Fans zijn in de war over waarom Justin Hartley nooit verscheen op 'Selling Sunset', hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans zijn in de war over waarom Justin Hartley nooit verscheen op 'Selling Sunset', hier is waarom
Fans zijn in de war over waarom Justin Hartley nooit verscheen op 'Selling Sunset', hier is waarom
Anonim

Netflix's nieuwste hit realityshow, "Selling Sunset", heeft het streamingplatform volledig veroverd! De show volgt het leven van de dames van de Oppenheim Group, waaronder niemand minder dan actrice en makelaar, Chrishell Stause. Hoewel de show zich richt op de vastgoedmarkt van meerdere miljoenen dollars in Los Angeles, zijn de dames van "Sunset" zonder twijfel het middelpunt van de aandacht geworden, waaronder Stause's scheiding van manlief Justin Hartley.

Chrishell en Justin's scheiding, die in november 2019 plaatsvond, is officieel uitgezonden tijdens seizoen 3 van de show, maar fans blijven in de war over waarom ze Justin nooit in seizoen 1 en 2 hebben gezien. Terwijl Chrishell veel over haar huwelijk sprak, filmde Hartley geen enkele scène op "Selling Sunset", en dit is waarom!

Waarom was Justin Hartley zo MIA?

"Selling Sunset" is meteen een favoriete show van fans geworden en met hun nieuwste seizoen dat eerder deze maand werd uitgezonden, kunnen we gerust stellen dat de show echt naam heeft gemaakt. Hoewel de show bedoeld was om zich te concentreren op high-end onroerend goed in heel Los Angeles, lijkt het alsof de dames van The Oppenheim Group de schijnwerpers hebben gestolen! Hoewel de meeste makelaars onbekend waren voordat ze aan de show deelnamen, was één castmate al een erkend lid van Hollywood!

Chrihsell Stause, die in een aantal tv-shows verscheen, zoals "Days Of Our Lives" en "All My Children", werd de focus tijdens seizoen 3 toen haar scheiding van "This Is Us"-ster, Justin Hartley, werd tentoongesteld. Hoewel hun splitsing absoluut hartverscheurend en verblindend was voor Chrishell, waren fans niet zo geschokt als je zou denken. Justin Hartley was in geen enkele aflevering van de show verschenen, en hoewel fans dachten dat zijn Hollywood-status veel te hoog was om op reality-tv te verschijnen, lijkt het alsof het niets met zijn ego te maken had.

Volgens de maker van de shows, Adam DiVello, die ook MTV's "The Hills" en "The City" maakte, onthulde hij precies waarom Justin nooit voor de camera verscheen. DiVello beweerde dat de productie hem "vele, vele keren" voor de camera probeerde te krijgen, maar het lijkt erop dat Justin's contract met NBC hem verbiedt om op andere shows te verschijnen. "Ik denk dat het gewoon zijn contract met NBC was", onthulde DiVello.

Hoewel het geweldig zou zijn geweest om hun dynamiek en huwelijk op het scherm te zien spelen, was het misschien maar goed dat Hartley nooit op het scherm verscheen. Het duo was 6 jaar samen toen Justin onthulde dat hij Chrishell verliet via sms slechts 45 minuten voordat TMZ het nieuws zou brengen. Fans waren niet blij met Justin nadat ze deze kennis hadden opgedaan, dus het feit dat hij vanaf het begin geen deel uitmaakte van de productie, werkte zeker in zijn voordeel. Ondanks dat er geen nieuws is over een seizoen 4 van "Selling Sunset", twijfelen we er geen seconde aan dat Netflix het zal oppikken voor weer een nieuw sappig seizoen.

Aanbevolen: