Hier is wie het portret van Rose tekende in 'Titanic

Inhoudsopgave:

Hier is wie het portret van Rose tekende in 'Titanic
Hier is wie het portret van Rose tekende in 'Titanic
Anonim

De film 'Titanic' was een groot risico voor zijn cast en crew, maar hij heeft honderden keren zijn vruchten afgeworpen. Nou, het heeft specifiek miljoenen betaald aan James Cameron, de regisseur. Maar wat was er zo aantrekkelijk aan de film dat hij de tand des tijds heeft doorstaan en de publieke belangstelling voor een historische tragedie heeft hernieuwd?

Om te beginnen was er een knappe Jack-tekening Rose -- naakt -- die een eeuwenoude romance op gang bracht. Maar er is een addertje onder het gras: Jack heeft Rose niet echt in de film getekend.

Heeft Leonardo DiCaprio Rose getekend in 'Titanic'?

Het gewaagde portret van Rose in 'The Titanic' ziet er behoorlijk authentiek uit. Fans kunnen de hand over de pagina zien bewegen en een behoorlijk indrukwekkende tekening van Kate Winslet schetsen. Maar het was niet echt Leonardo DiCaprio die het kunstwerk heeft gemaakt.

Het zag er misschien zo uit, maar Jack schreef eigenlijk helemaal niet. In feite was het de hand van iemand anders in het beeldmateriaal.

Zoals Business Insider onthulde, was er nog een ander geheim in de film, en het draait om de vraag of Jack rechts- of linkshandig is.

Wie heeft het portret in 'Titanic' echt getekend?

Volgens de bronnen van Business Insider is Leonardo DiCaprio een totale rommelkunstenaar. Hij kan niet tekenen, zegt de publicatie, dus die schets van zijn liefdesinteresse op het scherm zou vreselijk zijn geworden als Leo daadwerkelijk potlood op papier had gezet.

In plaats van dat hun hoofdrolspeler zijn best deed bij een vertolking van Rose, nam de bemanning van 'Titanic' het heft in eigen handen (beetje bedoelde woordspeling).

De waarheid is dat James Cameron zelf het portret heeft geschetst en zichzelf daarbij heeft vastgelegd. Volgens Business Insider is de hand in de scène James', en de regisseur is een multi-getalenteerde mogul die ook een 'volbrachte illustrator' is.

Kate Winslet als Roos in 'Titanic&39
Kate Winslet als Roos in 'Titanic&39

Eén vangst echter.

Leonardo is rechtshandig en James is linkshandig. Dus de studio gebruikte wat geavanceerde filmmagie om de hand die zijn werk doet te spiegelen. Daarna plakten ze de film aan elkaar zodat het leek alsof Jack Rose met zijn rechterhand tekende, terwijl het in werkelijkheid James was die het met zijn linker deed.

Over filmmagie gesproken, toch?

Het is waar dat Celine Dion de film misschien heeft gered met haar hartverscheurende themalied, maar James heeft een belangrijke scène gered met zijn artistieke talent. En hoewel het al die jaren een beetje geheim was, kende iedereen op de set de waarheid.

Hoewel het portret zelf berucht was vanwege het onderwerp, was de kunst zelf goed gedaan, tot het punt waarop iemand er $ 16K voor bood op een veiling, zegt ABC News.

Zelfs een stuk papier en potloodstof van de set van 'Titanic' was duur!

Aanbevolen: