Fans doen petitie voor Disney om de rechten van 'Lizzie McGuire' over te dragen

Inhoudsopgave:

Fans doen petitie voor Disney om de rechten van 'Lizzie McGuire' over te dragen
Fans doen petitie voor Disney om de rechten van 'Lizzie McGuire' over te dragen
Anonim

De herstart van Lizzie McGuire is een droom die werkelijkheid is geworden en de fans kunnen het nieuws niet aan. Schijnbaar een van de weinige goede dingen die uit 2020 kwamen, paste de vernieuwde en realistische weergave van Lizzie's leven niet bij het merk Disney+. Hilary Duff wilde het verhaal van Lizzie en haar fictieve familie recht doen. Nu kunnen fans hun frustraties kwijt op het streamingplatform.

Sterke woorden over Disney+

Twittergebruikers konden de psych-out veroorzaakt door Disney niet geloven. Ja, de meerderheid van de Disney-kijkers bestaat uit kinderen. Echter, zoals een fan in het bijzonder opmerkte, worden kinderen die voor Lizzie McGuire leefden volwassen: "Disney moet een tabblad 'DISNEY VOLWASSEN' aan hun app toevoegen. Ik kan niet geloven dat we Lizzie McGuire zijn kwijtgeraakt omdat ze kinderachtige shows willen maken terwijl alle originele fans NU GROEIEN."

Ze wezen er vervolgens op dat de reboot voor That's So Raven zich richtte op een jonge fanbase en niet goed aansloeg bij de kijkers. Duff dacht naar verwachting hetzelfde over andere nieuwe versies van klassieke Disney-series en wilde niet dat Lizzie hetzelfde lot zou ondergaan.

Een andere tweet drukte verwarring uit met het idee dat plannen voor de reboot echt te volwassen zouden kunnen zijn voor de streamingdienst, Zeer teleurgesteld in @Disney @disneyplus @DisneyStudios voor het afschaffen van de LizzieMcGuire-reboot. Het is de reden dat zoveel van ons hebben Disney+. De meesten van ons die deze show als kinderen hebben gezien, zijn nu eind 20/begin 30 en ik kan me gewoon niet voorstellen dat het script 'te volwassen' is.

Fans doen een petitie

Nadat de impact van de teleurstellende aankondiging was weggeëbd, hebben degenen die nog steeds voor de show vochten een petitie ingediend op Change.org. Een vrouw genaamd Sadie Rue deelde wat informatie over Disney's aanmatigende karakter waarbij schrijver Terry Minsky betrokken was.

Rue schreef: "In een nieuw artikel van Variety beweren bronnen dat Terri Minsky, Hilary Duff en de rest van de schrijvers en het personeel pas hoorden van hun beslissing om Minsky uit de show te verwijderen nadat het was aangekondigd aan de openbaar."

"Voor leidinggevenden om de showrunner te verwijderen nadat de productie was begonnen terwijl de hoofdrolspeelster van de show het land uit was tijdens haar huwelijksreis, voelt het respectloos", vervolgde de petitie, "Aan iedereen die betrokken is bij het maken van de show. -time fans van Lizzie McGuire, of zoals Disney's woordvoerder het zegt: 'de miljoenen die emotioneel geïnvesteerd zijn in het personage' als excuus voor deze slechte beslissing is oneerlijk."

Degenen aan boord kunnen de bovenstaande link via "Change.org" gebruiken om toegang te krijgen tot de petitie.

Aanbevolen: