Fans lanceren persoonlijke aanvallen op Caitlyn Jenner nadat ze zich uitsprak over abortuswetten

Inhoudsopgave:

Fans lanceren persoonlijke aanvallen op Caitlyn Jenner nadat ze zich uitsprak over abortuswetten
Fans lanceren persoonlijke aanvallen op Caitlyn Jenner nadat ze zich uitsprak over abortuswetten
Anonim

Caitlyn Jenner krijgt weer een hit van fans, terwijl ze worstelt om grond te vinden in discussies over abortuswetten en het recht van een vrouw om te kiezen of ze haar zwangerschap wil afbreken. Tijdens haar interview op CNN Live gaf Caitlyn aan dat ze pal staat voor het recht van een vrouw om te kiezen, en geen veranderingen zal doorvoeren in de staat Californië, maar in één adem steunde ze het recht van Texas om abortus te verbieden, dus volledig het recht van een vrouw om te kiezen verwijderen.

Als dat verwarrend en enigszins hypocriet klinkt, is dat omdat het zo is, en als gevolg daarvan slepen fans haar online.

Caitlyn Jenner's abortushouding wekt woede op

Wat fans konden opmaken uit het interview van Caitlyn Jenner op CNN, is het feit dat ze gelooft dat elke vrouw het recht heeft om te beslissen over de uitkomst van haar eigen zwangerschap, maar ze respecteert ook dat andere staten anders denken en een wet die vrouwen dat recht helemaal ontneemt.

Haar houding was niet stevig genoeg voor fans, die al snel kritiek begonnen te uiten op hoe tolerant ze was ten opzichte van de situatie in Texas. Ze leek maar al te bereid om de rechten te accepteren van vrouwen die in die staat worden uitgekleed en deed het gewoon door. Toen ze onder druk werd gezet om dit op te helderen, zei Caitlyn dat ze vond dat Texas het recht zou moeten hebben om hun eigen wetten uit te voeren, en ondanks het feit dat ze het er niet mee eens is, is ze er niet tegen opgewassen.

Fans sloten zich snel bij haar aan en waren meedogenloos met hun commentaar.

Fans klappen uit

Fans halen op grote schaal uit naar Caitlyn Jenner. Na de overgang om vrouw te worden, dachten vrouwen over de hele wereld dat ze voor vrouwenrechten zou opkomen, niet alleen haar schouders op te halen en toe te kijken terwijl andere staten proberen het recht van een vrouw om te kiezen wat er met haar lichaam gebeurt, uit te wissen.

De verhitte opmerkingen waren inbegrepen; "Hoe wil je in godsnaam een van ons zijn, maar kan je niet naast ons staan? Bruce heeft meerdere verdomde stoelen! ?" en "Alles wat ze deed was van geslacht veranderen en nog steeds dezelfde gedachten heeft over de republikeinse blanke man!" net zoals; "Audacity moet in de uitverkoop zijn, want ik zal verdomd zijn!"

Anderen schreven; "Allereerst bruce, je kunt niet eens een baby krijgen, dus je mening telt NIET ??‍♀️" evenals; "Hij is niet eens een vrouw, waarom zouden jullie hem hierover laten praten?" en "Weet hij wat Texas hem zou aandoen?"

Fans schreven ook; "Ja "zij" nog steeds een typische machtshongerige blanke man in hart en nieren. Ze is een grap, " en riep Jenner's hypocrisie door te zeggen; "Meisje ga zitten. Je zegt letterlijk 2 verschillende dingen tegelijk…"

Aanbevolen: