De waarheid over de relatie van Lena Headey en Nikolaj Coster-Waldau

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Lena Headey en Nikolaj Coster-Waldau
De waarheid over de relatie van Lena Headey en Nikolaj Coster-Waldau
Anonim

Ironisch genoeg hadden Nikolaj Coster-Waldau en Lena Headey het gevoel dat ze een broer of zus kusten tijdens enkele van de meer stomende scènes van Cersei en Jaime. Alleen waren ze er niet zo dol op als hun incestueuze Game of Thrones-tegenhangers.

Het is pas tien jaar geleden dat de pilot in première ging, maar we kunnen onze ogen nog steeds niet geloven als we kijken hoe de Lannister-broers en zussen het doen als door sterren gekruiste geliefden, maar dat is niet het ergste dat iemand in de show heeft gedaan. Hoewel we zouden willen dat we veel details in Game of Thrones hadden kunnen veranderen, zou het vooral bevredigend zijn geweest om Jaime Cersei in seizoen acht te zien vermoorden. Maar in plaats daarvan stierven ze op tragische wijze samen op wat een van hun mooiere momenten was.

Terwijl Cersei en Jaime gedurende de hele serie hun knipperlichtrelatie tussen broer en zus hadden, waren Coster-Waldau en Headey gewoon vrienden, ondanks dat ze een geweldige chemie op het scherm hadden. Ze werden broer en zus, maar ze gingen niet zo ver als hun karakters.

Maar houden ze contact? Dit is wat we weten over hun relatie.

Ze hielden niet van zoenen

Nu GOT voorbij is, missen we Headey, Coster-Waldau en de rest van de bende, ook al waren sommigen blijer dan anderen dat ze eindelijk klaar waren met de show. Missen de castleden het net zo erg als wij?

Headey en Coster-Waldau lijken dat wel te doen, al was het maar omdat ze elkaar minder vaak zien. Maar ze missen het waarschijnlijk niet om elkaar te kussen. In een gesprek met Red Bulletin in 2016 werd Coster-Waldau gevraagd welke scènes, vroeger of nu, moeilijk voor hem waren om te filmen. Hij zei dat er veel waren, maar de incestscènes waren enkele van de moeilijkste, en blijkbaar is Headey het daarmee eens.

"Lena Headey is briljant als Cersei… We kennen elkaar nu zo goed dat het elke keer raar voelt als we een kusscène moeten doen," zei hij. "Dus zodra ze knippen schreeuwen, trekken we walging, niet serieus. Maar het voelt wel een beetje verkeerd."

Eén scène tussen de tweeling-cestueuze personages was echter moeilijker te filmen uit de rest. Weet je nog die echt grafische seksscène tussen hen in seizoen vier tijdens de begrafenis van Joffrey? Fans noemden het de "re-cest" scene.

Zowel Headey als Coster-Waldau hadden veel te zeggen over de scène, ook al aarzelden ze eerst om erover te praten. Ze zijn het erover eens dat het nooit bedoeld was als een re.

"Het is dat vreselijke als een vrouw praten over zoiets verschrikkelijks als re en het afwijzen, wat ik niet ben," vertelde Headey aan Entertainment Weekly. "Maar zo hebben we het nooit besproken. Het was een vrouw die rouwde om haar dode kind, en de vader van het kind - die toevallig haar broer is - die nooit echt heeft erkend dat de kinderen naast haar staan. We hebben allemaal meegemaakt verdriet. Er is een moment waarop ik een leegte wil opvullen, en dat is vaak heel diepgeworteld, fysiek. Dat is voor mij waar ze was. Er was een emotionele blokkade en [haar broer] was gewoon een beetje een drug voor haar."

Ondertussen zei Coster-Waldau: "Ik heb hier met veel mensen [privé] over gesproken. Ik heb niet gesproken met de mensen die het meest van streek waren omdat ze online waren. De meeste mensen die ik sprak om van het toneel te krijgen wat we probeerden te laten zien - een zeer gecompliceerde relatie en twee mensen die elkaar wanhopig nodig hadden. Al deze emoties die door hen heen gingen, het was nooit bedoeld om iets te zijn waar hij dwong - het was geen r e, en het was nooit de bedoeling. Maar het is een van die dingen waar je niet [in het openbaar] kunt zeggen 'het was niet re', want dan zegt iedereen: 'Hoe kun je zeggen dat het zo was' t re?!' Maar dat was zeker niet de bedoeling."

Hoewel de meeste van hun scènes moeilijk te filmen waren, hadden ze elkaar er tenminste doorheen. Ze bonden meer dan KREEG.

Ze bonden achter-de-schermen

Tijdens het laatste seizoen van GOT deelden zowel Headey als Coster-Waldau veel terugblik achter de schermen van hun tijd op de set.

In november 2019 plaatste Headey een foto van het paar op de set, met het bijschrift 'Beste broer'. Ze deelde ook een reeks video's waarin ze ook kattenkwaad uithalen. Er was een hilarische foto van Headey en Coster-Waldau met hoofdkappen.

"Toen @nikolajwilliamcw en ik kwallen droegen… Ik hou verdomme van je, je grote gek", schreef ze. Ze deelde ook een keer een stukje fanart dat ze vond en leuk vond van Coster-Waldau.

Ten slotte plaatste Headey een eerbetoon aan haar broers van andere moeders, Coster-Waldau en Peter Dinklage, en bedankte hen voor alles. "En dat was dat… wat een nacht. mijn broers van andere moeders… of dezelfde moeders. wat het ook verwarrend is. Ik hou van je en had dit niet kunnen doen zonder jullie allebei, niemand meer dwaas, vriendelijk of ondersteunend… ik zal het allemaal koesteren. @nikolajwilliamcw peterdinklage."

Coster-Waldau heeft ook enkele hilarische foto's achter de schermen geplaatst van het paar dat aan het rommelen is. Hij plaatste een foto van Headey die poseerde met de gouden hand van Jaime die ze vulden met gedroogd fruit.

"@iamlenaheadey Ik heb eindelijk onze 'fruitige hand van Queen' in productie gekregen. Zou nu elk moment op Amazon moeten zijn, "schreef hij.

Tijdens seizoen acht schreef hij: "De beste, liefste, mooiste zus van een andere moeder @iamlenaheadey. Dat was een leuk decennium", naast een foto van het paar dat grappige gezichten trekt.

Dus we kunnen aannemen dat Headey en Coster-Waldau vrienden voor het leven zullen zijn. Ze hebben veel meegemaakt om ons een van de beste tv-shows te geven, en ze zullen elkaar blijven steunen. Maar dat is voor zover ze gaan. Er is geen incest in deze broer-zus relatie.

Aanbevolen: