HBO Max deelt een niet-uitgebrachte clip van LeBron James in 'Space Jam 2' en het internet verliest het

HBO Max deelt een niet-uitgebrachte clip van LeBron James in 'Space Jam 2' en het internet verliest het
HBO Max deelt een niet-uitgebrachte clip van LeBron James in 'Space Jam 2' en het internet verliest het
Anonim

Sinds LeBron James heeft aangekondigd dat hij zal schitteren in het vervolg op Space Jam, hebben fans reikhalzend uitgekeken naar de release ervan - en het goede nieuws is dat het wachten misschien bijna voorbij is.

Hoewel veel films de productie moesten stopzetten vanwege de pandemie, kon Space Jam 2 eind 2019 de opnames afronden net voordat de zaken werden afgesloten. Dit zou een verrassing zijn geweest voor elke productie, maar voor een film zoals Space Jam, toen er zoveel personages na de productie moesten worden toegevoegd, maakte het ongeveer twee jaar verschil - als ze de productie hadden moeten sluiten voordat ze klaar waren, zou de film waarschijnlijk pas in 2022 zijn voltooid.

Eerder deze week deelde HBO Max een reeks clips van films die in 2021 in première gaan. Onder de beelden kregen fans een eerste glimp van James met Bugs Bunny in de nieuwe film, getiteld Space Jam: A New Legacy.

Op de afbeeldingen is te zien hoe Bugs Bunny en LeBron er geschokt uit zien als een monster gloeit in een enorme lichtstraal. Kijkers kunnen ook Tweety Bird, Sylvester the Cat en andere personages uit Warner Bros. spotten

In een interview met Hollywood Reporter sprak James zijn opwinding uit omdat hij deel uitmaakte van de klassieke remake.

"De samenwerking met Space Jam is zoveel meer dan alleen dat ik en de Looney Tunes samenkomen en deze film maken," zei James, "Het is zo veel groter. Ik zou graag willen dat kinderen begrijpen hoe krachtig ze zijn kunnen voelen en hoe krachtig ze kunnen zijn als ze hun dromen niet gewoon opgeven, "zei hij.

Op de laatste opnamedag sprak James verder de eer uit die hij voelde om de rol te spelen die ooit werd gespeeld door NBA-ster Michael Jordan in de film uit 1996.

"Ik ga helemaal eerlijk tegen jullie zijn, toen ik het project hoorde, dacht ik: het is Space Jam!" zei Jacobus. "Het is een film waarmee ik ben opgegroeid. Mensen in de film die ik aanbid. Ik dacht: 'absoluut, ik moet het doen.' Ik kan Space Jam op geen enkele manier afwijzen."

James ging verder en werd emotioneel toen hij zich zijn jeugd herinnerde en de impact die de originele film op hem had.

"Ik ben maar een klein kind uit Akron, Ohio - een heel klein stadje buiten Cleveland. Ik kom uit een eenoudergezin en ik ben het enige kind, mijn moeder had absoluut niets", vervolgde hij. "Ze liep rond op de middelbare school toen ze 16 jaar oud was en ze was zwanger van mij als tweedejaarsstudent op de middelbare school. Dus ik hoor hier echt niet te zijn."

Fans van de originele film gingen naar Twitter om hun enthousiasme voor het aankomende project te tonen:

De plot en cast van Space Jam zijn geheim gehouden, maar we weten dat er andere NBA-sterren in zullen spelen, samen met James, zoals Damian Lillard, Klay Thompson, Anthony Davis en meer.

We weten ook dat het script voor de film is geschreven door Ryan Coogler van Black Panther, dus fans verwachten dat het plot top zal zijn.

Space Jam: A New Legacy staat gepland voor 16 juli 2021, op HBO Max en in de bioscoop.

Aanbevolen: