Kaley Cuoco herinnert zich de schok nadat Jim Parsons zijn vertrek uit 'The Big Bang Theory' aankondigde

Kaley Cuoco herinnert zich de schok nadat Jim Parsons zijn vertrek uit 'The Big Bang Theory' aankondigde
Kaley Cuoco herinnert zich de schok nadat Jim Parsons zijn vertrek uit 'The Big Bang Theory' aankondigde
Anonim

Toen Kaley Cuoco de rol van Penny op zich nam in de CBS-sitcom The Big Bang Theory, capituleerde haar carrière naar nieuwe hoogten - plotseling ging de actrice van gastoptredens in sitcoms om te schitteren in een van de meest populaire van zijn tijd.

Tijdens een interview voor haar Variety-coververhaal herinnerde Cuoco zich het moment waarop ze erachter kwam dat The Big Bang Theory zou eindigen na seizoen 12.

Zoals Cuoco het zegt, riep co-creator Chuck Lorre de acteurs bij zich in zijn kantoor. Cuoco en co-ster Johnny Galecki dachten dat ze over seizoen 13 zouden praten, maar in plaats daarvan ontmoetten ze Jim Parsons, die de briljante Sheldon Cooper speelde, die zijn vertrek uit de show aankondigde.

"Jim zei: 'Ik denk niet dat ik verder kan'", zei ze. "Ik was zo geschokt dat ik letterlijk dacht: 'Doorgaan met wat?' Ik wist niet eens waar hij het over had. Ik keek naar Chuck: 'Wauw. Ik dacht dat we - ik ben nu zo weggeblazen.'"

Lang geleden sloten de castleden een pact dat verbond met de uitdrukking 'allen voor één, één voor allen'. Ze waren het er allemaal over eens dat als een van de kernen moest vertrekken, de show zou eindigen.

"Dat was het enige waar we het allemaal over eens waren," zei ze. "We kwamen samen binnen, we gaan samen uit."

Parsons vertrek bij CBS zorgde ervoor dat Cuoco tijdens de vergadering in een "staat van shock" verkeerde. Er waren zoveel vragen waarom Parson wilde vertrekken, en ze gaf toe dat ze er moeite mee had om ermee in het reine te komen.

Naarmate het seizoen vorderde, zei Cuoco dat ze het feit begon te accepteren dat The Big Bang Theory ten einde liep, maar ze voelde immens verdriet toen ze in mei 2019 de laatste tap voor de show deden.

Hoewel Cuoco het einde van de sitcom niet wilde zien, beschouwt ze het als een "zegen" dat de show kon eindigen toen het gebeurde. Zelfs afgezien van haar rol in The Flight Attendant van HBO Max, wat misschien nooit zou zijn gebeurd als ze nog steeds deel uitmaakte van Big Bang, was er nog een andere belangrijke reden.

"Met COVID hebben we misschien nooit geschoten", zei ze. "Ik geloof echt dat iemand naar me uitkeek en zei: 'Maak je geen zorgen - ik heb een plan voor je.'"

Cuoco sloot het interview af met te zeggen dat wanneer ze terugkijkt op Big Bang, ze dankbaar is voor de kans om deel uit te maken van zo'n levensveranderende ervaring.

“Het was een feelgood-dwaze show, en deze jongens waren er echt het hart van”, zei Cuoco. Ze maakten het nerd-ding cool en populair en sexy en leuk. Het was gek en de mensen vonden het geweldig. En ik heb er echt van genoten.”

Alle 12 seizoenen van The Big Bang Theory kunnen worden gestreamd op Hulu.

Aanbevolen: