Hier ziet de acteur die 'Young Snape' speelde in 'Harry Potter' er nu uit

Hier ziet de acteur die 'Young Snape' speelde in 'Harry Potter' er nu uit
Hier ziet de acteur die 'Young Snape' speelde in 'Harry Potter' er nu uit
Anonim

Het is eeuwen geleden sinds de laatste ' Harry Potter'-film, maar de fandom zal nooit echt verdwijnen. Zeker gezien het feit dat Harry's verhaal tot tal van spin-offs heeft geleid (zoals 'Fantastic Beasts'), lijkt er echt geen einde te komen aan de franchise.

Natuurlijk werd niet elk castlid uit de originele HP-films superberoemd. Terwijl vooral Daniel Radcliffe aan talloze andere projecten begon nadat hij de hitfilms van de franchise had voltooid en Emma Watson wereldberoemd werd, vielen andere sterren van de radar van de fans.

Neville Longbottom (Matthew Lewis) verdiende veel aandacht voor zijn glow-up, en Draco Malfoy (Tom Felton) is ook in de schijnwerpers gebleven (het personage was onlangs zelfs trending op Twitter - over uithoudingsvermogen gesproken!). Rupert Grint heeft een aantal opmerkelijke rollen gehad, meest recentelijk in het drama-rijk (iets nieuws voor de acteur!).

Maar voor sommige andere minder bekende HP-castleden was roem begrijpelijkerwijs vluchtig. Neem bijvoorbeeld Benedict Clarke, die op IMDb wordt genoemd als het schattige gezicht achter ieders favoriete slechterik die held is geworden.

De voormalige kindacteur speelde een jonge Severus Sneep in 'Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2', maar het was een relatief kleine rol (tenminste vergeleken met het HP-trio van Harry, Ron en Hermione).

Hij is echter nog niet de zonsondergang in gereden. Glamour checkte in bij de jonge ster in 2016, en op dat moment was Clarke slechts in drie andere films en in ondergeschikte rollen geweest.

Nu zou de 6'3 -acteur kunnen wedijveren met Neville's gloed, als zijn Instagram-snapshots een indicatie zijn. En met 44K volgers weten veel fans waar Benedictus mee bezig is.

Benedict Clarke
Benedict Clarke

Maar Clarke heeft 'Harry Potter' niet helemaal achter zich gelaten. Net als de andere jonge sterren in de film, zit hij vast in het magische rijk sinds hij de set heeft verlaten. Sterker nog, zelfs zijn kitten heeft een Hogwarts-huis (Huffelpuf natuurlijk).

Naast het verkleden van kittens, is Clarke de afgelopen jaren bezig geweest met reizen, fotografie en een handvol korte films. Bronnen suggereren dat Benedictus naar de toneelschool ging (net zoals Emma Watson van Hermelien, die wachtte tot na HP roem om lessen te volgen) en fans kunnen niet ontkennen dat hij als jonge Sneep ontzettend onhandig was.

Hij ziet er tegenwoordig een beetje intens uit, wat hem perfect zou kunnen maken voor meer 'slechte' rollen. Hoe dan ook, fans van HP zijn nog steeds fans van Benedict Clarke, en het blijkt dat de schattige jongen die Sneep ooit was, nog steeds wat magie in zich kan hebben. In feite is hij misschien wel de perfecte aanvulling op een rol van 'Fantastic Beasts' (hint, hint).

Wat echter nog verbazingwekkender zou zijn, zou zijn als Benedictus een rol op zich zou nemen die gericht was op de jeugd van Sneep!

Aanbevolen: