Lauren en Cameron From Love Is Blind lanceren YouTube-kanaal

Lauren en Cameron From Love Is Blind lanceren YouTube-kanaal
Lauren en Cameron From Love Is Blind lanceren YouTube-kanaal
Anonim

Love Is Blind-sterren Lauren en Cameron lieten de kijkers vol ontzag achter toen ze hun relatiereis deelden in de populaire Netflix-show. Voor velen van ons was de reünie gewoon niet genoeg om vast te leggen hoe het leven van het paar is geweest sinds hun verschijning in de serie. Gelukkig stellen Lauren en Cameron onze geest tot rust nu ze hebben aangekondigd dat ze een YouTube-kanaal beginnen met de naam Hangin' with the Hamiltons.

"Laat ik beginnen met te zeggen dat ik zo blij ben dat jullie bij ons zijn gekomen", zegt Lauren in de trailer. "Of je nu terugkomt van vroeger, je bent bekend met ons verhaal, of je hebt ons net gevonden en je bent nieuw in ons huis, we zijn blij je te hebben."

In de video deelt het stel wat kijkers kunnen verwachten. Cameron zei: "Dus in dit kanaal gaan we praten over alles in ons leven", zegt hij dat ze zullen praten over een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder "familie, vrienden, diner, je weet wel drankjes, cocktails, weet je wat Ik heb het over."

Lauren voegde eraan toe dat ze ook reizen, het sociale leven, relaties, huwelijk en een interraciale relatie zullen bespreken. Ze onthult dat zij en Cameron nu hondenouders zijn en 'veel om over te praten' als het gaat om hun pelsbaby 'Sparks'.

Lauren grapte ook dat het paar open zou doen over "zwarte vrouwendingen, blanke Cameron-dingen, wat dan ook." Cameron was het daarmee eens en zei dat ze openstaan om over alles te praten: "We gaan er gewoon over praten vanuit ons meest reële perspectief."

Cameron voegde toe: "Alle vriendelijke woorden en mensen die betrekking hebben op ons verhaal, het is gewoon geweldig om te zien."

Er waren geruchten over een Love Is Blind spin-off, maar het lijkt erop dat deze twee hun adem niet inhouden voor een tv-deal. Het nieuwe platform houdt kijkers op de hoogte van hun leven na de show.

Ze zijn niet alleen klaar om een aantal van hun verhalen met fans te delen, maar ze denken er ook over om opnieuw te trouwen. In een interview met People zeggen Lauren en Cameron dat ze op zoek zijn naar een traditionele bruiloft. "In ieder geval een receptie of iets waar we al onze familie kunnen uitnodigen die geen kans heeft gekregen om naar onze bruiloft te komen omdat het zo snel was", zegt Lauren. "We konden niet iedereen [naar de ceremonie voor de camera] meenemen zoals we wilden, maar we willen dat zeker plannen en zoveel mogelijk van onze familie erbij betrekken."

Het lijkt erop dat als het paar besluit om nog een bruiloft te houden, het persoonlijker kan zijn, zonder camera's. Met hun nieuwe YouTube-kanaal is het echter mogelijk dat fans een glimp van het evenement opvangen.

Lauren en Cameron verloofden zich nadat ze hadden deelgenomen aan de populaire datingserie zonder elkaar persoonlijk te hebben ontmoet, en ze zijn een van de weinige stellen uit de show die bij elkaar zijn gebleven. De productie van de show werd in het najaar van 2018 afgerond, dus het paar is eigenlijk ongeveer anderhalf jaar getrouwd. Niet om de show te bederven, maar ze moesten hun relatie privé houden en niet op sociale media. Laten we hopen dat ze een groot deel van die tijd hebben besteed aan het plannen van content voor hun nieuwe kanaal.

Love Is Blind streamt nu op Netflix.

Aanbevolen: