Welke acteurs moeten worden gecast in de live-action 'Yu-Yu Hakusho'-serie?

Inhoudsopgave:

Welke acteurs moeten worden gecast in de live-action 'Yu-Yu Hakusho'-serie?
Welke acteurs moeten worden gecast in de live-action 'Yu-Yu Hakusho'-serie?
Anonim

Naarmate het nieuwe jaar vordert, maakt Netflix zich op om weer een populaire Japanse manga aan te passen aan live-action. Deze keer is het Yu Yu Hakusho van Shonen Jump.

De manga-serie gemaakt door Yoshihiro Togashi volgt Yusuke Yurameshi, een tiener die verstrikt raakt in een detective-optreden na een onbaatzuchtige opoffering. Tijdens zijn reis stuitert Yusuke van zijn wereld naar de geestenwereld en de beruchte demonenwereld, vecht tegen demonen en zet dingen recht in zijn wereld.

Netflix's aankomende bewerking van Yu Yu Hakusho zal veel van datzelfde verhaal tot leven brengen. We weten dat Yusuke's reis door de rijken een focus zal zijn op basis van de officiële aankondiging. Er is echter niet veel anders bevestigd.

Wat nu interessant is, is wie de streamingdienst de hoofdrol krijgt in hun live-actieserie. Kazutaka Sakamoto van Netflix heeft naar verluidt acteurs uit Japan en het buitenland in de strijd. Dat laat natuurlijk veel aan de interpretatie over, omdat de cast overwegend uit Japan komt, of vergelijkbaar is met Death Note van Netflix, een multi-etnische groep acteurs.

Het casten voor Yu Yu Hakusho wordt hoe dan ook zwaar. Zowel de manga- als de geanimeerde versies hebben in de loop der jaren een behoorlijke fanbase opgebouwd. En veel van de trouwe fans zullen het niet eens zijn met de cast, ongeacht wie er in zit. Dat gezegd hebbende, hier zijn een paar ideeën voor acteurs die mogelijk in aanmerking komen om te schitteren in de Netflix-serie.

Henry Zaga/Yusuke Yurameshi

Afbeelding
Afbeelding

Henry Zaga is misschien nog geen bekende naam, maar hij is het waard om naar te kijken om te schitteren in de Netflix-serie. Na zijn uitstekende prestaties als Robert da Costa in The New Mutants, is hij perfect voor de rol van Yusuke Yurameshi. Zaga is al goed thuis in het spelen van het arrogante hotshot-type, en het is de persona die we verwachten van een live-action-aanpassing van de titulaire Spirit Detective.

Zaga's kapsel vertoont ook enkele overeenkomsten met dat van Yusuke. De live-action interpretatie van hoe zijn haar eruit zou moeten zien staat ter discussie, maar als we een goede benadering nodig hebben van wat Yusuke aan het sporten is, heeft Zaga het.

Will Poulter/Kuwabara

Afbeelding
Afbeelding

Casting Kuwabara is een van de lastigste om vast te pinnen, omdat hij zo'n veelzijdig personage is. Hoewel hij een nors uiterlijk en een koppige houding heeft, is Kuwabara een zeer moedige, oprechte kerel. En het publiek heeft een acteur nodig die een scala aan emoties kan manifesteren, zoals de co-lead van de manga, en daarom is Will Poulter een perfecte keuze.

Voor het geval je de naam niet kent: Poulter heeft in populaire films als The Maze Runner en Detroit gestaan. Het zijn niet de enige credits voor Poulter's naam, maar die twee films lieten fans zien waartoe hij als acteur in staat is.

Naast acteerreferenties lijkt de jonge acteur ook erg op Kuwabara. Een beeld van Poulter uit Detroit komt voor de geest waarin hij een blauw overhemd draagt, een shirt dat veel lijkt op het schooluniform dat Kuwabara droeg in de animatieserie. Ze delen ook vergelijkbare kin - iets anders waar de castingafdeling van Netflix goed naar moet kijken bij het definitief maken van hun beslissing.

Maisie Williams/Keiko

Afbeelding
Afbeelding

Meest bekend door het spelen van Arya Stark op HBO's Game of Thrones, lijkt Maisie Williams een goed idee voor Keiko. De kleine gest alte van de actrice, het pixie-cut kapsel en de prominente ogen lijken praktisch identiek aan Keiko. Er zijn niet veel levende acteurs die een mangapersonage zo goed kunnen belichamen, maar dat lijkt bij Williams niet het geval te zijn.

Naast de juiste look bezit Williams het acteervermogen dat nodig is om een hoofdpersonage te spelen. Ze maakte ons daar tijdens haar tijd bij GOT terdege van bewust en gaf het publiek vervolgens meer bewijs in haar filmdebuut als Wolfsbane in Fox's New Mutants.

Keiko als centraal personage klinkt misschien vreemd, maar het is noodzakelijk om de oorsprong van Yusuke in het eerste seizoen van Yu Yu Hakusho vast te stellen. Hoewel Keiko niet al te veel van de actie betrokken is, is ze een integraal onderdeel van het overlijden, de wederopstanding en zijn daaropvolgende avontuur van de Spirit Detective in de strijd tegen ontsnappingsdemonen in het bronmateriaal.

Wat dat betekent, is dat de live-action-afbeelding een even invloedrijke rol zal spelen, zo niet meer. Er is een kleine mogelijkheid dat Netflix het aandeel van Keiko zal verminderen om zich uitsluitend op Yusuk te concentreren. Maar als je bedenkt hoe populair liefdesverhalen zijn op televisie en in de bioscoop, zal de streaminggigant de kans niet voorbij laten gaan om Yusuk en Keiko in dezelfde schijnwerpers te zetten.

Ondersteunende karakters

Afbeelding
Afbeelding

Naast het hierboven genoemde trio, bevat Yu Yu Hakusho ook verschillende andere invloedrijke personages die in de show zullen verschijnen. Nu zullen ze waarschijnlijk niet hun debuut maken in het eerstejaarsseizoen van de serie, aangezien seizoen 1 bezig zal zijn met het uitwerken van de oorsprong van Yusuke. Maar er is een goede kans dat de afsluiter van het seizoen plagen zal bevatten van personages als Hiei en Kurama die de kudde binnenkomen.

Het biedt de producenten van de show ook de kans om Prins Koenma en Botan in de show te schrijven. Omdat ze allebei nodig zijn voor een loyale aanpassing van het bronmateriaal, klinkt hun komst in seizoen 2 haalbaar. Hun introducties kunnen eerder plaatsvinden, maar door ze tot het tweede seizoen buiten beeld te houden, zouden Yusuke, Keiko en Kuwabara de tijd krijgen die ze nodig hebben om het verhaal eerst op te bouwen.

Aanbevolen: