9 Modetrends die beroemdheden dragen nu Lizzie McGuire in de vroege jaren 2000 droeg

Inhoudsopgave:

9 Modetrends die beroemdheden dragen nu Lizzie McGuire in de vroege jaren 2000 droeg
9 Modetrends die beroemdheden dragen nu Lizzie McGuire in de vroege jaren 2000 droeg
Anonim

Y2K fashion is officieel terug in bedrijf, tot verbazing van sommigen. Het lijkt niet meer dan normaal dat we de wedergeboorte van de kleding van de jaren 90 volgen met het volgende decennium van kleding, aangezien mode in de loop van de tijd cyclisch is gebleken. Veel iconische stijlen uit de vroege jaren 2000 kruipen dit jaar langzaam terug in de garderobe van mensen. Felgekleurde bucket hats en lage minirokjes hebben deze zomer de Tiktok- en Instagram-feed van veel mensen overgenomen. Alle gedurfde patronen, kleuren en funky kapsels brengen je misschien terug naar een bepaald mode-icoon uit de vroege jaren 2000, Lizzie McGuire.

Als je in de vroege jaren 2000 bent opgegroeid, weet je hoe invloedrijk de outfits waren die destijds door alle personages in de Lizzie McGuire-show werden gedragen. De show werd twee seizoenen uitgezonden, beginnend in 2001 en eindigde in 2004. Tot op de dag van vandaag lijkt het personage van Hilary Duff een belangrijke trendsetter te blijven in 2021. Beroemdheden springen dit jaar zeker op de Y2K-trein met speelse outfits en kapsels die Lizzie McGuire zou goedkeuren. Hier zijn 10 trends die celebs tegenwoordig dragen en die Lizzie McGuire zonder twijfel in de vroege jaren 2000 zou hebben gedragen.

9 Lage taille broek

Een broek met hoge taille was begin jaren 2000 niet eens een gedachte. Broeken met een lage taille en minirokken waren de favoriete stijlen voor broeken, die meestal gepaard gingen met een dikke riem die geen enkel functioneel doel had. Lizzie werd tijdens de show getoond met een overvloed aan laagbouwbroeken, die zijn weg terug heeft gevonden in de modewereld. Beroemd model, Bella Hadid, heeft de afgelopen jaren bij veel gelegenheden de trend van laagbouw broeken zien rocken. Bella plaatste een foto van zichzelf met een lage spijkerbroek in combinatie met een kort wit T-shirt en een geelbruin suède bontjasje, dat er vooral uitziet als een outfit die Lizzie McGuire zou hebben gedragen.

8 Bucket Hats

Alle soorten emmerhoeden, variërend van felgroene tot harige luipaardhoeden, hebben deze zomer een serieuze comeback gemaakt. Veel beroemdheden werden op straat gespot of foto's van zichzelf met deze trend op Instagram zien posten. Eén celeb in het bijzonder is vaak gezien om haar outfits af te maken met een vissershoed. De multi-getalenteerde artiest, zakenvrouw en nieuw aangekondigde miljardair, Rihanna, lijkt dol te zijn op de bucket hat-trend. In de specifieke outfit die hierboven is afgebeeld, combineerde ze haar roze tanktop en camo-cargobroek met een bijpassende roze emmerhoed die de look compleet maakte. Wie wist dat we deze trend opnieuw zouden zien die vele malen verscheen in de Lizzie McGuire-show.

7 Vlinderclips

Lizzie zorgde ervoor dat ze op de middelbare school verscheen met de coolste haaraccessoires die er waren. Het is onmogelijk om bij te houden hoe vaak vlinderclips in de show zijn gedragen. Tegenwoordig kunnen ze net zo goed de hoofdpersoon van de outfit zijn. Deze trend is in het bijzonder overal op Tiktok en Instagram te zien met veel influencers die hun Y2K-outfits debuteren. De populaire Tiktok-ster, Addison Rae, plaatste een foto op Instagram waarop ze roze en oranje vlinderclips draagt die passen bij haar roze en oranje tie-dye-outfit. Ze had ze op de "Lizzie"-manier gestyled met een paar lokken aan de voorkant uitgetrokken.

6 Tweedelige bijpassende sets

Overeenkomende coördinaten zijn al een tijdje terug van weggeweest. De laatste tijd zijn ze echter populairder geworden in felle kleuren en funky patronen die de esthetiek van de vroege jaren 2000 uitstralen. Als je een fan was van Lizzie McGuire, dan ben je je meer dan bewust van de twee iconische groene en zilveren bijpassende sets van The Lizzie McGuire Movie, die sindsdien veel Halloween-kostuums hebben geïnspireerd. Jorja Smith, de Engelse R&B-singer-songwriter, is gefotografeerd met een bijpassende set met oranje patroon. Wat deze bijpassende set erg Lizzie McGuire-esk maakt, is de felle, gewaagde kleur en het funky Y2K-patroon.

5 bontkragen

Lizzie droeg de trend van de jaren 90 met bontkragen naar de hal van haar middelbare school in het begin van 2000 en het is nu decennia later terug in de mode. De Engelse singer-songwriter FKA Twigs plaatste een foto op Instagram met een fel limoengroen jack met bontkraag. Op de foto zat ze naast collega-kunstenaar, Dua Lipa, in een veel minder Y2K-geïnspireerde outfit. Lizzie McGuire zou de felle kleur op dit jack met bontkraag zeker goedkeuren, aangezien ze haar kleuren zeer serieus neemt in de show: "Goud? Gewoon goud? Het kostte me uren om deze kleur gisteravond te mengen, Gordo."

4 Space Buns

Koningin van interessante kapsels, Lizzie zou nooit betrapt worden met een saai oud kapsel. Ze wiegde altijd met twee paardenstaarten, lage ruimtebroodjes, of een half-up-half-down-look met ruimtebroodjes. Er zijn zoveel beroemdheden gespot met space buns zoals Megan Thee Stallion, Olivia Rodrigo en Hailey Baldwin om er maar een paar te noemen. De video hierboven toont singer-songwriter, Rosalia die haar haar in twee ruimteknots draagt met paarse haarelastiekjes die bij haar paarse kleding passen. Ze had zelfs twee kleine lokken uitgetrokken voor Y2K-stijl.

3 Niet-overeenkomende patronen

Lizzie en haar beste vriendin Miranda droegen 9 van de 10 keer een outfit met meerdere patronen of lagen. Als je een "Ik heb absoluut niets om te dragen" hebt en je kunt niet kiezen tussen patronen, draag ze dan gewoon allebei in Lizzie-mode. De niet-overeenkomende gestikte tops waren dit jaar een populaire trend die door velen werd gedragen. R&B-zanger SZA lijkt van deze trend te genieten, zoals hierboven afgebeeld. Op haar Instagram plaatste ze een foto met een van deze tops die Lizzie vroeger zeker zou hebben gedragen.

2 Meerdere haarspeldjes

Deze trend heeft het vermogen om iedereen die in het begin van de jaren 2000 opgroeide, onmiddellijk terug in de tijd te transplanteren. Hoeveel schoolfoto's bevatten een stel kleurrijke haarspeldjes … te veel om te tellen. De dochter van Reese Witherspoon, Ava Phillippe, ziet eruit alsof ze rechtstreeks uit de Lizzie McGuire-show komt op haar Instagram-foto hierboven. Tussen het groene gezichtsmasker, de bubbelroze tanktop en de kleurrijke haarspeldjes kon ze zelfs doorgaan voor Lizzie zelf. Andere beroemdheden genieten van deze trend, zoals Lizzo, Dua Lipa en Ariana Grande.

1 Vette kleuren en patronen

De mode van begin jaren 2000 was niet bang voor kleur of avontuur. Ongetwijfeld waren sommige gedenkwaardige modestijlen twijfelachtig, zoals het dragen van jurken over spijkerbroeken, maar gewaagde kleuren en patronen waren te mooi om op te geven in 2021. Lizzie schrok nooit terug voor het dragen van levendige kleuren of patronen. De Amerikaanse zangeres, Halsey, omvat alles wat met Lizzie McGuire en Y2K te maken heeft op haar Instagram-foto van een paar maanden geleden. Ze heeft zowat elke kleur van de regenboog, ook in haar make-up en haaraccessoires. De felgekleurde jurk heeft zelfs een patroon en ze was niet bang om meer kleur toe te voegen met haar speelse make-up en kapsel uit het begin van de jaren 2000.

Aanbevolen: