Wie heet het meisje Tom? Het leven van de winnaars van seizoen 21 van 'The Voice', uitgelegd

Inhoudsopgave:

Wie heet het meisje Tom? Het leven van de winnaars van seizoen 21 van 'The Voice', uitgelegd
Wie heet het meisje Tom? Het leven van de winnaars van seizoen 21 van 'The Voice', uitgelegd
Anonim

De levens van drie broers en zussen uit een klein stadje zijn slechts een paar dagen geleden drastisch en permanent veranderd. Een groep genaamd Girl Named Tom is zojuist gekroond tot winnaars van The Voice seizoen 21, en mensen over de hele wereld beginnen echt aandacht te besteden aan de unieke geluiden die ze op het podium hebben gebracht. Hun stijl is origineel, hun geluiden zijn even uniek als melodieus, en het is inherent verslavend om ze op het podium te zien optreden.

Nu ze als winnaars zijn gekozen, zullen fans zeker nog veel meer van Girl Named Tom horen en de nieuwsgierigheid stijgt naar het verhaal achter hun hernieuwde roem. Het trio zette een teaser uiteen over hun muzikale missie en zei; "Kleine broers en zussen met een breed wereldbeeld, we streven naar harmonie in een verdeelde samenleving. We geloven dat als we onze muziek delen met onze drie unieke stemmen, we de wereld kunnen inspireren met een gemeenschappelijk doel: vliegen en elkaar helpen andere vlieg."

10 De leden van Girl Named Tom zijn allemaal broers en zussen

Misschien is een van de meest innemende elementen van het succes van deze groep het feit dat ze als gezin zo ver zijn gekomen. Girl Named Tom bestaat uit een drietal broers en zussen die elk hun eigen unieke elementen van talent op het podium brengen, maar toch samenkomen om perfect te harmoniseren en fans te betoveren. De groep wordt gevormd door de unieke vrouwenstem van Bekah Grace Liechty, die 21 jaar oud is, en haar twee broers Joshua, 24, en Caleb, 26. Samen zijn ze al goed op weg naar enorm succes in de wereld van muziek.

9 Ze werden opgevoed als mennonieten

Deze broers en zussen hebben een unieke opvoeding, waardoor ze nog intrigerender zijn voor nieuwsgierige fans. Hun wortels liggen in een doopsgezinde gemeenschap in Ohio, en ze zijn heel anders opgevoed dan de meeste andere deelnemers aan The Voice waar ze tegen streden. Hun leven was veel eenvoudiger en hun invloeden waren veel organischer. Girl Named Tom komt uit een zeer kleine gemeenschap en alle broers en zussen kregen thuisonderwijs op de traditionele doopsgezinde manier. De charme van hun kleine stad is enorm aantrekkelijk voor hun publiek.

8 Hoe meisje genaamd Tom hun naam kreeg

Girl Named Tom kreeg hun naam op de meest onschuldige, nietsvermoedende manier, en op de een of andere manier bleef het gewoon hangen. Het begon allemaal tijdens hun jeugd toen Joshua om de een of andere reden, terwijl hij met zijn zus aan het spelen was, Bekah begon te noemen bij de bijnaam 'Thomas'. Ze was toen nog maar een baby, en natuurlijk had niemand er enig idee van dat deze onschuldige koosnaam die haar broer aan een klein kind gaf, binnenkort de artiestennaam zou vormen van hun enorm succesvolle, internationaal erkende muziekgroep.

7 Ze bespelen elk verschillende instrumenten

Terwijl ze thuisonderwijs kregen in hun kleine, doopsgezinde stad in Ohio, maakten de broers en zussen allemaal kennis met muziek als onderdeel van hun reguliere leerplan. Elk van hen hield op een andere manier van muziek, maar wat ze nog steeds gemeen hebben, is het feit dat Bekah, Joshua en Caleb allemaal hebben geleerd hoe ze verschillende muziekinstrumenten moeten bespelen. Samen hebben ze een brede vaardigheden en kunnen ze de instrumenten die ze bespelen uitwisselen, terwijl ze hun perfect gestemde zang laten horen. Elk van hen kan talloze instrumenten bespelen en kan vakkundig muziek schrijven en samenstellen.

6 Meisje genaamd Tom begon hun zangcarrière in de kerk

Elke groep begint ergens voordat ze groot worden op The Voice en trouw blijven aan hun bescheiden roots, Girl Named Tom begon voor het eerst op te treden in hun plaatselijke doopsgezinde kerk. Terwijl ze bijbelse hymnen uitvoerden en deelnamen aan wekelijkse kerkbijeenkomsten, had niemand in hun kleine parochie in het dorp Archbold enig idee van de roem en het internationale succes dat deze jonge broers en zussen ooit zouden ervaren.

5 Hun toewijding aan hun familie leidde tot de oprichting van hun muzikale groep

Het feit dat Girl Named Tom bestaat uit drie jonge broers en zussen, en dat ze er allemaal in slagen om zo perfect met elkaar overweg te kunnen en elkaar aan te vullen, maakt zeker deel uit van de aantrekkingskracht van de groep. Van buitenaf lijkt het alsof ze in deze rol zijn geboren en zich op natuurlijke en naadloze wijze hebben aangepast om deel uit te maken van een succesvolle muzikale groep. Dit is grotendeels te danken aan hun loyaliteit aan hun familie.

De oprichting van de groep werd aangewakkerd door de wens om bij elkaar te blijven, nadat ze erachter kwamen dat hun vader leed aan een zeldzame, terminale vorm van kanker. In 2019, toen Bekah de middelbare school afrondde en de jongens hun studie afmaakten, wilden ze dicht bij hun zieke vader blijven en vormden ze hun trio als een manier om als gezin met elkaar verbonden te zijn.

4 Girl Named Tom-leden wilden oorspronkelijk dokter worden

Oorspronkelijk, voordat Girl Named Tom werd gevormd, hadden Bekah, Caleb en Joshua interessant genoeg allemaal dezelfde toekomstige doelen, die absoluut niets met muziek te maken hadden. In nog een ander uniek familiaal toeval was elk van de drie broers en zussen op zoek naar een carrière in de geneeskunde. Ze wilden allemaal dokter worden, maar wilden zich niet in lange uren van studeren en van elkaar gescheiden zijn gezien de toestand van hun vader storten, dus dompelden ze zich onder in hun eigen band.

3 Ze worden verafgood in hun woonplaats Ohio

Girl Named Tom heeft een lange weg afgelegd van het vormen van hun muzikale groep in 2019 tot slechts twee jaar later de winnaars van The Voice te worden. Natuurlijk zijn de inwoners van hun geboorteplaats verbijsterd over de manier waarop ze zo succesvol zijn geworden en zijn ze enorme supporters van de broers en zussen terwijl ze door hun carrière in de muziek reizen.

De drie broers en zussen worden geprezen in hun mennonietengemeenschap in Holmes en Wayne County en worden echt verafgood door de bewoners in hun lokale gemeenschap. Het is over het algemeen vrij rustig in Ohio, en Girl Named Tom heeft de bewoners zojuist veel meer redenen gegeven om opgewonden en vermaakt te worden.

2 Girl Named Tom toerde op de meest bescheiden manier

De charme van een kleine stad die ze bezitten, was zichtbaar lang voordat Girl Named Tom The Voice bereikte. Toen de groep voor het eerst begon te touren en zich klaarmaakten voor hun eerste echte roadtrip gewijd aan hun muziek, gingen ze op de meest nederige, eenvoudige manier op pad. Terwijl ze aan een nationale tour begonnen, stapten Bekah, Joshua en Caleb in de oude minibus van de familie en reden ermee door het land, waarbij ze 67 shows speelden in 27 steden. Gezien het feit dat ze zojuist de eerste plaats op The Voice hebben gewonnen, is het veilig om te zeggen dat ze in de zeer nabije toekomst zullen genieten van meer luxueuze manieren van reizen.

1 Tijdens hun auditie op 'The Voice' draaiden alle stoelen om voor het meisje Tom

Girl Named Tom speelde het klassieke nummer van Crosby, Stills en Nash Helplessly Hopend op de blinde auditie op The Voice die hun leven voor altijd zou veranderen. Het duurde niet lang voordat alle jurystoelen waren gedraaid. Een voor een draaiden Blake Shelton, John Legend, Ariana Grande,en Kelly Clarkson zich om om te zien wie er achter de perfect op elkaar afgestemde geluiden zat. Nu claimen ze dat ze de eerste groep zijn die ooit The Voice heeft gewonnen in de 21-seizoenengeschiedenis van de show.

Aanbevolen: