Wat Amy Adams heeft gezegd over 'The Woman In The Window

Inhoudsopgave:

Wat Amy Adams heeft gezegd over 'The Woman In The Window
Wat Amy Adams heeft gezegd over 'The Woman In The Window
Anonim

Netflix's The Woman In The Window heeft gemengde recensies gekregen, maar bereikte de Top 10-lijst van het streamingnetwerk op de dag van de release op 14 mei en heeft het nog niet verlaten. De fans van Star Amy Adams hoopten eindelijk de zesvoudig genomineerde een Oscar te zien winnen voor de rol.

De gemengde recensies zullen waarschijnlijk niet tot prijzen leiden, maar Amy Adams is in de openbaarheid gekomen om te vertellen hoe ze werd aangetrokken door het complexe personage en de shoot zelf, die plaatsvond lang voordat de pandemie de oorspronkelijke vertraging uitstelde vrijgeven.

Adams was niet van plan om nog een 'zware' rol te spelen

In een interview met Parade Magazine zei Adams dat ze niet van plan was nog een serieuze rol te spelen met een onrustig personage.

"Ik ben van plan iets lichts te doen, maar ik krijg steeds deze prachtig complexe rollen aangeboden", zei ze. "Ik weet niet wat het over mij zegt, dat ik me echt aangetrokken voel tot de psychologie van schade."

Amy Adams in Vrouw in het raam
Amy Adams in Vrouw in het raam

Hoewel ze geïntrigeerd was, maakte de aard van de rol en het verhaal van The Woman in the Window haar aanvankelijk een beetje aarzelend. "Ik wist niet zeker of ik in die donkere plek wilde duiken", zegt ze. “Het spelen van Anna leerde me hoe ver het kon gaan. Er waren veel momenten dat het een beetje te dichtbij kwam. Ik had veel angst toen ik in de twintig was.”

In een televisie-interview zei Adams dat ze in ieder geval iets kon begrijpen van wat haar personage doormaakte. "Anna Fox's relatie met angst is iets waar ik me in kan vinden," zei ze. “Die van haar is natuurlijk ernstiger en verhoogd, maar daar kan ik me wel in vinden. De manier waarop onze geest ons voor de gek kan houden en ons van waarheden kan overtuigen en hoe krachtig onze eigen psyche is, dat is iets waar ik als mens gefascineerd door ben, maar als acteur me echt drijft. Ik gebruik mijn acteren op een manier om over mijn eigen angsten en angsten heen te komen.”

Zoals ze Parade vertelde, was de sfeer op de set als ze niet aan het filmen waren echter licht. "Elke keer dat je met me werkt, is er een blooper-reel," zei Adams.

Ze had het over 20 keer de trap op en af rennen – en andere filmdetails

In een interview met Seth Meyers via Zoom, sprak Adams over het filmen van de film, die gaat over een vrouw die in wezen haar huis niet verlaat, drie jaar geleden – lang voordat vrijwel iedereen in een isolement verkeerde.

“Het was een heel andere tijd, maar het was een geweldige ervaring om dit te filmen, want we waren echt in een studio in Brooklyn, en het was wekenlang eeuwige duisternis,” zei ze.

Een geweldige ondersteunende cast met Julianne Moore, Gary Oldman en Anthony Mackie was een groot pluspunt. Het was een geweldige cast en we hebben zoveel getalenteerde acteurs. Ik was gewoon gevloerd dat ze allemaal kwamen opdagen om deze film te steunen. Het was een hele eer om met ze allemaal samen te werken.”

Amy Adams en Julianne Moore in Vrouw in het raam
Amy Adams en Julianne Moore in Vrouw in het raam

Het interieur van het huis speelde een grote rol bij het creëren van de sfeer. Op een gegeven moment liet regisseur Joe Wright haar meer dan 20 keer de trap op en af rennen om haar in een passende hectische, hyperventilerende modus voor de scène te krijgen. "Ik wist niet dat het zo aeroob zou zijn", grapte ze.

Meyers grapte dat Adams – die ook iemand speelde met drugsproblemen in Hillbilly Elegy, een andere Netflix-film – er talent voor leek te hebben. Adams legde echter uit dat het neerkwam op motivatie en waarom het personage dronk. "In Anna's geval is het een vorm van zelfmedicatie van een trauma," legde ze uit.

Behalve dat ze Anna vanuit een emotionele hoek begreep, kreeg Meyers Adams zover om toe te geven dat ze ook graag een beetje afluistert, maar niet regelrechte spionage."Ik zou het afluisteren, zelfs als mensen me zouden herkennen", gaf ze toe. “Ik zal overal en altijd afluisteren. Als je naast me zit in een restaurant – als we weer naar restaurants gaan – zal ik naar je luisteren.”

Aanbevolen: