The Russo Brothers hebben alleen maar goede dingen te zeggen over Priyanka Chopra's werk in 'Citadel

The Russo Brothers hebben alleen maar goede dingen te zeggen over Priyanka Chopra's werk in 'Citadel
The Russo Brothers hebben alleen maar goede dingen te zeggen over Priyanka Chopra's werk in 'Citadel
Anonim

Priyanka Chopra zegende onlangs haar fans met een bijzonder mooie, zonovergoten selfie op Instagram, met het bijschrift "Nieuwe dag, nieuwe baan Citadel Happy Monday."

De Quantico-ster zal te zien zijn in een Amazon-show met de titel Citadel. De show wordt geregisseerd door de gebroeders Russo - Anthony en Jo. Het duo is populair voor films als Avengers Endgame en Avengers Infinity War.

De gebroeders Russo waren te zien in een recent interview met Indian Express en hadden veel te zeggen over de Indiase actrice. De gebroeders Russo zeiden dat Chopra 'geweldig' is in de show.

“Ze is een ongelooflijke ster. Ik bedoel, ik denk dat ze geweldig is geweest. We hebben net een paar dagen geleden een tafel voorgelezen van de show, en het was fantastisch. We zijn zo trots op die voorstelling. We zijn enthousiast voor het publiek om het te zien. We zijn nu net begonnen met de productie ervan.”

De ster is momenteel in Londen aan het fotograferen voor de thrillerserie. Op straat wordt verteld dat ze een spion zal spelen in de nieuwe show, waarin ook Richard Madden te zien is.

Deze première markeert Chopra's eerste baan in een streamingserie. Onlangs speelde ze in en coproduceerde ze The Sky Is Pink, die als officiële selectiefilm in première ging op het Toronto Film Festival. Ze heeft onlangs ook een film uitgebracht genaamd White Tiger op Netflix en ontwikkelt een project met Mindy Kaling en Dan Goor voor Universal, die ze zal produceren en waarin ze een hoofdrol zal spelen.

Zoals elk ander project dat de Russo-broers ondernemen, willen ze niet te veel weggeven en alle wendingen verpesten. Dus toen de publicatie vroeg waar de show over zou gaan, was hun antwoord natuurlijk erg vaag:

"Helaas doen we heel geheimzinnig over de details van de show, dus we zullen niet meer zeggen dan dat, maar ze is geweldig, en ze zal geweldig zijn in de show."

Het was pas afgelopen januari dat Amazon Citadel aankondigde, dat naar verwachting een franchise met meerdere series zal worden. Lokale productie van de serie zal gelijktijdig plaatsvinden in Italië, India en Mexico.

Aangeprezen als een actievolle serie met een suggestief script, zal de Citadel worden geproduceerd door ABC Studio-president Patrick Moran, evenals Mike Larocca, samen met de gebroeders Russo. De schrijvers zijn onder meer Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner en Scott Rosenberg van Midnight Radio.

Gezien de onbekende variabelen die door de pandemie worden gepresenteerd en die zijn gekoppeld aan zoveel verschillende productiesets over de hele wereld, is het onduidelijk wanneer Citadel daadwerkelijk in première gaat - maar we weten dat het ergens dit jaar zal zijn, en dat wanneer het zal gebeuren uitkomen, zal het beschikbaar zijn op Amazon Prime.

Aanbevolen: