John Travolta is een trotse papa terwijl hij een clip deelt van zijn dochter die het nieuwe nummer 'Dizzy' uitvoert

Inhoudsopgave:

John Travolta is een trotse papa terwijl hij een clip deelt van zijn dochter die het nieuwe nummer 'Dizzy' uitvoert
John Travolta is een trotse papa terwijl hij een clip deelt van zijn dochter die het nieuwe nummer 'Dizzy' uitvoert
Anonim

Acteur John Travolta heeft een prachtige clip gedeeld van zijn dochter Ella Bleu die haar nieuwe single "Dizzy" zingt.

"Ik ben zo opgewonden voor Ella!" de Grease-ster, 67, ondertitelde de clip. "Haar nummer, Dizzy, is nu uit! De link staat in mijn stories!" Het Hollywood-icoon plaatste de clip van zijn 21-jarige dochter met wijlen vrouw Kelly Preston, met een montage van haar die de ballad uitvoert terwijl ze een keyboard bespeelt.

John Travolta deelde het kunstwerk van de nieuwe single van Ella Bleu

Travolta werd vergezeld door zijn dochter en zong met haar mee in de clip, terwijl ze een kus op zijn wang plantte, en hij volgde terug. In de clip droeg Ella samen met haar vader een zwarte top met groene bloemenpatronen, terwijl haar liefhebbende vader een marineblauw shirt droeg en een baard droeg.

Travolta deelde ook een afbeelding van kunst die de single promootte op zijn Instagram Stories.

Ze voegde de clip toe op haar Instagram-pagina en schreef: "Zo blij en opgewonden om te zeggen dat mijn eerste single, 'Dizzy', nu uit is!!!"

John Travolta heeft de carrière van Ella Bleu erg gesteund

"Het heeft lang geduurd, maar ik ben nog steeds dat 14-jarige rare meisje in hart en nieren en ik vind het geweldig … Ik hoop dat je het leuk vindt, link in mijn bio en verhaal."

In november ging Ella Bleu naar de sociale-mediasite om aan te kondigen dat ze het afgelopen jaar 'aan' de muziek heeft gewerkt'. De ster van Saturday Night Fever toonde zijn steun in de commentaren en schreef: "Ik ben zo erg trots op je Ella, het is geweldig", met een drietal emoji's met een rood hart. Ze antwoordde: "Dank je papa, ik hou van je!"

John Travolta's vrouw Kelly Preston stierf aan borstkanker

Afbeelding
Afbeelding

De kerstvakantie markeert de tweede Travolta's zonder vrouw Kelly, die tragisch stierf op 57-jarige leeftijd. De actrice stierf na een privéstrijd van twee jaar met borstkanker. John kondigde het tragische nieuws aan op Instagram, waar hij onthulde dat zijn vrouw "een moedige strijd had geleverd met de liefde en steun van zovelen".

Hij deelde ook hoe "Kelly's liefde en leven altijd zal worden herinnerd", in de emotionele post. Prestons hoogtepunten in Hollywood waren rollen in films als Twins en Jerry Maguire.

Aanbevolen: