Is Pamela Anderson betaald gekregen voor de rechten van 'Pam And Tommy'?

Inhoudsopgave:

Is Pamela Anderson betaald gekregen voor de rechten van 'Pam And Tommy'?
Is Pamela Anderson betaald gekregen voor de rechten van 'Pam And Tommy'?
Anonim

Voordat de beruchte sekstape van Kim Kardashian de big deal werd, was er nog een andere band met beroemdheden die de wereld schokte in de jaren '90. Het kreeg veel media-aandacht en er wordt nog steeds over gesproken. Pamela Anderson, bekend van haar modellencarrière via Playboy en acteren in shows als Home Improvement en Baywatch, was ooit getrouwd met Motley Crue-drummer Tommy Lee. Het voormalige koppel had ooit een gepassioneerde en turbulente relatie die vier jaar duurde.

Terwijl Anderson en Lee naar andere vrijers gingen door vele jaren later te trouwen en van hen te scheiden, heeft de aankondiging van een documentaire miniserie in 2018 hun relatie opnieuw onder de aandacht gebracht. Hoe voelden Anderson en Lee dat dit tot wasdom kwam? Wat was de winst van het maken van een bewerking van een relatie die controverse opriep en voor de actrice en drummer?

Baywatch ontmoet Motley Crue

Liefde is een mysterieuze emotie die in vele vormen voorkomt. Het kan dagen, weken, maanden en jaren duren voordat de liefde tussen twee mensen tot bloei komt, en voor Anderson en Lee was de vroegere hoeveelheid tijd nodig voordat ze in het huwelijksbootje stapten. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op oudejaarsavond in 1994. Hun ontmoeting was verre van nuchter, aangezien de twee al fysiek aan het worden waren, zoals The Sun schreef: "Uit zijn hoofd op extase en champagne Tommy, die een jaar eerder was gescheiden van de Amerikaanse actrice Heather Locklear, hield Pams gezicht vast en likte de zijkant ervan 'van kin tot slaap.'"

De twee kwamen eind februari 1995 weer bij elkaar, toen Lee Anderson verraste door naar Cancun, Mexico te vliegen, waar ze haar fotoshoot deed. Na drie dagen non-stop praten, stelde Lee haar voor, en de volgende dag resulteerde in hun huwelijk. Andersons moeder wist niet eens dat haar dochter getrouwd was, totdat ze een artikel uit het tijdschrift People zag. Hun huwelijk resulteerde in veel publieke media-aandacht, waaronder natuurlijk het uitlekken van hun sekstape vanwege een ontevreden werknemer die naar verluidt niet genoeg werd betaald voor hun diensten.

Het huwelijk van Anderson en Lee bracht hen uiteindelijk twee zonen Brandon Thomas en Dylan Jagger. Tegen het einde van hun huwelijk viel Lee Anderson aan terwijl ze haar jongste zoon vasthield en een kleine Brandon was getuige van de gebeurtenis. Als gevolg hiervan werd Lee gearresteerd voor echtelijk misbruik en veroordeeld tot zes maanden in de Los Angeles County Jail. Dit leidde tot een scheiding in 1998, en ondanks alles wat er gebeurde, herleefden ze hun romance twee keer, maar elke keer was van korte duur.

Hulu's Pam & Tommy herleefden interesse bijna 30 jaar later

Ondanks dat ze uit elkaar zijn gegaan, hebben de twee een goede verstandhouding gehad. De twee bevonden zich in veel meer huwelijken, waarbij Anderson er een had die 12 dagen duurde. Lee is momenteel getrouwd met Vine-ster Brittany Furlan, die op Valentijnsdag in 2019 in het huwelijksbootje stapte. Anderson kondigde onlangs haar scheiding aan van lijfwacht Dan Hayhurst, met wie ze op kerstavond in 2020 trouwde. Zelfs met de huwelijken die de twee hebben na die van hen, hun relatie blijft tot op heden een van de meest iconische beroemdheidsparen in de recente geschiedenis.

2018 zou de geboorte van een documentairereeks in de onderhandelingen zien. Acteurs Seth Rogen en James Franco waren samen met producer Evan Goldberg enkele van de weinige bemanningsleden die bij het project betrokken waren. Franco verliet het project, verloor een regisseur en casting van Lee. Craig Gillespie, Robert D. Siegel en Tatiana Riegel voegden zich uiteindelijk bij de schrijf-, regie- en redactieafdelingen. Tot nu toe is de Hulu-serie een hit geweest bij critici en publiek, maar er is een vocaal publiek dat vindt dat dit gewoon Anderson uitbuit, ondanks de sympathieke benadering van de release van de tape die haar toestemming en privacy niet respecteert.

Pamela Anderson heeft nooit betaling ontvangen en ook geen toestemming gegeven

Het is niet verwonderlijk dat Anderson niet extatisch was om te zien dat Pam & Tommy groen licht kregen en hun weg naar Hulu vonden. Ondanks dat ze werd benaderd om in de Hulu-serie te worden opgenomen, maakte Anderson duidelijk dat ze er niets mee te maken wilde hebben. Hiermee werd Anderson niet betaald voor de rechten van de serie en zelfs met niet verleende toestemming ging het project toch door. Wat Lee betreft, hij was er niet bij betrokken, maar steunde de serie openlijk en prees Sebastian Stan voor het portretteren van hem.

Noah Berlatsky van NBC News brengt een angstaanjagende, maar goed doordachte verklaring naar voren over hoe de serie Anderson en andere werknemers negatief kan beïnvloeden. Hij voegde eraan toe: "De Hulu-serie kan de geseksualiseerde internetinhoud van Anderson gebruiken zonder ervoor te betalen. Deze dynamiek wordt nog erger door de realiteit dat vrouwen en niet-binaire mensen die hun eigen geseksualiseerde media maken voor hun eigen winst zwaar, meedogenloos worden gecontroleerd."

Een bron dicht bij Anderson vertelde Entertainment Weekly ook dat ze vastbesloten is de serie geen aandacht te schenken. In hun woorden zeiden ze: "Ik weet dat ze hier nooit, nooit naar zal kijken. "Zelfs over jaren nog niet. Zelfs de trailer niet."

Ondanks een met sterren bezaaide cast met Lily James als Anderson en Stan als Lee en positieve recensies van critici, heeft deze documentaire, gemaakt uit financieel gewin, Anderson begrijpelijkerwijs het gevoel dat haar privacy opnieuw is geschonden. Momenteel concentreert ze zich op haar filantropie en als ze ooit door een pers zou worden bereikt, zal ze alleen daarover willen praten in plaats van wat er in het verleden is gebeurd.

Aanbevolen: