Hier ziet de actrice die Newt speelde in 'Aliens' er nu uit

Hier ziet de actrice die Newt speelde in 'Aliens' er nu uit
Hier ziet de actrice die Newt speelde in 'Aliens' er nu uit
Anonim

De film 'Aliens' was een van de eerdere werken van James Cameron en kwam uit in 1986. De film was eigenlijk een vervolg, een vervolg op 'Alien'. Sigourney Weaver was de hoofdrolspeelster, maar het was de relatie van haar personage met het kind "Newt" die de film echt gedenkwaardig maakte.

In feite wordt 'Aliens' grotendeels beschouwd als een van de beste films van James Cameron, en zelfs moderne horrorfilmliefhebbers moeten toegeven dat het episch was.

En het bleek dat de ervaring ook gedenkwaardig was voor het kind dat Newt speelde.

Benieuwd hoe ze er vandaag uitziet? Nou, Carrie is nu volwassen en ze lijkt niet echt meer op kleine Newt. In feite is ze zelf een moeder.

In 1986 was Carrie Henn negen jaar oud, herinnert Wired zich, en woonde in Londen om 'Aliens' te filmen. In een recent interview onthulde de inmiddels volwassen Carrie dat hoewel de film angstaanjagend was voor zijn leeftijd (en de inhoud natuurlijk), ze helemaal niet bang was.

Op de set kende ze iedereen, herinnerde ze zich, en ze waren allemaal vriendelijk. Wat haar het meest intimideerde, was het dragen van haar Newt-kostuum, met beroet gezicht en al, naar de kantine tijdens de lunch. Het bleek natuurlijk een non-issue te zijn, omdat alle anderen ook gekleed waren in hun 'Aliens'-passende kleerkasten.

Het was echter Sigourney die ervoor zorgde dat Carrie zich echt thuis voelde. In het interview met Wired legde Carrie uit dat ze tijdens hun screentest meteen contact had gemaakt met Weaver. De band die hun personages vormden aan het einde van de film? Zo voelde het vanaf het begin, zei Henn.

En het was helemaal niet eng; de slechtste momenten van de film voor kijkers (zoals Newt die wordt weggerukt door een buitenaards wezen) waren leuk, legde ze uit. Het water waarin ze moest staan was warm, en tussen de opnames door zaten zij en 'de alien' zij aan zij met hun voeten in het zwembad, legde Carrie uit.

Maar een acteercarrière was niet echt in haar vizier, zelfs toen niet. Toen de film eenmaal was uitgebracht en Carrie Henn 10 werd, verhuisden zij en haar familie naar de Verenigde Staten. Carrie groeide op, werd lerares in de vierde klas en had een eigen gezin.

Ten tijde van het Wired-interview in 2016 was Carrie's dochter (van wie ze zegt dat ze precies op haar jeugdige zelf lijkt) van dezelfde leeftijd als haar moeder in 'Aliens'. Maar Carrie houdt nog steeds contact met Sigourney, zegt ze, omdat het paar hecht blijft.

Wat acteren betreft, ze keerde nooit meer terug naar het grote scherm. Carrie heeft echter blijkbaar verklaard dat als ze zou terugkeren naar acteren, ze graag in een film van Quentin Tarantino zou willen spelen. Hoewel, aangezien Quentin blijkbaar zijn "laatste" film overweegt, Carrie misschien zo snel mogelijk wil profiteren van haar Hollywood-connecties!

Aanbevolen: