Hier is waarom Hilary Swank en deze 14 acteurs niet meer worden gecast

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Hilary Swank en deze 14 acteurs niet meer worden gecast
Hier is waarom Hilary Swank en deze 14 acteurs niet meer worden gecast
Anonim

Hollywood is een zeer wispelturige wereld! Hoewel rijk en beroemd zijn aantrekkelijk klinkt, kan het zeker ook nadelen hebben. Ondanks dat veel ongelooflijk succesvolle acteurs en actrices zo snel de A-lijststatus bereiken, kan het net zo snel verdwijnen.

Met Hollywood als een steeds veranderende omgeving om in te werken, is de druk om jezelf voortdurend opnieuw uit te vinden en relevant te blijven gewoon te veel voor sommige grote namen, waaronder Oscar-winnaar Hilary Swank, voorbij Peter Parker Toby Maguire en Grease ster, John Travolta.

Of ze nu succes hebben geboekt als kindacteur, het contact met hun publiek verloren, of gewoon hun eigen reputatie hebben aangetast door op de zwarte lijst van Hollywood te komen, veel acteurs merkten dat ze niet meer werden gecast. De industrie is de afgelopen jaren drastisch veranderd en het talent is alleen maar beter en beter geworden, dus iemands vermogen om echt een rol te verkopen is veel moeilijker geworden, zo erg dat velen het niet langer kunnen doen.

Bijgewerkt op 6 september 2021, door Michael Chaar: Hoewel er een aantal populaire Hollywood-namen zijn geweest die de industrie regeerden, zijn hun carrières gewoon niet zo groot als dat waren ze ooit. Oscar-winnaar, Hilary Swank stapte uit de schijnwerpers om haar zieke vader te helpen, terwijl mensen zoals Brendan Fraser en Macaulay Culkin werden aangevallen omdat ze niet zo gracieus ouder werden als anderen in Hollywood. Wat betreft de zwarte lijst in de branche, Shia LaBeouf, Katherine Heigl en Amanda Bynes zijn daar maar al te bekend mee. Ondanks dat ze niet zo vaak worden gecast, is er een sprankje hoop voor een paar acteurs, waaronder Eddie Murphy en Cameron Diaz, die langzaam maar zeker weer in de schijnwerpers komen te staan.

15 Hilary Swank

Hilary Swank is een goed voorbeeld van een van de grootste sterren in Hollywood die volledig van de aardbodem is gevallen. Ondanks dat Swank twee Oscars heeft gekregen, ja TWEE, heeft ze de laatste tijd geen succes gehad met het binnenhalen van een belangrijke rol. Het lijkt erop dat haar projecten niet zichtbaar waren en er uiteindelijk toe leidden dat ze langzaam uit de schijnwerpers verdween. De actrice onthulde later waarom ze uit de schijnwerpers stapte en vertelde dat ze dit deed om voor haar zieke vader te zorgen.

14 Brendan Fraser

Brendan Fraser was in de jaren 90 en begin 2000 ook een van de grootste Hollywood-sterren. Terwijl hij erin slaagde om tot ver in het afgelopen decennium werk te vinden, begonnen de dingen voor hem op te drogen nadat zijn stem werkte in de film The Nut Job uit 2014. Veel mensen hebben Fraser ook onder de loep genomen op zijn uiterlijk en beweren dat hij "slecht oud is geworden", en hoewel dat vreselijk klinkt, is dat naar verluidt hoe Hollywood werkt.

Aan de positieve kant, in augustus 2021 werd aangekondigd dat hij zou terugkeren naar acteren, naar verluidt toetreden tot de cast van 'Killers of the Flower Moon'.

13 Freddie Prinze Jr

Freddie Prinze Jr stal al onze harten toen hij werd gecast in de Scooby-Doo-serie. We hielden ook van hem als verpleger in een aflevering van Friends, maar ook voor de acteur zou het snel opdrogen. Hoewel we hem niet meer voor de camera zien, is Freddie erin geslaagd werk te vinden met stemacteren, met name met zijn rol in Star Wars: Rebels. Gelukkig voor de acteur blijft zijn persoonlijke leven succesvol, aangezien hij nu bijna 20 jaar getrouwd is met Sarah Michelle Gellar.

12 Macaulay Culkin

Macaulay Culkin zal voor altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Culkin is erin geslaagd een van de meest succesvolle kindacteurs tot nu toe te zijn, maar het lijkt erop dat het niet goed met hem ging nadat hij volwassen was geworden. Culkin paste niet langer in een van zijn eerdere rollen en raakte verdwaald in de mix van dit alles, waardoor hij later voorgoed uit Hollywood wegglipte.

11 Katherine Heigl

Katherine Heigl speelde niet alleen een dokter in een van de meest iconische shows tot nu toe, maar ze schitterde ook op het grote scherm in een aantal grote films. Ondanks haar succes waren veel mensen niet langer geïnteresseerd om met haar samen te werken, omdat ze naar verluidt erg veeleisend was, waardoor haar reputatie in vlammen opging.

10 Mike Myers

Mike Meyers speelde zo'n monumentale rol in veel van onze kinderjaren! Of je hem nu kende als Austin Powers, de stem van Shrek of door zijn rollen in Cat In The Hat en The Love Guru, het lijkt alsof Meyers erin is geslaagd om in al zijn personages te verdwalen. Bovendien geloven velen dat degenen die geassocieerd zijn met de Shrek-franchise zichzelf "vervloekt" hebben bevonden, Mike is daar een voorbeeld van.

9 Eddie Murphy

Naast de vele geweldige acteurs die ooit alles hadden, zat Eddie Murphy ook in de problemen. Zoals eerder vermeld, zijn degenen die een rol speelden in de Shrek-franchise vervloekt, en aangezien hij de rol van Donkey uitsprak, is het hem misschien ook overkomen. Met zijn laatste succesvolle project Dreamgirls, is het veilig om te zeggen dat hij pech heeft gehad.

8 Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones is nog een andere Hollywood-actrice die merkt dat ze opzij wordt gegooid. Hoewel we de formule niet kennen om consequent relevant te blijven in de branche, lijkt zij dat ook niet te weten. Ondanks haar succes met Entrapment, Traffic en Oceans Twelve, lijkt het erop dat haar laatste stukjes werk een slechte smaak hebben gegeven aan de mond van castingregisseurs.

7 Tobey Maguire

Toby Maguire zal voor altijd onze Spider-Man zijn! Ondanks de constante veranderingen die het publiek in de Spider-Man-franchise ziet, zal Toby altijd een van de beste blijven. Ondanks zijn enorme succes tijdens zijn periode als de webspinnende superheld, is hij er niet in geslaagd om een andere rol als majoor te vinden, wat best triest is gezien het feit dat we hem absoluut graag op het grote scherm zagen.

6 Amanda Bynes

Amanda Bynes was het "it"-meisje en was in de jaren 2000 op haar hoogtepunt. Met tal van films, populaire tv-shows en constante beoordelingen voor haar goede meisjesgedrag, was ze zeker op weg naar succes. Hoewel dat allemaal geweldig klinkt, namen de zaken een vervelende wending in 2012 toen Amanda haar uiterlijk drastisch had veranderd en in een reeks juridische problemen kwam. Later werd onthuld dat ze ernstige psychische problemen had, en hoewel ze nu op een betere plek is, is het onwaarschijnlijk dat ze zal terugkeren naar waar ze ooit was.

5 Cameron Diaz

Cameron Diaz staat sinds haar debuut in de jaren 90 aan de top van haar spel, maar het lijkt erop dat het er de laatste tijd niet zo goed uitziet voor de ster. Haar laatste film was de remake van Annie, die haar zeker geen recht deed, en zoals eerder vermeld, is de voormalige Shrek-actrice ook het slachtoffer geworden van de " Shrek-vloek". Nou, het lijkt alsof haar afwezigheid uit Hollywood Diaz helemaal niet in fases brengt, aangezien ze nu haar eigen wijnlijn heeft.

4 Shia LaBeouf

Shia LaBeouf is nog een andere acteur die erin slaagde om van A-lijst naar geen lijst te gaan. De ster begon zijn carrière bij Disney en zou later enorm succes boeken met een aantal films, waaronder Holes, Transformers en Disturbia. Hoewel het allemaal zonneschijn en regenbogen waren voor de acteur, kregen zijn gedrag en ego buiten het scherm de overhand, waardoor hij later een te grote aansprakelijkheid werd om nog langer in iets te worden gegoten.

3 John Travolta

Hoewel dit voor velen als een schok kan komen, lijkt het erop dat John Travolta zich ook in een nogal lastige situatie bevindt. Hoewel de acteur zijn hele leven een immense carrière heeft gehad, lijkt het erop dat hij geen rollen meer op het grote scherm krijgt. Velen waren enthousiast om hem te zien schitteren in de film Gotti uit 2017, maar deze werd slechts 10 dagen voor de releasedatum gedropt. Hoera!

2 Taylor Lautner

Taylor Lautner had een zeer succesvolle carrière als kind en als vroege volwassene. Hij wist rollen te scoren in Sharkboy & Lava Girl, Cheaper By The Dozen en natuurlijk Twilight. Ondanks zijn enorme succes in de vampier- versus weerwolffilms, lijkt het erop dat hij veelzijdigheid en de sterkwaliteit miste die nodig was om door te gaan in de industrie.

1 Meg Ryan

Meg Ryan maakte de weg vrij voor zoveel actrices en was echt de grootste ster tijdens haar bloei. Een van haar beste films, Sleepless In Seattle, was met niemand minder dan Tom Hanks, maar het ging al snel voor de ster. Het kan voor veel Hollywood-acteurs moeilijk zijn om hun A-lijststatus te behouden, waaronder Meg Ryan, die al snel het contact met haar demografie zou verliezen en door de kloven zou vallen. Ze blijft nog steeds een van de groten, dus een comeback mag altijd worden verwacht.

Aanbevolen: