The Mandalorian' Star Bill Burr's Wookie-indruk is hilarisch

Inhoudsopgave:

The Mandalorian' Star Bill Burr's Wookie-indruk is hilarisch
The Mandalorian' Star Bill Burr's Wookie-indruk is hilarisch
Anonim

Bill Burr's controversiële SNL-monoloog werd vergeven nadat zijn personage in The Mandalorian seizoen 2 zichzelf had verlost.

Een ex-keizerlijke scherpschutter, Mayfeld (Burr), werd een huurling na de val van het Galactische rijk. Hij verscheen voor het eerst in hoofdstuk 6 van The Mandalorian, en de spanning tussen hem en Mando was zichtbaar (zelfs met Din Djarin die een helm droeg) vanaf hun allereerste gesprek.

Hoewel Mayfeld Mando verraadde en daarvoor gevangen werd gezet, volgt seizoen 2 op zijn vrijlating uit de gevangenis van New Republic. Hij leidt de bende op een gevaarlijke missie in de keizerlijke basis, en zijn inspanningen helpen de bende Grogu te redden van de kruiser van Moff Gideon. Zijn personage verloste zichzelf en werd meteen een favoriet bij de fans.

Comedian Bill Burr is een getalenteerde acteur die Migs Mayfeld to the T speelde, maar we hebben ontdekt dat zijn Wookie-indruk net zo indrukwekkend is!

Een komiek in hart en nieren

Bill Burr voegde zich bij Jimmy Fallon op The Tonight Show om het opvallende Boston-accent van zijn personage Mayfeld te verdedigen. Hij maakte ook een hilarische Wookie-impressie!

Toen Fallon Burr op de hoogte bracht dat sommige fans van de show zich hadden afgevraagd waarom Mayfeld een Boston-accent had, had de acteur-komiek iets te vertellen!

Hij bracht zelfs oude Star Wars-referenties mee om zijn zaak te ondersteunen, en tierde over de meest irritante droid C-3PO van de melkweg, en zijn griezelige Engelse accent.

Hij deelde: "'Ik heb nog nooit een Boston-accent in de ruimte gehoord' is wat ze zeggen. En ik ga altijd van: 'Oh, ja? Hoe zit het met Engels?'"

Hij vervolgde: "Hoe zit het met het feit dat Han Solo met een Bigfoot praat? Hij spreekt Bigfoot, Han Solo spreekt Engels, ze breken nooit karakter, maar men blijft doorgaan…" Burr kreeg een geïmproviseerde indruk van Chewbacca, en het is gelukt!

"Wat dacht je van C-3PO met een Engels accent - dat was oké? De man is geridderd, hè?"

"F-die nerdy, nit-picking nerds," deelde hij in zijn verdediging.

De fans van de komiek konden niet over zijn Chewie en Han Solo-indruk heen komen en overspoelden het commentaargedeelte met lof.

"Han Solo en kauw-referentie was perfect!"

"Eerlijk gezegd is Bill Burr een van mijn favoriete castingkeuzes voor de mandalorian, hij past gewoon zo goed!"

"Bill Burr vertelt het zoals het is. Wat een grappig en gedurfd talent."

Een grappig en gedurfd talent inderdaad!

Aanbevolen: