Wat heeft Rachel Bilson gedaan sinds 'The O.C.'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Rachel Bilson gedaan sinds 'The O.C.'?
Wat heeft Rachel Bilson gedaan sinds 'The O.C.'?
Anonim

Als het gaat om enkele van de beste drama's uit de jaren 2000, is de hitshow van CW, The O. C. komt zeker in me op! De show kwam voor het eerst tot stand in 2003 en lanceerde de carrières van de leidende sterren, Mischa Barton, Adam Brody, Ben McKenzie, en natuurlijk Rachel Bilson, die de rol van Summer Roberts speelde.

Hoewel de cast zeker is veranderd sinds het begin van de show, zijn ze erin geslaagd om nauw contact te houden, zo veel dat Rachel en Adam, die elkaars liefdesbelangen speelden, elkaar tegen het lijf liepen op de luchthaven van LAX. Hoewel de show al meer dan een decennium niet in de lucht is, hebben Bilsons Instagram en throwbacks ertoe geleid dat veel fans Summer from The O. C., en terecht!

Ondanks het einde van de show na vier seizoenen, zijn fans nog steeds erg betrokken bij Bilsons leven, vooral als het gaat om haar relatie met acteur Bill Hader. Dus, wat heeft Rachel Bilson sindsdien gedaan? Laten we het uitzoeken!

Rachel Bilson: Waar is ze nu?

Rachel Bilson nam de rol op zich van niemand minder dan Summer Roberts in de populaire CW-serie, The O. C. De show werd vier seizoenen uitgezonden en werd een van de meest succesvolle drama's van de jaren 2000.

De actrice verscheen naast Mischa Barton, Ben McKenzie en Adam Brody, die allemaal heel close werden tijdens het filmen van de show. Ondanks haar succes op The O. C., was de opkomst van Bilson geen wandeling in het park.

Nadat Rachel een paar plekken had veroverd in shows zoals Buffy The Vampire Slayer en 8 Simple Rule s, zou Rachel maandenlang geen werk in de industrie kunnen vinden. Gelukkig voor haar verandert dat allemaal in 2003.

Rachel was oorspronkelijk gecast in de show om Adam Brody's liefdesbelang te spelen voor een paar afleveringen. Fans werden meteen verliefd op de twee samen, waardoor de producers Rachel inschreven als een fulltime castlid.

Toen de show in 2007 eindigde, was het niet duidelijk waar de cast naartoe zou gaan, maar als het op Rachels toekomst aankwam, was ze onvermurwbaar om in het bedrijf te blijven. Ze verscheen vervolgens in een aantal films, waaronder Jumper, waar ze elkaar ontmoette en begon te daten met Hayden Christensen.

Het duo blijft dicht bij elkaar, omdat ze hun dochter, Briar Christensen, delen, maar ze gingen pas na 2 jaar uit de relatie. Rachel bevond zich later in How I Met Your Mother in een terugkerende rol, waarmee ze duidelijk maakte dat ze niet snel buiten de camera wilde zijn.

In 2011 kreeg Rachel de rol van haar leven, haar eigen show! De ster portretteerde Dr. Zoe Hart in de hitserie Hart of Dixie, waarin ze bleef bord met voor vier seizoenen.

Na haar tijd in de CW-serie stapte Rachel een beetje uit de schijnwerpers, totdat ze acteur Bill Hader ontmoette in de romcomshow The To-Do List. In 2020 maakten de twee hun relatie openbaar na hun eerste officiële optreden op de rode loper bij de Golden Globes.

Ondanks dat de twee tot over hun oren verliefd lijken te zijn, zijn ze naar verluidt afgelopen zomer uit elkaar gegaan! Rachel richt zich nu op het moederschap en met de hervatting van de productie tijdens de huidige pandemie, kunnen fans verwachten dat Bilson binnenkort op hun schermen zal verschijnen!

Aanbevolen: