Wat Rachel Bilson heeft gezegd over een 'Hart Of Dixie'-revival

Inhoudsopgave:

Wat Rachel Bilson heeft gezegd over een 'Hart Of Dixie'-revival
Wat Rachel Bilson heeft gezegd over een 'Hart Of Dixie'-revival
Anonim

Het kleine scherm is een plek waar een verscheidenheid aan projecten kan gedijen en een publiek kan vinden. Er lijkt op elk moment een eindeloze hoeveelheid projecten op een eindeloze hoeveelheid netwerken te zijn, en zelfs streamingdiensten zijn begonnen met het uitbrengen van hun eigen originele inhoud. Of het nu een realityshow is zoals The Bachelor, een sitcom zoals Friends of iets op Netflix, er is voor elk wat wils op televisie.

Tijdens de uitzending was Hart of Dixie een succesvolle show die een trouw publiek vond. Ondanks het succes werd uiteindelijk de stekker uit de show getrokken, maar dit weerhield fans er niet van om hun favoriete personage weer te willen zien.

Laten we eens kijken wat ster Rachel Bilson heeft gezegd over Hart of Dixie die mogelijk terugkomt.

De show uitgezonden voor vier seizoenen

Hart of Dixie kwam in 2011 voor het eerst op het kleine scherm en dankzij een getalenteerde cast en solide schrijven kon de show binnen de kortste keren een publiek vinden. Rachel Bilson had al bewezen een handelswaar te zijn op het kleine scherm, en het was een verstandige zet van het netwerk om haar in de hoofdrol te werpen.

Volgens IMDb zou de show vier seizoenen en in totaal 76 afleveringen op CW worden uitgezonden. Hoewel het nooit in staat was om de felbegeerde 100-afleveringen te bereiken om massaal in syndicatie te gaan, was de show toch succesvol genoeg om een aanzienlijke schare fans te genereren die de show op streamingplatforms bleef herbekijken.

Nee, het was nooit een show die in aanmerking kwam voor een Golden Globe of een Emmy, maar de show kreeg een People's Choice en twee Teen Choice Award-nominaties. Dit was opnieuw een bewijs dat het een succes was en dat mensen elke week afstemden op hun favoriete personages.

Uiteindelijk werd de show in 2015 geannuleerd, maar dat weerhield fans er niet van om hun liefde voor de show te delen. In de afgelopen jaren zijn er gesprekken geweest om het terug te brengen, en om dat te doen, zou de serie zijn grootste ster aan boord nodig hebben.

Wat Rachel Bilson heeft gezegd

Een volledige opwekking op gang krijgen zal niet gemakkelijk zijn, want er zijn veel ontroerende stukken die moeten worden aangepakt. Omdat ze de ster van de show was, vroegen veel mensen zich af hoe Rachel Bilson het zou vinden om terug te keren in de kudde en het project opnieuw op zich te nemen.

Als hij met PopCulture sprak, zei Bilson: Oh, ik zou het helemaal doen. We houden allemaal van elkaar. We hebben zo'n goede groep. We hebben een groepschat die we altijd inchecken en zo. Ik zou het graag doen. Het was zo'n geweldige ervaring. Ik vond het heerlijk om Zoe te spelen, en ik hield echt van iedereen met wie ik werkte. Dus als de kans zich voordoet, zou ik het zeker doen.”

Dit is geweldig nieuws voor fans van het origineel, want deze show terugbrengen zonder Bilson in de hoofdrol zou gewoon leeg voelen. Netwerken weten dat ze op hun sterren moeten vertrouwen om grote dingen te laten gebeuren, en als Hart of Dixie erin slaagt om verder te gaan waar het was gebleven, zou het netwerk nog een succes kunnen worden.

Het is natuurlijk het grootste puzzelstukje om Rachel Bilson weer in de mix te krijgen, maar ze is niet het enige lid van de cast dat fans leerden kennen en waarderen toen het op het kleine scherm was. Een opwekking zou het grootste deel van het talent dat het in de eerste plaats had, moeten behouden, en het klinkt zeker alsof dingen in de loop van de tijd zouden kunnen werken.

Komt iedereen terug?

Tijdens datzelfde interview met PopCulture zou Rachel Bilson andere leden van de cast bespreken en hun opwinding om opnieuw in hun vroegere rollen op Hart of Dixie te springen.

Bilson zou zeggen: Ik bedoel, we zeggen altijd: 'Laten we het terugbrengen', 'Wat kunnen we doen?' Iedereen heeft er zin in. Dus, de bevoegdheden die er zijn, als je luistert, zullen we het doen.”

Voor fans van de show zou dit muziek in de oren moeten klinken. Elke persoon van de cast bracht iets interessants naar de tafel van de show, en het collectieve geheel was waarom de show de eerste keer een succes was. De interesse is er van de fans en de acteurs, en misschien komt dit project ooit tot leven.

Rachel Bilson die geïnteresseerd is in de terugkeer van Hart of Dixie, zal zeker enige druk uitoefenen op het netwerk om het te laten gebeuren.

Aanbevolen: