Wat is er gebeurd met de kinderster uit 'Stuart Little'?

Wat is er gebeurd met de kinderster uit 'Stuart Little'?
Wat is er gebeurd met de kinderster uit 'Stuart Little'?
Anonim

Fans van Hugh Laurie zullen zich herinneren dat voordat 'House' hem internationaal beroemd maakte, de acteur een rol speelde in de kinderfilm 'Stuart Little'. In feite is het een soort bewijs van het talent van de man dat hij de rol van Dr. House op zich nam met alleen dat en een cameo van 'Friends' op zijn cv op de Amerikaanse markt.

De film kwam uit in 1999 en was verbonden met een roman met dezelfde naam, maar het was ook innovatief in het gebruik van een combinatie van animatie, CGI en live-action om Stewart en zijn familie te portretteren.

Met een beetje actie en wat feelgood-vibes was 'Stuart Little' een leuke film voor gezinnen. En de hoofdact was George, Hugh's zoon op het scherm. Destijds was de kindacteur pas negen, maar fans zouden de jongen al snel uit het oog verliezen toen hij opgroeide en rollen begon te accepteren die heel anders waren dan de CGI-muisfilms.

In tegenstelling tot andere kindsterren verliet Jonathan Lipnicki Hollywood echter niet echt. Terwijl andere kindacteurs vroeg uit de industrie stapten (en daardoor beter af waren), acteert Jonathan non-stop sinds 1996.

Zijn allereerste rol was in 1996's 'Jerry Maguire', met zijn meest recente projecten, waaronder een aantal films en optredens op tv.

Dat gezegd hebbende, kan het tegenwoordig moeilijk zijn om Jonathan te herkennen. Het bebrilde kindsterretje groeide natuurlijk op. Maar een tijdlang was hij schattige personages in films als 'Dr. Dolittle' en acteren in films als 'Like Mike'. Hij stal de show op 'Jeff Foxworthy', verscheen in een handvol afleveringen van 'Dawson's Creek' en was zelfs te zien in 'Touched by an Angel'.

Maar, zoals gebeurt met kindersterren, duurden de schattige rollen niet. In feite lijkt de overgang rond 2003 te zijn gekomen, toen Jonathan 13 was; hij had een cameo in 'Saturday Night Live'. Tot dan toe had hij vaak personages gespeeld die nog vrij onschuldig en schattig waren.

En hoewel hij geen acteerprijs heeft gewonnen sinds 'The Little Vampire' uit 2001, heeft Jonathan het behoorlijk druk gehad met meer volwassen projecten. Veel van zijn rollen zijn niet bepaald kindvriendelijk, en tegenwoordig houdt Lipnicki van Braziliaans Jiu-jitsu (hij is een blackbelt) en produceert hij ook.

Jonathan is er ook niet vies van om het terug te gooien; hij heeft een merk genaamd LITNICKI (serieus, hoewel het Lipnickishop.com heet) dat allerlei soorten kleding verkoopt die verwijzen naar de jaren '90 en Lipnicki's achtergrond in vechtsporten.

Het is best cool dat de voormalige kindster een manier heeft gevonden om zijn roem te gebruiken terwijl hij een bedrijfsmodel bouwt dat behoorlijk duurzaam lijkt. Het beste is dat hij gevoel voor humor heeft over zijn aanhoudende roem en waar zijn carrière naartoe gaat.

Aanbevolen: