10 dingen die Gal Gadot & de cast van Wonder Woman heeft gezegd over het werken aan de film

Inhoudsopgave:

10 dingen die Gal Gadot & de cast van Wonder Woman heeft gezegd over het werken aan de film
10 dingen die Gal Gadot & de cast van Wonder Woman heeft gezegd over het werken aan de film
Anonim

De afgelopen jaren heeft DC Comics zijn positie in de wereld van stripfilms versterkt. Het begon allemaal met de twee meest iconische personages, Superman en Batman. Ondertussen duurde het ook niet lang voordat ze een andere DC Comic-favoriet introduceerden, Wonder Woman.

Tegenwoordig kan men stellen dat Wonder Woman een van de meest succesvolle personages in DC Comics-films is. De film Wonder Woman uit 2017 verdiende tenslotte meer dan $ 800 miljoen aan de kassa gedurende de hele run. En terwijl we wachten op de langverwachte Wonder Woman 1984, is dit wat de cast heeft gezegd over het werken aan de eerste film.

10 Gal Gadot wilde ervoor zorgen dat haar karakter herkenbaar was

Gal Gadot
Gal Gadot

Vanaf het begin onthulde de actrice dat ze nauw samenwerkte met de regisseur van de film, Patty Jenkins, om ervoor te zorgen dat Wonder Woman ook een menselijk element had.

“Patty is een geweldige partner geweest. Ik heb zoveel geluk dat ik door haar werd geleid in deze film. We hadden veel creatieve gesprekken en voor ons beiden was het belangrijk dat dit personage herkenbaar was', legde Gadot uit tijdens een interview met Al Arabiya. "We dachten dat de beste manier om dit personage toegankelijk en herkenbaar te maken, is door haar gebreken en haar onvolkomenheden te laten zien."

9 Chris Pine merkte op dat Gal Gadot de 'leider' op de set was

Chris Pine
Chris Pine

Pine vertelde Harper's Bazaar: "Ze is een ongelooflijke leider op de set en heeft haar best gedaan in behoorlijk ellendige omstandigheden in een heel kleine outfit in het holst van de winter in Engeland en ze klaagde niet één keer."

Op het scherm ziet Gadots Wonder Woman-kostuum er geweldig uit. Je moet echter toegeven dat het niet het meest praktische is om midden in de winter te dragen. Niettemin hield Gadot haar kostuum aan en bleef ze filmen ondanks de kou. Pine voegde eraan toe: "Ik weet zeker dat haar Israëlische militaire training daar iets mee te maken had."

8 Robin Wright kon vanwege House of Cards niet trainen als de andere acteurs

Robin Wright
Robin Wright

Voordat ze in Wonder Woman speelde, was Wright druk bezig met het werken aan de veelgeprezen Netflix-show waarin ze de beroemde rol van Claire Underwood speelde. Hierdoor kon Wright niet zoveel trainen als ze zou willen voor de film.

De actrice vertelde Net-A-Porter: Ik kreeg er maar vijf weken van omdat ik in House of Cards zat en ik niet de helft deed van wat de andere meisjes deden, omdat mijn lichaam niet wilde gaan daar, dus ik werd een soort Mama-generaal: 'Goede meiden, ga, nog 15!'”

7 Patty Jenkins dacht dat Connie Nielsen aanvankelijk geen koningin Hippolyta kon zijn

Connie Nielsen
Connie Nielsen

Aanvankelijk dacht Jenkins niet dat Nielsen de perfecte actrice zou zijn om de moeder van Wonder Woman te vertolken. Gelukkig voor Nielsen had regisseur Zack Snyder voor haar gelobbyd. Snyder stond er zelfs op dat Jenkins en Nielsen elkaar zouden ontmoeten.

Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter zei Nielsen: "Het is grappig omdat het Zack Snyder was die tegen Patty bleef zeggen: 'Ik denk echt dat je Connie Nielsen moet ontmoeten. Ik denk echt dat ze geschikt is voor deze rol." De twee vrouwen ontmoetten elkaar voor de lunch en Nielsen zei dat zij en Jenkins onmiddellijk een band hadden.

6 Lucy Davis maakte Chris Pine aan het lachen tijdens het filmen van de steegscène met de stervende man

Lucy Davis
Lucy Davis

In het verleden speelde Davis in tv-shows zoals The Office en Studio 60 op de Sunset Strip, dus we weten dat ze de karbonades heeft voor comedy. En dus zijn we er vrij zeker van dat ze in staat is om elke co-ster aan het lachen te maken.

Terwijl hij met Cosmopolitan sprak, herinnerde Davis zich dat hij filmde met Pine en zei: "De camera was op Chris gericht en ik dacht bij mezelf: 'het verantwoordelijke ding om te doen zou zijn om niet naar hem te kijken omdat ik ga [begin te giechelen] en dan gaat hij weg.” Helaas moest Pine toch lachen.

5 Danny Huston was 'zenuwachtig' om te walsen met Gal Gadot

Danny Huston
Danny Huston

In de film uit 2017 is er een scène waarin Wonder Woman waar Diana een dans deelt met Hustons Ludendorff. De scène was zo intens sinds Diana aanvankelijk had gedacht dat Ludendorff Ares was. Blijkbaar werkte het filmen hiervan ook op Hustons zenuwen.

Hij vertelde Collider: Ik was erg nerveus om met Gal Gadot te walsen omdat ik indruk op haar wilde maken. Ik wilde indruk op haar maken als Wonder Woman, en ik wilde ook indruk op Gal maken. Dus dat was een zenuwslopende dag voor mij, want ik wilde niet alleen indruk op haar maken, maar ik wilde ook mijn regels onthouden.”

4 Elena Anaya besprak hoe haar personage gezichtslittekens kreeg met Patty Jenkins

Elena Anaya
Elena Anaya

Voor Anaya was het erg belangrijk om alles te weten over haar karakter, de kwaadaardige Dr. Poison, zodat ze ongelooflijk goed kon portretteren. Dr. Poison staat bekend om haar grote litteken op haar gezicht en Anaya wilde zeker weten waarom.

"Ik ging naar Patty Jenkins en vroeg: 'Wat is er met haar gebeurd?' En ze zei: 'Ze deed het expres'", vertelde de actrice aan The Verge. "Ze zei: 'Ze wil pijnlijk lijden veroorzaken, dus testte ze haar eigen gas op haar eigen gezicht…'"

3 Eugene Brave Rock schoot de oorlogsscènes terwijl hij '150 pond kleerkast' droeg

Eugene Brave Rock
Eugene Brave Rock

De oorlogsscènes die in de film worden afgebeeld, zijn zo realistisch mogelijk gemaakt. Daarom wogen zelfs de kostuums voor sommige acteurs aanzienlijk, wat enige fysieke worsteling met zich meebracht.

Terwijl we met Indian Country Today spraken, herinnerde Eugene Brave Rock zich: "Er waren enkele scènes die we deden toen we door de loopgraven renden, bommen afgingen en er was veel rook. Na Take 30, terwijl ik 150 pond van de kledingkast droeg, was het behoorlijk intens. De Native-acteur zei ook dat het filmen soms "behoorlijk slopend" was. Het was echter "meer dan cool" om daar te zijn.

2 Ewen Bremner zei dat Patty Jenkins 'open' stond voor zijn 'input' op Charlie's Lines

Ewen Bremner
Ewen Bremner

Als het om films en tv-shows gaat, kunnen de regels met betrekking tot improvisatie verschillen. In sommige gevallen wordt hen gevraagd het script strikt te volgen. Aan de andere kant zijn er ook producties die wat meer improvisatie mogelijk maken.

In het geval van Bremner moest hij wat 'inbreng' geven voor zijn personage in de film. "Patty stond daar zo open voor", vertelde de acteur aan Screen Anarchy."Een paar zinnen die we daar gebruikten, waren echt echte Schotse zinnen die we moesten maken om het acceptabel en begrijpelijk te maken voor een Amerikaans publiek."

1 Doutzen Kroes moest leren vechten terwijl hij te paard was voor de film

Doutzen Kroes
Doutzen Kroes

Als je het moet weten, het Victoria's Secret-model was al gewend aan paardrijden omdat ze al sinds haar kindertijd op paarden reed. Het filmen van haar scènes voor Wonder Woman was echter nog steeds een uitdaging, omdat ze ook te paard moest vechten.

“Ik was in staat om mijn eigen rijden te doen en had een aantal weken gevechts- en wapentraining voor de scènes op het strand. Ik heb altijd paard gereden, maar het leren omgaan met een zwaard in volle galop was behoorlijk intens”, vertelde Kroes aan Glamour. "Maar ik heb van elke minuut genoten!"

Aanbevolen: