De inside scoop over Kendall Jenner en Kim Kardashian's relatie

Inhoudsopgave:

De inside scoop over Kendall Jenner en Kim Kardashian's relatie
De inside scoop over Kendall Jenner en Kim Kardashian's relatie
Anonim

In de reality-tv-show van de Kardashians, Keeping Up With The Kardashians, wordt ons getoond dat de Kardashian-Jenner-familie vrij goed met elkaar verbonden is door tijd samen door te brengen, te lachen, grappen te maken en elkaar te steunen. We kunnen zelfs de nauwe band tussen sommige Kardashian- en Jenner-leden zien.

Fans zijn echter nieuwsgierig naar één relatie en dat is tussen de maker van SKIMS, Kim Kardashian, en Kendall Jenner. Hoe hecht zijn ze echt en kunnen ze met elkaar overweg?

Nou, dat gaan we nu ontdekken.

Fans speculeren

Volgens CheatSheet theoretiseren fans dat de reden dat Kim en Kendall niet close zijn, is dat Kendall Kim ervan had beschuldigd jaloers te zijn op haar modellencarrière. En terwijl verschillende zussen verschillende keren samenwerkten om hun eigen bedrijf te openen, besloot Kendall haar modellijn te herdenken met haar zus, Kylie Jenner, in plaats van Kim te vragen wie meer kennis en ervaring had in de modebranche.

Bovendien veronderstellen fans dat Kendalls angst de twee zussen uit elkaar houdt. De reden zou het overvalincident kunnen zijn dat met Kim gebeurde toen de twee in Parijs waren. Kendall werd zo angstig dat ze een hele tijd niet eens haar huis wilde verlaten.

Fans op Reddit verklaarden dat Kim misschien gefrustreerd raakt wanneer Kendalls angst toeslaat, waardoor ze niet in staat is de deuren te openen en te sluiten om zichzelf te uiten. Ze denken ook dat de oudere Kardashiaanse zus Kendalls geestelijke gezondheidsprobleem niet zo goed begrijpt als de andere familieleden en daarom probeert ze, om haar zus niet te kwetsen, niet te veel met haar om te gaan; of het nu is door middel van een gesprek of een eenvoudige binding.

Kendall wil misschien haar eigen pad effenen

In feite heeft Kendall ons af en toe bewezen dat ze een onafhankelijke vrouw is die geen hulp of gids van een grote zus nodig heeft. In tegenstelling tot de andere Kardashians die in de voetsporen van de 39-jarige traden. Blijkbaar kan dat nog een reden zijn waarom Kendall en Kim niet met elkaar overweg kunnen, aangezien Kendall haar eigen pad wil creëren en haar eigen spotlight wil hebben.

"Het is ook alsof Kim een beetje bang is voor haar [Kendall] omdat ze haar familie meestal met geldige punten zou bellen en Kim is niet goed in zusterargumenten die niet schreeuwen, huilen, pesten en manipuleren zijn." Een fan zei op Keeping Up With The Kardashian.

Kendall en Kim zijn misschien niet dicht bij elkaar, maar hun andere zussen staan altijd achter hen, net als hun engelbewaarders. Kendall en haar 22-jarige zus, Kylie, hebben een onbreekbare band terwijl ze opgroeiden en alles samen deden. Beide zussen hebben een vergelijkbaar carrièrepad gevolgd en Kylie zelf bevestigde in een throwback-foto van hen beiden dat ze nog steeds dichter bij Kendall staat dan alle Kardashian-zussen.

Welke zussen hebben de sterkste band?

Terwijl Kendall haar favoriete zus heeft, heeft Kim er ook een, en dat is Khloe Kardashian. In een interview met Vogue Arabia verklaarde Kim dat zij en Kourtney altijd heel close zullen zijn, en sinds het incident tussen Khloe en haar ex, Triston Thompson, Kim en Khloe's band sterker dan ooit is geworden.

"Ik ben natuurlijk ook zo close met Kendall en Kylie, maar ik heb zoveel meer tijd op deze aarde doorgebracht met Kourtney en Khloe--16 en 17 jaar langer met hen," zei Kim.

Ze voegde eraan toe dat de Kardashian-zussen meer geschiedenis hadden, samen zoveel hebben meegemaakt en ook meer gemeenschappelijke vrienden hebben.

Hoewel het geen probleem is om afstandelijk te zijn, laten we hopen dat Kim en Kendall naar elkaar toe groeien, want we zouden graag een leuke band tussen de twee zien.

Aanbevolen: