Kaley Cuoco vloekte per ongeluk tijdens deze 'Big Bang'-outtake met Jim Parsons

Inhoudsopgave:

Kaley Cuoco vloekte per ongeluk tijdens deze 'Big Bang'-outtake met Jim Parsons
Kaley Cuoco vloekte per ongeluk tijdens deze 'Big Bang'-outtake met Jim Parsons
Anonim

' Big Bang Theory ' veranderde in een iconische sitcom, de show bevatte een beetje van alles, van gelach tot hartverscheurende momenten, tot delen van de show waarvan fans niet eens wisten dat ze helemaal niet geschreven waren.

De erfenis van de show zal nog jaren voortleven, terwijl verschillende generaties de show bingewatchen.

Wat ze misschien ook samen met de show bingewatchen, zijn de vele outtakes die onderweg plaatsvonden. In het volgende zullen we een hilarisch moment bekijken tussen Cuoco en Parsons, waarin Kaley tijdens de scène volledig breekt. Laten we eens kijken hoe het allemaal is verlopen.

Wat heeft Kaley Cuoco verknoeid tijdens haar scène met Jim Parsons op 'Big Bang'?

De cast van de 'Big Bang Theory' had een unieke connectie en dat was duidelijk te zien op het scherm. Kunal Nayyar gaf toe dat ondanks het einde van de show, de cast nog steeds emotioneel wordt als ze spreken, gezien alles wat ze samen hebben meegemaakt.

In werkelijkheid wilde de meeste cast dat de show minstens een extra seizoen zou doorgaan, Kaley Cuoco was in shock toen Jim Parsons besloot dat het na 12 seizoenen zou vertrekken.

“Jim zei: ‘Ik denk niet dat ik verder kan.”

"En ik was zo geschrokken dat ik letterlijk dacht: 'Doorgaan met wat?' Ik wist niet eens waar hij het over had. Ik keek naar Chuck: ‘Wauw. Ik dacht dat we - ik ben nu zo weggeblazen.'"

“We zijn allemaal voor één, één voor allen. En we gaan dit niet doen zonder het hele team. Dat was het enige waar we het allemaal over eens waren - we kwamen samen binnen, we gingen samen uit."

Aan de positieve kant, Kaley gaf toe dat ze nog steeds erg dicht bij de cast staat en kijkend naar de toekomst, zou Cuoco erg openstaan voor een reünie.

"Ik denk dat ik over een paar jaar of wanneer iemand ervoor openstaat, daar zeker voor zal zijn. Het was een levensveranderende ervaring voor ons allemaal, en het zou geweldig zijn om dat te doen voor de fans ook, omdat we zo'n geweldige schare fans hadden die zo lang bij ons bleven."

Op de show waren er zoveel memorabele momenten, en dat omvat veel outtakes. Deze specifieke outtake had de fans echt op gang. Laten we terugkijken.

Kaley Cuoco brak tijdens de aflevering 'The Electric Can Opener Fluctuation'

We kunnen enkele uren besteden aan 'Big Bang Theory'-inhoud - vooral als het gaat om de blooper-reel. Deze specifieke outtake vond plaats tijdens de eerste aflevering van seizoen 3 getiteld 'The Electric Can Opener Fluctuation'.

Tijdens de aflevering probeert Penny Sheldon te troosten. Dat is wanneer de hilarische blooper plaatsvindt, snel vooruitspoelen naar de 1:05 voor het moment waar we het over hebben in de onderstaande clip.

"Toen noemden ze de domme Valerie Mossbacher hoofdcheerleader. Grote ouwe klootzak", zegt Cuoco per ongeluk terwijl het publiek in lachen uitbarst. Zelfs Jim Parsons werd gedwongen zijn karakter te breken, glimlachend en terugkijkend naar Cuoco terwijl hij op het bed lag.

Dit was lang niet de enige keer dat de cast per ongeluk viel en F-bom, hetzelfde gebeurde in een paar gevallen met Leonard, ook bekend als Johnny Galecki.

Fans hadden veel te zeggen over het outtake-moment en natuurlijk was het niets dan positiviteit, vooral voor de scènes met Sheldon en Penny.

Wat vonden de fans van het moment?

Het zou geen verrassing moeten zijn, maar de outtake-video van 'Big Bang' heeft meer dan 1,5 miljoen views op YouTube. Fans hadden veel plezier met de compilatie, vooral als het gaat om momenten met Penny en Sheldon.

"Jim en Kaley hebben zo'n genegenheid voor elkaar. Je kunt het zien in deze bloopers. Het is zo geweldig om te weten hoeveel ze om elkaar geven."

"Wat moet het moeilijk zijn geweest voor Jim om al die regels te onthouden. De helft van de tijd volg ik niet eens de hele zin die Sheldon zegt."

"Kaley is zo schattig als ze het verprutst… of als iemand anders dat doet."

"Jim had de moeilijkste regels van alle bc's bij het spelen van Sheldon, en hij speelde het zo goed, geen wonder dat hij zoveel prijzen won voor het spelen van Sheldon Cooper."

Het is duidelijk dat de cast behoorlijk wat tijd achter de schermen had en op zijn minst kunnen fans altijd terugkijken op deze prachtige outtakes.

Aanbevolen: