerde iemand op Twitter) toen de acteur een paar meter achter Jaime Lannister liep.

Het feit dat de acteur veel op Sebastian Stan lijkt, draagt alleen maar bij aan de interesse.

Zelfs als fans die Bucky-tijdreis niet kopen (of een dimensiesprong?), inspireerde de actie veel geweldige fandiscussies op Twitter en resulteerde het ook in uitstekende woordspelingen. Het beste gedeelte? De aflevering heette "De winter komt eraan". Hmm, Winter Soldier-referentie?

Plus, zoals Mashable al aangaf, heeft Sebastian zelf gezegd dat de karakterboog van Bucky in 'Avengers: Infinity War' veel lijkt op die van Jon Snow in 'Game of Thrones'.

Misschien weet Sebastian Stan meer dan hij laat weten over Westeros en wat daar gebeurde.

Aanbevolen: