Jenny McCarthy ontmaskerde haar vraagmethode voor 'The Masked Singer

Inhoudsopgave:

Jenny McCarthy ontmaskerde haar vraagmethode voor 'The Masked Singer
Jenny McCarthy ontmaskerde haar vraagmethode voor 'The Masked Singer
Anonim

Jenny McCarthy heeft een oor voor het onthullen van verborgen talenten op The Masked Singer. Terwijl kijkers verwachtten dat haar strategie om te raden wie de mysterieuze beroemdheden zijn, geheim zou blijven, verraste ze ze allemaal.

Ze verscheen op The Drew Barrymore Show om al haar methoden voor het stellen van vragen aan de zangers uit te leggen.

Wat is haar methode?

Barrymore complimenteerde haar vaardigheden om code te kraken en vroeg of er een specifieke manier is waarop ze vragen stelt aan de gemaskerde talenten.

"Ik heb er wel een klein beetje van," onthulde ze, "Als ik niet het gevoel heb dat ik het verhaal uit de gast of de beroemdheid krijg, zal ik eerst mijn eigen persoonlijke ervaring delen Om ze te laten zien dat ik kwetsbaar ben, dat ik dezelfde boo-boos heb."

McCarthy deelde in 2019 met ET dat ze veel van de beroemdheden al vroeg goed raadt. Ze kan echter niet altijd haar vaardigheid voor het decoderen van aanwijzingen uitzenden, omdat dat de opwinding van de show zou verpesten. Ze heeft vaak met opzet de verkeerde naam gekozen om het mysterie levend te houden.

Naast haar geweldige kennis van de popcultuur die haar podcast fris hield, draagt dit aanbod van kwetsbaarheid bij aan haar solide bijdrage als rechter. Is het een beetje manipulatief? Ja, maar ze gebruikt haar krachten voor familieplezier in plaats van kwaad.

Dat talent voor het lezen van mensen gaat verder dan haar rol in The Masked Singer. Ze deelde met Barrymore dat haar levenservaring haar ook tot een datingcoach maakt binnen haar binnenste cirkel.

Datingadvies met Jenny

"Mijn therapeut zei: 'Jenny, je hebt dit geweldige vermogen om rode vlaggen wit te maken. Je beseft het niet eens, maar je rechtvaardigt hun slechte gedrag.'"

McCarthy's therapeut stelde toen voor om op blind dates te gaan en actief op rode vlaggen te wijzen. Ze nam dat advies ter harte en gaf het aan haar vrienden voor hun eigen leven.

Haar bereidheid om persoonlijke horrorverhalen over daten te delen in plaats van een nep-anekdote die ze dagen van tevoren had voorbereid, bracht haar Masked Singer-strategie in feite in gebruik.

Kort nadat ze haar eigen gênante verhaal deelde over het negeren van de ondergang van een man nadat hij zei: "Ik haat kinderen", op een eerste date, deed Barrymore mee aan een gepubliceerde meisjespraat.

Ze snakte naar adem en stemde ermee in dat ze haar eigen vriendinnen hetzelfde advies zou geven. Als er een deal-breaker is op de eerste date, geloof het dan voor wat het is. McCarthy schittert echt als een mensenmens en maakte van het interview een vloeiend gesprek.

Aanbevolen: