Welk Harry Potter-personage speelde Eddie Redmayne bijna voor Newt Scamander?

Inhoudsopgave:

Welk Harry Potter-personage speelde Eddie Redmayne bijna voor Newt Scamander?
Welk Harry Potter-personage speelde Eddie Redmayne bijna voor Newt Scamander?
Anonim

Er zijn maar weinig franchises in de geschiedenis die in de buurt komen van de liefde en het succes dat Harry Potter heeft kunnen vinden. De boeken maakten hun debuut in de jaren 90, en toen de films eenmaal in het spel kwamen, was de hele wereld in de ban van het ongelooflijke verhaal over de jongen die leefde.

In de afgelopen jaren is de franchise blijven uitbreiden, en er is nu een Fantastic Beasts-filmfranchise die zich afspeelt vóór de gebeurtenissen van Harry Potter. Eddie Redmayne schittert als Newt Scamander in de franchise, maar voordat hij hier de hoofdrol speelde, deed hij zijn best om een ander Harry Potter-personage te spelen.

Dus, wie was Eddie Redmayne die auditie deed om te spelen? Laten we eens kijken naar het personage in kwestie en hoe het allemaal uitpakte.

Hij deed auditie voor de rol van Tom Riddle

Eddie Redmayne Tom Riddle
Eddie Redmayne Tom Riddle

Hij is nu misschien een grote ster, maar er was een moment dat Eddie Redmayne een opkomende artiest was die op zoek was naar een grote doorbraak. In de jaren 2000 kreeg hij een enorme kans toen hij auditie deed om Tom Riddle te spelen in de Harry Potter-franchise, maar deze kans zou hij niet grijpen.

“Ik heb auditie gedaan om Tom Riddle te spelen toen ik op de universiteit zat. Ik heb behoorlijk gefaald en werd niet teruggebeld', onthulde de acteur aan Marie Claire.

Ook al waren er jaren verstreken tussen die mislukte auditie en dit citaat, het is duidelijk dat Redmayne nog steeds een soort gevoel heeft over wat er is gebeurd. Het kan gemakkelijk zijn om te verdwalen in succes, maar veel artiesten zullen dit soort momenten vasthouden om gemotiveerd en geaard te blijven, en vergeten nooit dat ze ooit worstelden zoals iedereen die het nog niet helemaal heeft gehaald.

Interessant is dat Redmayne zou onthullen dat hij Harry Potter-ambities had buiten het spelen van Tom Riddle, hoewel sommigen misschien verbaasd zijn om te horen wat hij precies voor zichzelf in gedachten had.

De acteur zou zeggen: Door de jaren heen heb ik altijd gehoopt dat ik zou worden gecast als een lid van de Weasley-familie - ik ben kleurenblind, maar er is mij altijd verteld dat er een zweem van rood in mijn haar – maar helaas niet.”

"Veel van mijn vrienden, zoals Domhnall Gleeson (Bill Weasley) en Rob Pattison (Cedric Diggory) kregen hun Harry Potter-moment, maar ik heb het mijne nooit", zei hij.

Hij landt uiteindelijk Newt Scamander

Eddie Redmayne Newt Scamander
Eddie Redmayne Newt Scamander

Hoewel Eddie Redmayne nooit de kans kreeg om Tom Riddle of een lid van de Weasley-clan te spelen, kreeg hij wel de kans om zichzelf te vestigen als een leidende artiest in de franchise toen hij werd gecast als Newt Scamander in de Fantastic Beasts films, die een uitbreiding zijn van de belangrijkste Harry Potter-overlevering.

Ook al was Newt Scamander geen grote speler in het originele verhaal, de studio en J. K. Rowling voelde dat er een boeiend verhaal te vertellen was, en dus gingen ze door met het tot leven brengen van deze wezens en een jonge Newt Scamander.

Toen hij in 2019 over het personage sprak, zei Redmayne tegen de pers: "Wat ik zo leuk vind aan [Fantastic Beast's] Newt, is dat hij zijn eigen magie heeft. Hoe hij niet per se de grootste, machtigste tovenaar ter wereld is, maar hij heeft zijn unieke benadering van magie.”

Tot nu toe zijn er twee Fantastic Beasts-films uitgebracht, en elk daarvan heeft succes gehad aan de kassa. Hoewel deze verhalen een verdeeldheid in het fandom hebben veroorzaakt, v alt niet te ontkennen dat ze mensen naar theaters trekken en Redmayne in de schijnwerpers hebben gezet.

His Fantastic Beasts Future

Eddie Redmayne Newt Scamander
Eddie Redmayne Newt Scamander

Er is veel controverse geweest rond de franchise, namelijk met J. K. Rowling en Johnny Depp, en mensen vragen zich af of er een derde film komt om een goede trilogie af te ronden. Zoals het er nu uitziet, is een derde Fantastic Beasts-film in de maak en zal tot leven worden gebracht.

Redmayne keert natuurlijk terug als Newt Scamander, en Mads Mikkelsen voegt zich bij de cast nadat hij Johnny Depp heeft vervangen.

Ik denk dat ik net zo weinig weet als jij, in die zin dat ik de geruchten hoor over waar we zouden kunnen schieten en in welke landen het zich afspeelt. Dan ben ik tot geheimhouding verplicht, maar ik kijk er naar uit om het maken van de film. Ik heb zo'n buitengewone tijd', zei Redmayne over de aankomende film.

Hoewel hij het misschien mis heeft gehad met het spelen van Tom Riddle, bleef Eddie Redmayne op koers en eindigde hij met iets veel groters op de weg. Soms werken dingen gewoon op hun eigen mysterieuze manier.

Aanbevolen: