10 dingen die de Russo Brothers hebben onthuld over het regisseren van MCU-films

Inhoudsopgave:

10 dingen die de Russo Brothers hebben onthuld over het regisseren van MCU-films
10 dingen die de Russo Brothers hebben onthuld over het regisseren van MCU-films
Anonim

Marvel Studios liet de wereld meer dan 10 jaar geleden kennismaken met het idee van een Marvel Cinematic Universe (MCU). Sindsdien heeft het veel kaskrakers gescoord. Zelfs vandaag de dag kan niemand vergeten dat Avengers: Endgame van de MCU uiteindelijk de eerste plaats innam in de lijst van meest winstgevende films aller tijden.

Aantoonbaar instrumenteel voor het succes van de MCU zijn de broers Joe en Anthony Russo. De gebroeders Russo regisseerden MCU-films zoals Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War en uiteindelijk Avengers: Endgame. Dit is wat ze hebben gezegd over het werken aan deze epische films.

10 Ze kwamen op Marvel's Radar vanwege gemeenschap

De gebroeders Russo waren uitvoerend producenten van de hitkomedie en blijkbaar wekte hun werk aan de show de interesse van Marvel Studios. "We kregen een telefoontje van onze agent die zei dat Kevin [Feige] een grote fan was van Community, en of we langs zouden komen om Captain America te ontmoeten", onthulde Joe tijdens een gesprek met Collider. "Natuurlijk hebben we de kans gegrepen."

Marvel Studios vond ze misschien erg leuk, maar dat betekende niet dat ze de baan meteen zouden boeken. Joe herinnert zich: “Ze interviewden destijds veel regisseurs; het was een uitputtende zoektocht.”

9 Ze werden verliefd op Anthony Mackie voor de rol van Falcon

Marvel Studios introduceerde Falcon in de MCU in Captain America: The Winter Soldier. En blijkbaar was de casting van Mackie voor de rol min of meer een geval van liefde op het eerste gezicht.

"Ja, we werden verliefd op Anthony Mackie voor dit personage omdat hij energie en een gevoel van plezier heeft", vertelde Anthony aan Collider."Anthony Mackie heeft gewoon zo'n geweldige energie waarvan we dachten dat als je een nieuwe vriendschap wilt sluiten, hij zo iemand nodig had om hem te trekken." Aan het einde van Avengers: Endgame nam Mackie's Falcon ook de Captain America-mantel over.

8 Ze werkten gemakkelijk samen met andere Marvel-regisseurs

In de MCU is iedereen zich er terdege van bewust dat de verhaallijn van één film een effect zou hebben op het verhaal van de komende films in de toekomst. En dus spraken de Russo-broers achter de schermen met andere Marvel-regisseurs, waaronder Joss Whedon.

Whedon had eerder de eerste twee Avengers-films geregisseerd voordat de gebroeders Russo het overnamen. "Dus het is een raar soort, ik weet het niet, een tapijt van schrijvers en regisseurs die samenwerken om dit universum te creëren", vertelde Joe aan Collider. "het is een beetje organisch, het is niet gestructureerd."

7 Door regelmatig materiaal te bekijken, konden ze het aantal nieuwe opnames op Marvel-sets minimaliseren

Grote films moeten vaak opnieuw worden opgenomen en dat kan behoorlijk vermoeiend zijn voor een acteur die al is begonnen met het filmen van andere projecten. Gelukkig voor Marvel-acteurs, zouden de Russo-broers de heropnames zoveel mogelijk tot een minimum beperken door het materiaal dat ze al hebben opgenomen regelmatig door te nemen.

“Toen we inpakten, gingen we vier tot vijf uur naar de redactie en keken we naar het materiaal dat we de afgelopen week hadden opgenomen”, vertelde Joe aan DGA Quarterly. "Als we het gevoel hadden dat we een close-up of moment misten, of een uitvoering verknoeid hadden, zouden we teruggaan om het opnieuw te krijgen." De strategie werkte uiteindelijk. Joe zei dat er "heel weinig reshoots" waren in hun Marvel-films.

6 Sommige personages in de burgeroorlog zijn CG-toegevoegd aan de luchthavenreeks

Ongetwijfeld de meest cruciale scène in Captain America: Civil War was die op het vliegveld toen de Avengers werden opgesplitst in twee tegengestelde teams. De Russo-broers wisten hoe belangrijk de scène was en gingen maandenlang door met de voorbereiding.

Terwijl hij het over de reeks had, vertelde Anthony ook aan Deadline: "Sommige personages waren er, sommige zijn CG." Zoals je weet, waren bijna alle Avengers in de reeks aanwezig, met uitzondering van Hulk en Thor. De gebeurtenissen van Captain America: Civil War leidden er ook in wezen toe dat Ant-Man een Avenger werd.

5 Ze hebben nooit iemand een afdruk van het Infinity War-script gegeven

Avengers: Infinity War heeft de evenementen voor Avengers: Endgame opgezet. Aan het einde van de film had Thanos de helft van de wereld vernietigd. De superhelden hebben zelf een aantal teamleden verloren en het was ongelooflijk belangrijk dat niemand in de cast deze plotwending aan de pers besprak.

Dit bracht de gebroeders Russo ertoe drastische maatregelen te nemen. “We hadden één iPad met het volledige script van begin tot eind, vertelde Joe aan DGA Quarterly. "En het was veilig, vergrendeld en kon op afstand worden gewist als we het ooit zouden verliezen."

4 Ze waren van plan om Infinity War en Endgame gelijktijdig neer te schieten totdat het 'ingewikkeld' werd

Toen Marvel Studios in eerste instantie een preview van de Fase Drie-lei voorzag, hadden ze gezegd dat de Avengers-films in de pijplijn zaten, waaronder een Avengers: Infinity War Part 1 en Part 2. Het plan was ook om beide films tegelijkertijd te maken om kostenefficiënt te blijven.

De gebroeders Russo realiseerden zich echter al snel dat het niet zou werken. "Mensen begonnen in de war te raken, inclusief wijzelf", vertelde Anthony aan DGA Quarterly. "Uiteindelijk moesten we deze twee kolossen gewoon scheiden. In onze hersenen zijn de films heel verschillend, dus we wilden geen creatieve uitspattingen in de hoofden van mensen.”

3 In Endgame heeft Marvel ze nooit verteld wie moet leven of sterven

Avengers: Endgame brengt een epische afsluiting van het eerste decennium van verhalen vertellen in de MCU. Maar alleen omdat het een soort einde was, vertelde Marvel de Russo-broers niet per se om het bestaan van een personage permanent te beëindigen.

"Er was nooit een mandaat van Marvel dat iemand moest leven of iemand moest sterven", legde Joe uit terwijl hij sprak op Good Morning America."Het was gewoon, wat is het meest bevredigende verhaal dat we konden vertellen?" Uiteindelijk hebben Iron Man en Black Widow hun leven opgeofferd. Ondertussen werd Captain America ouder en gaf hij zijn schild door aan Falcon.

2 Voor hen voelde het afzien van de post-creditscènes ten gunste van een gordijnoproep goed

In tegenstelling tot de vorige Avenger-films, kwam Avengers: Endgame niet met scènes na de aftiteling die de fans altijd hebben gewaardeerd. In plaats daarvan ging het door met een gordijnbezoek ter ere van de oorspronkelijke zes Avengers, van wie sommigen naar verwachting niet langer in toekomstige afleveringen zullen verschijnen.

"Terwijl de film samenkwam in de montagekamer, en je echt het gewicht van het verhaal en de finaliteit en het einde van de boog van de personages herkent, "legde Joe uit terwijl hij sprak met Men's Gezondheid. "Het voelde gewoon heel goed voor ons om zo'n specifieke gordijnoproep te doen …"

1 Ze slaagden erin om de begrafenisscène in het eindspel te repeteren en het nog steeds geheim te houden

De MCU heeft de reputatie zijn acteurs in het ongewisse te laten over de plotwendingen en verhaallijnen rond hun films. In Avengers: Endgame is een van de meest emotioneel geladen scènes waarin de Marvel-personages samenkomen om te rouwen om Tony.

Blijkbaar was het ook "het meest ingestudeerde schot dat we ooit hebben gemaakt", aldus Anthony. Terwijl hij sprak op Good Morning America, legde Joe ook uit: "We hebben het de dag ervoor gerepeteerd met stand-ins." De scène werd opgenomen rond de tijd dat Marvel zijn klassenfoto maakte, zodat iedereen beschikbaar was.

Aanbevolen: