Regé-Jean Page is 'Doals' nadat hij zijn dramatische vertrek uit de groep 'Bridgerton' heeft onthuld

Regé-Jean Page is 'Doals' nadat hij zijn dramatische vertrek uit de groep 'Bridgerton' heeft onthuld
Regé-Jean Page is 'Doals' nadat hij zijn dramatische vertrek uit de groep 'Bridgerton' heeft onthuld
Anonim

Acteur Regé-Jean Page heeft het afgelopen jaar nogal wat ophef gemaakt in Hollywood. Hij werd voor het eerst beroemd met het wijdverbreide succes van de door Shonda Rhimes geleide Netflix-serie, Bridgerton.

Sinds zijn debuut als Duke Simon Basset gaat het gerucht dat hij de volgende James Bond wordt en is hij samen met Ryan Reynolds en Chris Evans gecast in een aanstaande Russo Brothers-film. Hij won onlangs zelfs een GQ Man of the Year-prijs tijdens de ceremonie van vorige week.

De ster haalde de krantenkoppen in april toen bleek dat hij ervoor had gekozen om te stoppen met de serie die hem een begrip maakte, in een beweging waar zelfs Kim Kardashian kapot van was. Nu, in een nieuw interview met de Britse GQ, heeft de acteur meer details over zijn vertrek onthuld.

Naast het erkennen van de veelgeprezen raciness van de Bridgerton-serie - die GQ noemt, een "acht-delige dorst-trap sex-plosie" - lachte de ster ook vragen weg over of hij nog wel of niet in de cast zat. WhatsApp groepschat.

De 30-jarige Brit gaf toe dat hij niet langer deel uitmaakt van de Bridgerton-groepschat, maar hield vol dat het een "respectvolle" exit was en een die volledig van zijn kant was. "Ik wilde ze niet in een lastige situatie brengen waarin ze me eruit moesten schoppen," legde Page uit.

Wat echter de aandacht van het internet heeft, is het dramatische karakter van Page's post-WhatsApp-exit-verklaring. 'Het heelal is groter geworden,' zei de ster, 'dus ik zit er niet meer in.' Het is verre van een misvatting. Het wereldwijde fenomeen dat het Netflix-debuut van Bridgerton was, zorgde ervoor dat de acteurs van de ene op de andere dag beroemd werden, en met name Page als de knappe Duke wiens sonore aflevering van "I burn for you" de hartslag deed kloppen. Het is geen verrassing dat er een heel "universum" van kansen is geopend voor de jonge acteur. Maar het gebruik van de uitdrukking door Page om zijn vertrek uit de groepschat van de cast aan te duiden, maakt het zo iconisch.

Een Twitter-gebruiker schreef: "Nee, ik schreeuwgggggg. De volgende keer dat ik een groepschat verlaat, wordt dit mijn vertrekaankondiging." Terwijl een ander gewoon tweette: "Dit is zo verdomd grappig."

Elders in het interview sloot Page het vooruitzicht dat zijn hertog een cameo zou maken in het aankomende tweede seizoen van Bridgerton niet volledig af, ondanks zijn recente vertrek uit de show. De hoopvolle toekomstige Bond reageerde enigszins cryptisch op de geruchten over de terugkeer van zijn personage en zei: "Is er niet iets geweldigs aan verrast te worden door wat je niet vermoedde?"

Aanbevolen: