Saved By The Bell News Mark-Paul Gosselaar geeft ons de inside scoop

Inhoudsopgave:

Saved By The Bell News Mark-Paul Gosselaar geeft ons de inside scoop
Saved By The Bell News Mark-Paul Gosselaar geeft ons de inside scoop
Anonim

De productie van NBC's Saved by the Bell revival-serie is aan de gang, en fans van de geliefde sitcom uit de jaren 90 kunnen uitkijken naar de terugkeer van Zack Morris en een aantal van zijn vrienden uit Bayside High.

Tiffani Thiessen is officieel bevestigd om in de revival te verschijnen, en Mark-Paul Gosselaar belooft dat Zack Morris en Kelly Kapowski zullen worden herenigd voor "een paar afleveringen". Kijkers zouden de terugkeer van Screech echter niet moeten verwachten, aangezien Dustin Diamond nog steeds niet is gevraagd om deel te nemen.

Zack Morris is nu gouverneur van Californië

Hoewel Zack een beruchte slappeling was in de originele Saved by the Bell-serie, zal de revival naar verluidt onthullen dat Zack de gouverneur van Californië werd en onderzoeken wat er gebeurt nadat hij in heet water belandt voor het sluiten van te veel mensen met een laag inkomen middelbare scholen en stelt voor dat de getroffen studenten naar de best presterende scholen in de staat worden gestuurd - inclusief Bayside High.”

Helaas zal Zack slechts in drie afleveringen van de revival verschijnen vanwege de rol van Mark-Paul Gosselaar als een reguliere serie op ABC's Mixed-ish.

Fans zullen zien of het huwelijk van Zack en Kelly standhoudt

Zack en Kelly zijn misschien in het huwelijksbootje gestapt in Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas, maar de uitvoerend producent van de serie, Peter Engel, vindt dat fans niet mogen hopen dat het paar bij elkaar blijft.

"Waarschijnlijk niet", vertelde Engel in 2016 aan TVLine. "Nou, ze zouden getrouwd zijn - maar niet met elkaar." Spoiler alert!

Mark-Paul Gosselaar belooft dat de revival een aantal antwoorden zal geven en Zack en Kelly zal herenigen, ondanks zijn inzet voor Mixed-ish en het drukke schema van Tiffani Thiessen dat werkt aan Alexa & Katie van Netflix.

“Voor zover ik weet, zal ze in een aflevering of twee met mij zijn,” vertelde hij aan TVLine.

Screech zal niet verschijnen in de opwekking

Ondanks de terugkeer van verschillende castleden van het origineel Saved by the Bell, zal de revival niet de Screech Powers van Dustin Diamond bevatten.

Diamonds meerdere arrestaties in het afgelopen decennium en zijn sekstape uit 2006 speelden waarschijnlijk een rol bij de beslissing om hem niet op te nemen in de komende serie, maar hij vindt nog steeds dat hij gevraagd had moeten worden.

"Van alle castleden zat ik in… de meeste [afleveringen], en dat is niet meer het geval als ik niet in de nieuwe zit", vertelde Diamond aan TMZ. "En hoe heb je Gered door de bel zonder gekrijs, toch?”

Aanbevolen: