10 dingen die de filmacteurs van Michael Bay te zeggen hebben over het werken aan zijn films

Inhoudsopgave:

10 dingen die de filmacteurs van Michael Bay te zeggen hebben over het werken aan zijn films
10 dingen die de filmacteurs van Michael Bay te zeggen hebben over het werken aan zijn films
Anonim

Onder de hedendaagse Hollywood-filmregisseurs is Michael Bay iemand die altijd zowel bewonderd als gevreesd is geweest. Dat komt omdat Bay bekend staat om zijn intense passie in het maken van films die je met ontzag achterlaten. Het maakt niet uit of hij robots, een apocalyptisch scenario of een historische wereldoorlog aanpakt.

Net als andere succesvolle regisseurs omvat Bays werk tientallen jaren aan films. Deze films bevatten enkele van de meest onvergetelijke namen in Hollywood van vandaag. Interessant is dat ze nogal openhartig waren over hun ervaringen met Bay. Sterker nog, dit is wat sommigen van hen te zeggen hebben over het feit dat ze op zijn filmsets staan:

10 Bad Boys: Michael Bay overtuigde Will Smith om shirtloos te gaan

Slechte jongens
Slechte jongens

Voorafgaand aan Bad Boys was Smith niet echt een grote Hollywood-naam, zelfs niet toen hij in The Fresh Prince of Bel-Air speelde. Dat veranderde allemaal nadat deze film hem naar de status van superster katapulteerde en Smith zegt dat zijn shirtloze scène in Bad Boys er iets mee te maken had. Tijdens The Tonight Show onthulde Smith ook: Voor deze scène wilde ik mijn shirt aan hebben, en Michael zei: 'Kerel, ik ga een freaking filmster van je maken, doe je shirt uit.' En ik had zoiets van, 'Michael, kom op man, ' en hij zei: 'Kerel, je weet het niet, ik weet het!'”

9 Armageddon: Ben Affleck kreeg te horen dat hij zijn mond moest houden nadat hij de premisse van de film in twijfel had getrokken

Armageddon
Armageddon

In de film wordt ons wijsgemaakt dat boren in de ruimte en het afzetten van een atoombom voldoende zou zijn om te voorkomen dat een asteroïde op vernietigende wijze met onze planeet in botsing komt. Het is een doemscenario dat echt bestaat en Affleck voelde de behoefte om Bay hierover te ondervragen. "Ik vroeg Michael waarom het gemakkelijker was om olieboorders op te leiden om astronaut te worden dan om astronauten op te leiden om olieboorders te worden", zei Affleck in de commentaartrack van de film. “En hij zei dat ik mijn bek moest houden. Dus dat was het einde van dat gesprek.”

8 Pearl Harbor: Kate Beckinsale leerde dat ze moest ‘trainen’ voor haar verpleegsterrol

Kate Beckinsale
Kate Beckinsale

Volgens Vanity Fair herinnerde Beckinsale zich dit tijdens The Graham Norton Show en zei: Ik had net mijn dochter gekregen en was afgevallen, maar kreeg te horen dat als ik de rol kreeg, ik zou moeten werken uit. En ik begreep gewoon niet waarom een verpleegster uit de jaren 40 dat zou doen.”

Bovendien was ze ook van mening dat Bay nog nooit eerder met een actrice als zij had gewerkt. Ze legde uit: "Ik denk dat hij verbijsterd was door mij omdat mijn borsten niet groter waren dan mijn hoofd en ik niet blond was."

7 Bad Boys II: Michael Bay wilde dat de Gucci-jurk van Gabrielle Union tot halverwege het dijbeen werd opgeschoven

Bad Boys II
Bad Boys II

Hierdoor moest Union ook wegblijven van een van haar favoriete schuldige voedingsmiddelen. Ze legde uit aan BlackFilm: Eén outfit, de Gucci-jurk (gedragen voor de laatste helft van de film) begon bij mijn enkel en Michael Bay zei nee en bleef hem bewegen tot halverwege de dij. Dus het hield me weg van mijn eerste liefde, niet mijn man, het zijn de Krispy Kreme-donuts. Dus ik werkte 2 uur / dag. 5 dagen per week. Het maakte niet uit of ik die dag 16 uur werkte. Een uur pilates en een uur cardio.”

6 The Island: Michael Bay veranderde het personage van Scarlett Johansson slechts een week voor de opnames

het eiland
het eiland

Aanvankelijk moest er een jonkvrouw-in-nood verhaallijn ontstaan tussen het personage van Johansson en Tom Lincoln van mede-ster Ewan McGregor. Johansson vertelde IGN: “Mijn personage heette Ester. Ik was zwanger. Ik had vreselijke astma, waardoor we constant stopten en Ewan voor me zorgde.” Toen had Bay een nieuw personage geschreven vlak voordat hij schoot tot Johansson's opluchting. Johansson herinnerde zich: En ik dacht aan manieren waarop ik mijn karakter wat integriteit kon geven en Michael zegt: 'O, tussen haakjes, we hebben de naam en het hele personage veranderd.' En dit was ongeveer een week voordat we begonnen met fotograferen.'

5 The Island: Ewan McGregor zei dat Michael Bay het leuk vond om de cast 'knocked About' te krijgen

het eiland
het eiland

De film was fysiek veeleisend voor de acteurs. McGregor zelf zei dat ze "veel moesten rennen". Terwijl hij met Indie London sprak, merkte de ervaren acteur ook op: "We worden de hele tijd achtervolgd en veel ervan is te voet en je wordt aangevallen, en Michael wil altijd dat we worden aangevallen. Hij vindt het altijd leuk om de acteurs omver te werpen. Ja, het is een actiefilm en je raakt gewond.'

Naast hardlopen, bracht McGregor ook enige tijd door met vastgebonden aan een harnas, wat volgens hem "het meest fysiek pijnlijke ding" is.

4 Transformers: Shia LaBeouf zei dat Michael Bay ‘Makes The Movie On Set’

Transformers
Transformers

Om te beginnen staat er niet veel in het script dat je een idee zou geven van wat je op de set gaat doen. LaBeouf vertelde Indie London: "Het script voor Transformers zou 'actiescène' kunnen zeggen en dat is het dan. Het vertelt je niet wat er gebeurt, dus begin je met het maken van al die dingen.” Afgezien van Bay had LaBeouf ook samengewerkt met regisseur Steven Spielberg en hij zei dat de twee niet meer van elkaar konden verschillen. Volgens de acteur plant Spielberg vrijwel alles van tevoren. Aan de andere kant legde LaBeouf uit: "Dat is heel anders dan werken met Mike, die de film op de set maakt.”

3 Transformers: Megan Fox moest auditie doen met een beperkt script

Transformers
Transformers

Blijkbaar was er veel geheimhouding rond de eerste Transformers-film. Terwijl hij met Collider sprak, onthulde Fox: Ik moest naar het kantoor van Michael en in deze kamer zitten die leek op alle glazen wanden en ik had een bepaalde hoeveelheid tijd om het script te lezen en toen ging ik weg. Dat was nadat ik het had geboekt en vlak voordat we begonnen te filmen. Er was niet veel tijd.”

Tijdens haar auditie zei ze ook dat ze geen script had gekregen om uit voor te lezen. In plaats daarvan kreeg ze kanten.

2 Pain & Gain: Dwayne Johnson zag Michael Bay veel 'leap-Frogging' doen tijdens het filmen

Pijn & winst
Pijn & winst

Bay staat bekend om zijn snelle manier van fotograferen en hij was niet anders op de set van Pain & Gain. Terwijl hij met Collider sprak, legde Johnson uit: "Als techniek is zijn baan een sprong in het diepe, terwijl hij, terwijl hij een scène opneemt, zich voorbereidt op een andere scène. Hij bereidt zich tegelijkertijd voor op een ander schot. Ik vergelijk hem met enkele van de geweldige coaches waar ik in het verleden voor heb gespeeld, die intense jongens zijn, ze maken luidruchtig en ze halen het beste uit hun atleten, zoals Michael doet."

1 13 Hours: John Krasinski zei dat Michael Bay verschillende andere acteurs voor zijn rol beschouwde

13 uur
13 uur

In het begin leek het erop dat Krasinski niemands duidelijke keuze was om de rol van Jack Silva te spelen. Bay heeft zelfs openlijk andere acteurs overwogen. “De kans dat ik de rol zou krijgen, was erg klein. (Bay) had het vanaf het begin over andere acteurs”, vertelde Krasinski aan USA Today. “Ik hoorde dat toen mijn naam werd genoemd bij bepaalde mensen hogerop, ze het interessant vonden, maar niet per se het juiste ding.” Het leek aanvankelijk misschien een kans, maar Krasinski kreeg uiteindelijk de rol.

Aanbevolen: