Alles wat Kim Kardashian publiekelijk heeft gezegd over haar splitsing van Kanye

Inhoudsopgave:

Alles wat Kim Kardashian publiekelijk heeft gezegd over haar splitsing van Kanye
Alles wat Kim Kardashian publiekelijk heeft gezegd over haar splitsing van Kanye
Anonim

Op 19 februari 2021 heeft reality-tv-ster Kim Kardashian officieel de scheiding aangevraagd van rapper Kanye West,met wie ze samen was geweest met sinds april 2012. De twee zijn ongetwijfeld een van de machtigste koppels van beroemdheden geworden in het afgelopen decennium, dus het is niet verwonderlijk dat hun scheiding resulteerde in veel media-aandacht.

Hoewel het erop lijkt dat ze nu weer bij elkaar komen, kijken we naar alles wat Kim Kardashian heeft gezegd over Kanye West, hun scheiding en hun huwelijk sinds het nieuws over hun scheiding. Van waarom het niet goed ging tussen hen tot precies wat Kanye haar heeft geleerd - blijf scrollen om erachter te komen!

9 De reality-tv-ster zei dat ze altijd bevriend zal blijven met Kanye

Tijdens de reüniespecial van Keeping Up With the Kardashians, onthulde Kim aan Andy Cohen dat Kanye voor altijd belangrijk voor haar zal zijn. Dit is wat Kim zei:

"Dat was lange tijd mijn vriend in de eerste plaats, dus ik zie dat niet verdwijnen. Ik zal voor altijd de grootste fan van Kanye blijven. Hij is de vader van mijn kinderen. Kanye zal altijd familie blijven."

8 Kim zei dat ze Kanye niet kon geven wat hij nodig had

In een aflevering van Op de hoogte blijven van de Kardashians, vertelde Kim haar zussen over haar huwelijksproblemen. Dit is wat Kim zei:

"Ik denk dat hij iemand verdient die hem bij elke beweging kan ondersteunen, hem overal kan volgen en naar Wyoming kan verhuizen. Ik kan dat niet. Hij zou een vrouw moeten hebben die hem ondersteunt bij elke beweging en reis met hem en doet alles en ik kan het niet. Ik voel me een verdomde mislukkeling, dat het als een derde verdomd huwelijk is… Ik voel me een verdomde loser, maar ik kan niet eens denken daarover. Ik wil gelukkig zijn."

7 De ster beschouwt haar huwelijk met Kanye als haar 'eerste echte huwelijk'

Op de reüniespecial van Keeping Up With the Kardashians onthulde Kim ook dat haar huwelijk met Kanye als haar eerste echte aanvoelde. Eerder was Kim getrouwd met songwriter Damon Thomas (2000–2004) en basketballer Kris Humphries (2011–2013).

Dit is wat Kim zei over haar derde huwelijk:

"Mijn huwelijk met Kanye en mijn kinderen was, is zo echt en heel veel liefde en dat was voor mij als mijn eerste echte huwelijk,"

6 Kim gaf toe dat Kanye haar leerde zichzelf te zijn

In een interview met actrice Kristen Bell voor Bell's We Are Supported By podcast, gaf Kim Kardashian toe dat ze een zeer belangrijke les van Kanye heeft geleerd tijdens hun huwelijk. Dit is wat de reality-tv-ster zei:

"Vroeger gaf ik om de sympathie. Ik kwam op een punt - en misschien had ik al tien jaar een relatie met Kanye en iemand die absoluut niets gaf om de sympathiefactor of wat de perceptie van hem was, zolang hij maar trouw was aan zichzelf - dat me zoveel leerde op de beste manier, van gewoon mezelf zijn en in het moment leven."

5 Maar ze weet ook dat andere factoren hebben bijgedragen aan die les

In hetzelfde interview erkende Kim dat Kanye altijd zichzelf is - iets waar ze in de loop der jaren mee worstelde. Dit is wat Kim zei over zichzelf zijn en hoe Kanye en hun kinderen haar hielpen:

"Ik denk dat mezelf op de eerste plaats komt, was iets dat ik in de loop van de tijd heb geleerd. Of het nu komt door zo dicht bij iemand te zijn die zich echt zo oprecht voelde, of het nu leeftijd is, of het moeder wordt, ervaringen, waarschijnlijk allemaal verpakt in één."

4 Kim onthulde dat ze allebei probeerden hun huwelijk te redden

De reality-tv-diva vertelde over haar scheiding tijdens de reüniespecial van Keeping Up With the Kardashians en het was daar dat ze aan Andy Cohen toegaf dat zij en Kanye probeerden hun relatie te redden - vooral vanwege hun kinderen. Dit is wat Kim zei:

"Ik zou op geen enkele manier willen dat iemand denkt dat ik niet alles heb gegeven of niet echt mijn best heb gedaan. We hebben vier kinderen. Er is niets waarvan ik denk dat ouders meer zouden willen dan zien - of zelfs kinderen hun ouders samen willen zien."

3 Kim heeft nooit onthuld wat haar precies tot echtscheiding heeft gemaakt

Tijdens de reüniespecial van Keeping Up With the Kardashians, vroeg Andy Cohen zeker al het belangrijke, maar Kim beantwoordde ze niet allemaal. Op de vraag waarom het huwelijk tussen haar en Kanye niet werkte, zei Kim:

Ik denk eerlijk gezegd niet dat ik het hier op tv zou zeggen, maar het was niet zo dat er aan beide kanten iets specifieks gebeurde. Ik denk dat het gewoon een algemeen verschil van mening was over een paar dingen die tot deze beslissing hebben geleid.

2 Maar in de seizoensfinale van 'KUWTK' noemde ze een paar dingen

Kim wil misschien niet precies onthullen waarom hun huwelijk is mislukt, maar de ster heeft ons hier en daar stukjes en beetjes gegeven. Dit is wat Kim zei over hun relatie tijdens de finale van de show:

"Ik wil iemand die we dezelfde shows gemeen hebben. Ik wil iemand die met mij wil sporten. Zoals elke dag zouden Khloé en Tristan en ik om 6 uur trainen, wij drieën, en ik reed het voor een goede acht maanden in quarantaine en ik was daar zo jaloers op. Ik dacht: 'Wauw, het zijn de kleine dingen die ik niet heb.' Ik heb alle grote dingen Ik heb het extravagante alles wat je je maar kunt voorstellen en niemand zal het ooit zo doen - dat weet ik, en ik ben dankbaar voor die ervaringen - maar ik denk dat ik klaar ben voor de kleinere ervaringen waarvan ik denk dat het veel zal betekenen."

1 Ten slotte promootte Kim Kanye's nieuwe album 'Danda' op haar sociale mediaplatforms

En tot slot, om de lijst af te ronden, is het feit dat Kim Kardashian zeker een groot onderdeel was van de promotie van Kanye West's tiende studioalbum Donda, dat in augustus werd uitgebracht. De reality-tv-ster woonde niet alleen alle drie de luisterevenementen bij, maar ze sprong ook het podium op in een trouwjurk tijdens de laatste. Daarnaast deelde Kim ook screenshots van haar luisterend naar Donda op haar Instagram, hoewel fans al snel merkten dat Kim het volume helemaal laag had gezet. Kim heeft in dit geval misschien niets gezegd - maar haar steun voor Kanye was zeker erg merkbaar!

Aanbevolen: