LeBron James legt uit waarom hij zich 'geïntimideerd' voelde om de hoofdrol op zich te nemen in 'Space Jam 2

LeBron James legt uit waarom hij zich 'geïntimideerd' voelde om de hoofdrol op zich te nemen in 'Space Jam 2
LeBron James legt uit waarom hij zich 'geïntimideerd' voelde om de hoofdrol op zich te nemen in 'Space Jam 2
Anonim

Voordat het langverwachte vervolg Space Jam: A New Legacy later deze maand in de bioscoop verschijnt, heeft NBA-speler LeBron James een aantal interviews gegeven om de nieuwe film te promoten.

De 36-jarige basketbalsuperster ging onlangs zitten met Good Morning America om zijn rol in de nieuwe animatiefilm te bespreken, en hoe de originele Space Jam (1996), met basketballegende Michael Jordan in de hoofdrol, hem inspireerde op een jonge leeftijd.

Tijdens een gesprek met nieuwsanker Robin Roberts, onthulde James dat hij zich aanvankelijk "geïntimideerd" voelde om de hoofdrol op zich te nemen die ooit door Jordan werd bekleed.

“Ik was geïntimideerd, want ik was 12 jaar oud toen de eerste uitkwam in 1996, en ik weet wat het voor mij deed,” legde hij uit. “Ik vond dat het de beste sportfilm was die ik had tot dan toe ooit gezien.”

James zei verder dat hij veel inspiratie uit Jordanië putte in de originele film en deze in het nieuwe project verwerkte. "Ik was in staat om het aan te gaan en de uitdaging aan te gaan, en ik had een geweldige tijd om het te doen," zei hij.

De basketbal-megastar benadrukte ook dat de film meer is dan alleen een sportfilm; het benadrukt ook een belangrijke boodschap over het ouderschap.

"Het enige waar mensen verbaasd over zullen zijn, is dat het geen basketbalfilm is", zei James. "Het is een gesprek dat in veel huishoudens is gevoerd waar een ouder zijn ambities voor zijn kind heeft, maar zich niet realiseerde dat kinderen hun eigen ambities en dromen hebben."

James deelde ook zijn gedachten over zijn oudste zoon, Bronny James, die een carrière in basketbal nastreefde en in zijn voetsporen trad.

“Als ouder geven we ze gewoon alle tools voordat ze het huishouden verlaten, geef hem het vertrouwen. Wil je een balletje slaan? Oké, cool, laten we er achteraan gaan, 'zei hij. 'Maar ik zal niet wegnemen dat je een tiener bent. Ik wil dat je plezier hebt en geniet van je vrienden.'

Space Jam: The Legacy draait om James die zijn zoon, Dom, probeert te redden nadat hij in de digitale ruimte is vastgelopen door een malafide Al. Om zijn zoon terug te krijgen, moet James samenwerken met Bugs Bunny, Daffy Duck en de rest van de Looney Tunes-ploeg om een basketbalwedstrijd te spelen tegen het team van Al, de Goon Squad.

Samen met James zullen basketbalsterren Anthony Davis, Damian Lillard, Klay Thompson, Cassandra Starr en meer in de film te zien zijn. Daarnaast speelt de met een Emmy bekroonde actrice Zendaya de rol van Lola Bunny.

Space Jam: The Legacy gaat op 16 juli in première in de bioscoop.

Aanbevolen: