JoJo zegt dat zwarte zwaan worden op 'The Masked Singer' haar leven veranderde

Inhoudsopgave:

JoJo zegt dat zwarte zwaan worden op 'The Masked Singer' haar leven veranderde
JoJo zegt dat zwarte zwaan worden op 'The Masked Singer' haar leven veranderde
Anonim

Veel fans verloren JoJo uit het oog na haar debuut in 2004 met "Leave (Get Out), " maar de toen 13-jarige is sindsdien veel veranderd. Helaas heeft JoJo het door de jaren heen behoorlijk zwaar gehad. Maar onlangs vertelde ze over haar geestelijke gezondheid en andere persoonlijke onderwerpen, en onthulde dat het tegenwoordig beter met haar gaat dan ooit.

Verrassend genoeg was het doorgaan met 'The Masked Singer' een positieve kracht in het streven van de zanger naar meer positiviteit en kansen.

Waarom ging JoJo op 'The Masked Singer'?

Zoals fans die hebben afgestemd op seizoen vijf van 'The Masked Singer' al weten, was JoJo de tweede, uitgedost in het Black Swan-kostuum. Kort nadat het seizoen was afgelopen, ging JoJo met People om de tafel zitten om te praten over de ervaring en waarom het zo positief voor haar was. Ze had tenslotte nooit verwacht dat ze de allereerste aflevering zou halen en was aangenaam verrast over hoe leuk de ervaring was.

Hoewel JoJo toegaf dat ze nerveus was tijdens elke eliminatieronde, legde ze uit dat de hele ervaring haar 'mentale toestand' echt had verbeterd en haar had geholpen een aantal worstelingen te overwinnen waar ze al lang mee te maken had gehad. JoJo herinnerde zich haar vroege ervaringen met muziek, die veel minder stressvol waren dan wat haar carrière zou worden, en legde uit dat het kostuum zelf haar het vertrouwen gaf om haar liedjes echt uit te dragen en uit haar eigen hoofd te komen.

JoJo groeide uit haar 'gemaskerde zangeres' Black Swan-ervaring

Het klinkt misschien gek, maar JoJo zwoer dat haar tijd in de show haar "zo veel licht en zoveel vreugde" bracht dat ze niet dacht dat ze zoveel persoonlijke vooruitgang zou hebben geboekt als ze nee had gezegd tegen de kans. Het was natuurlijk geen wandeling in het park, maar JoJo stortte zich vol overgave in het kostuum en het loonde.

Hoewel ze de wedstrijd niet won, overwon JoJo zowel claustrofobie, waarvan ze niet echt besefte dat ze die had, als ernstige plankenkoorts. Uiteindelijk ging de ervaring echter over "weer zingen", iets waar JoJo niet zeker van was dat ze het echt met overgave kon doen.

Het ongemak en zelfs spierpijn van het dragen van het Black Swan-pak werd gecompenseerd door het vermogen om echt anoniem te zijn en echt in haar liedjes te komen, die een eclectische mix waren. JoJo heeft wortels in R&B, maar tijdens de show zong ze een reeks nummers, die voornamelijk werden gearrangeerd door de muziekregisseur (die JoJo wel wat inbreng liet hebben).

Hoe kwam JoJo op 'Masked Singer' als Black Swan?

Hoewel het nog steeds een beetje onduidelijk is hoe beroemdheden worden gecast op 'The Masked Singer', gezien de geheimhouding rond de identiteit van de deelnemers, heeft JoJo enkele connecties die haar waarschijnlijk hebben geholpen een plekje op het podium te bemachtigen. Ten eerste is ze BFF's met Tori Kelly, die het zeepaardje was, en Tori vond het ook geweldig om in de show te zijn.

Net als JoJo zei ze dat ze daardoor "los kon komen en spelen", hoewel ze niet per se wist dat JoJo er meteen in zou springen en ook mee zou doen aan de serie.

Maar er zijn andere connecties die ertoe hebben geleid dat JoJo werd gecast; ze kent zowel Robin Thicke als Nicole Scherzinger. JoJo verklaarde zelfs dat ze ze allebei kende voordat ze aan de serie begon, maar ze onthulde niet precies hoe ze ze kende (of hoe goed).

Het was echter interessant dat Robin eerder JoJo had geraden in voorgaande seizoenen, dus de zangeres denkt dat hij haar aanwezigheid in de show misschien heeft "gemanifesteerd". Dat gezegd hebbende, eindigde geen van beide met het raden van JoJo, en haar ontmaskering leek een echte verrassing te zijn. Het was ook verrassend voor JoJo zelf hoe goed ze zich voelde over de hele ervaring, omdat het haar liet genieten van zingen op een manier die ze al een tijdje niet had gedaan.

Wat gaat JoJo nu doen?

Nu ze is ontmaskerd als Black Swan in 'The Masked Singer', wat gaat JoJo nu doen? Ze lijkt niet vies van het instemmen met andere projecten op het scherm, en vertelde People dat ze graag zou acteren als de juiste kans op haar pad kwam. Ondertussen werkt de zanger echter nog steeds aan muziek, met een nieuw album voor 2021 ('Trying Not to Think About It') en een geplande tour voor 2022.

En hoewel veel van de nummers op haar album enigszins negatief zijn, in termen van waar ze mentaal was toen ze ze schreef, legde JoJo via een Instagram-bericht uit dat de dingen sindsdien absoluut zijn veranderd. Ze zegt zelfs dat ze nu de gelukkigste is die ze ooit is geweest, en 'Masked Singer' heeft haar duidelijk geholpen om daar te komen.

Aanbevolen: