Wie heeft een hogere nettowaarde: Ramona Singer of haar ex-man Mario Singer?

Inhoudsopgave:

Wie heeft een hogere nettowaarde: Ramona Singer of haar ex-man Mario Singer?
Wie heeft een hogere nettowaarde: Ramona Singer of haar ex-man Mario Singer?
Anonim

Ramona Singer is een OG. Het Real Housewives van de cast en fans van New York City hebben veel van haar leven gezien. Hoewel Ramona betrokken is geweest bij een aantal moeilijke gevechten en sommige dingen heeft gezegd waar niemand het mee eens zou zijn, hebben fans haar ook haar dochter Avery zien opvoeden en hebben zien genieten van haar huwelijk met Mario. Het was enorm nieuws toen Ramona vertelde dat zij en Mario uit elkaar zouden gaan, en hoewel ze al een aantal jaren gescheiden zijn, duikt Mario van tijd tot tijd op in de realityshow.

Er is gesproken dat Ramona zal worden ontslagen bij RHONY en volgens Radar Online wordt seizoen 14 gecast. Terwijl fans afwachten hoe dit volgend seizoen eruit zal zien, zijn fans ook benieuwd naar Ramona's relatie met haar ex-man Mario. Ramona is super succesvol geweest in haar carrière en Mario ook. Wie heeft een hoger vermogen, Ramona of Mario Singer? Laten we eens kijken.

Wat zijn de nettowaarde van Ramona en Mario Singer?

Voordat ze regelmatig op reality-tv begon te verschijnen, hield Ramona Singer zich bezig met het runnen van haar bedrijf RMS Fashions, Inc.

Ramona Singer heeft een nettowaarde van $ 18 miljoen, volgens Celebrity Net Worth, en de publicatie zegt dat de ster $ 500.000 krijgt voor elke aflevering van The Real Housewives of New York City. Ramona heeft veel geld verdiend door gestaag te werken en speelde ook in haar realityshow.

Het blijkt dat de ex-man van Ramona Singer, Mario Singer, ook een nettowaarde van $ 18 miljoen heeft.

In 2005 startte het stel samen een bedrijf onder de naam True Faith Jewelry. Mario is de vice-president van Frederick Singer & Sons en Classic Medallics.

Het lijkt erop dat Ramona Singer het altijd leuk vond om te werken en ervoor te zorgen dat alles goed met haar zou komen. Fans weten dat ze een zeer trieste jeugd heeft gehad en zoals Ramona tegen Reality Tea zei: "Ik ben sinds 19 jaar alleen en heb mezelf door de universiteit gehaald."

Volgens CBS News kreeg Ramona een baan bij Macy's, ze was een studente in de jaren '80. Nadat ze assistent verkoopmanager was geworden, ging ze de managementopleiding volgen. Ramona kon RMS Fashions beginnen toen ze 30 jaar oud was, omdat ze geld leende van haar vader en kleding begon te kopen. Ramona legde uit dat toen haar werd verteld dat ze 10 dollar kon betalen voor 10.000 kledingstukken, ze zei dat ze 7 dollar contant zou betalen.

Ramona zei: "Ik zou ongevraagd bellen om nieuwe klanten te krijgen. Toen ik hoorde dat Leslie Fay ging sluiten, zou ik erheen rennen en 20.000 jurken kopen. Je moet er de persoonlijkheid voor hebben. Ik hou van onderhandelen. Ik denk dat vrouwen hun wiskundige vaardigheden moeten oppikken."

Waarom zijn Ramona en Mario Singer gescheiden?

Fans van RHONY herinneren zich het trieste en moeilijke moment waarop Ramona vertelde dat zij en Mario uit elkaar zouden gaan.

Ramona Singer schreef over haar scheiding in haar memoires Life on the Ramona Coaster. Volgens Bravotv.com deelde ze dat ze kon zien dat Mario haar bedroog en dat ze kon zien dat hij met een vrouw aan het telefoneren was.

Ramona schreef: "Er knapte net iets in mijn hersenen. Het was alsof er een sluier was opgelicht en het drong tot me door dat hij niet met een andere Alan aan het bellen was, of met welke man dan ook Ik stond op en keek hem aan. "Mario, dat was toch geen andere Alan aan de telefoon, toch? Je was net met een meisje aan het praten, nietwaar?" Ik herinner me dat zijn gezicht eruitzag alsof hij een geest had gezien. Zijn ogen werden groot.'

Het stel trouwde in 1992 en besloot in 2013 te scheiden, volgens Us Weekly. In 2010 hernieuwden Ramona en Mario hun geloften, die deel uitmaakten van seizoen 3 van The Real Housewives of New York City.

Mario zag Kasey Dexter toen hij nog getrouwd was met Ramona. Kasey vertelde Reality Blurb, "Ik ben erg verontschuldigend en oprecht. Ik weet dat ik tegenkom dat het me niet kan schelen, maar ik doe het wel. Ik probeer er gewoon luchtig over te doen, ook al is dat niet zo." Kasey en Mario gingen uit elkaar toen Kasey Mario bedroog."

Ramona Singer sprak over de scheiding en vertelde Mensen dat ze niet in het huwelijk wilde blijven omdat ze de manier waarop Mario zich gedroeg niet leuk vond. Ramona zei: Mario's gedrag is beschamend voor mij en mijn dochter. Ik ben geen doorzetter. Ik ben een sterke, succesvolle vrouw. Ik heb iemand nodig die me met liefde en respect gaat behandelen.”

Terwijl Mario en Ramona-zanger gescheiden blijven, brachten ze hun COVID-19-quarantaine samen met hun dochter Avery door. Volgens Bravotv.com kookte Mario het avondeten waar Ramona van genoot.

Aanbevolen: