Meghan en Harry's nieuwe film voor het leven wordt hilarisch getrolld door koninklijke fans

Meghan en Harry's nieuwe film voor het leven wordt hilarisch getrolld door koninklijke fans
Meghan en Harry's nieuwe film voor het leven wordt hilarisch getrolld door koninklijke fans
Anonim

De eerste trailer van Lifetime's aankomende film over Meghan en Harry's vertrek uit de koninklijke familie is online geplunderd.

In de korte clip kunnen acteurs Jordan Dean en Sydney Morton verschillende verhitte discussies tussen de hertog en hertogin van Sussex naspelen.

"Ik zie dat je letterlijk doodgejaagd wordt en ik ben hulpeloos om het te stoppen", zegt Dean tegen zijn partner op het scherm.

Het is een echo van de opmerkingen van prins Harry tijdens zijn Apple TV+-serie, waarin hij zei dat zijn overleden moeder, prinses Diana, 'naar de dood werd gejaagd'. De vader van twee gaf toe dat hij bang was dat de "geschiedenis zich herha alt" met Meghan.

Maar terwijl sommigen de "onhandige en valse gezichtsuitdrukkingen" bekritiseerden.

In de 20 seconden durende trailer voor de film, die op het Instagram-account van het netwerk werd geplaatst, trollden fans de clip.

"Ik moet Lifetime feliciteren. Je hebt de algehele CRINGEY-toon van de Sussexen zelf FLAWLOOS geperfectioneerd !! Het belachelijke script, overdramatische emotionele stemmen, ongemakkelijke en valse gezichtsuitdrukkingen. MASTERFUL biopic, "schreef er een.

Een tweede schreef: “Oh mijn god… ik kan niet stoppen met lachen. Ik dacht dat dit een grap was, en realiseerde me toen dat het eigenlijk een film is…waardoor ik nog meer moest lachen… Hoe vreselijk is deze film gewoon van de trailer.'

Een derde voegde eraan toe: "Net toen ik dacht dat jullie niet met iets meer cringy konden komen, hebben jullie jezelf overtroffen."

"Wie zou hier in hemelsnaam doorheen kunnen zitten?'"terwijl een vierde opmerkte:

"Voor de liefde van God, als de echte versie niet erg genoeg was, brengen ze nu de verdomde filmversie uit SOMEONE MAAKE IT STOP", was een ander het met me eens.

"Moet dit een komedie zijn?" vroeg iemand zich af.

De trailer van de film toont ook Dean en Morton die scènes naspelen uit het geweldige interview van de Sussexen met Oprah Winfrey, dat in maart werd uitgezonden.

De acteurs zitten in een prachtige tuin terwijl ze bijna identieke outfits dragen als die van de hertog en hertogin voor hun primetime-chat.

Ondertussen hebben koninklijke fans hun verontwaardiging online geuit nadat Meghan Markle en prins Harry een website kochten in de naam van "Lili Diana."

Vier dagen voordat Lili in Californië werd geboren, werd het domein LiliDiana.com op 31 mei geregistreerd. Op haar eigenlijke verjaardag kochten ze LilibetDiana.com op 4 juni.

Prins Harry houdt vol dat hij met zijn grootmoeder heeft gesproken over het geven van haar koosnaampje aan zijn dochter "voorafgaand aan de aankondiging", maar hij is niet specifiek geweest over wanneer dat precies was.

Aanbevolen: