Stassi Schroeder's reüniejurk was overweldigend, ook al is ze de koningin van OOTD

Inhoudsopgave:

Stassi Schroeder's reüniejurk was overweldigend, ook al is ze de koningin van OOTD
Stassi Schroeder's reüniejurk was overweldigend, ook al is ze de koningin van OOTD
Anonim

Dit seizoen van Vanderpump Rules eindigde met een virtuele reünie en de Zoom-achtige opzet zorgde ervoor dat kijkers zich nog meer konden concentreren op de outfits van de cast. Van Lisa Vanderpump tot nieuwkomer Charli Burnett, 19 castleden richtten hun thuisstudio op, deden hun glamour en trokken hun beste looks aan. Maar sommige outfits waren teleurstellend, andere waren niet geweldig en sommige waren verbluffend; schokkend genoeg viel Stassi Schroeder, die normaal geweldige ensembles rockt, plat met haar kledingkeuze. Hier is een kijkje achter de schermen van de blikken van de kijkers.

Deze looks versmolten met de achtergrond

Stassi, bekend van het creëren van OOTD (Outfit Of The Day), deed haar naam deze reünie niet eer aan. De veteraan Vanderpump Rules ster droeg een effen rode jurk met een vreemde halslijn. Het was slecht passend, boxy, en de asymmetrische snit in de aanloop naar de halskraag is voor de meesten niet flatterend. Ze ging ook helemaal uit van matchy-matchy met vuurrode schoenen en teennagels, wat een beetje overdreven was. Over het algemeen verwachtten fans meer van Stassi, vooral omdat ze zichzelf als fashionista bestempelt.

Andere looks die gewoon goed waren, zijn de witte diepe V-hals van Kristen Doute, versierd met gouden gelaagde kettingen; Scheana Shay's basic gele zijden onderjurk, met doorzichtige hakken (ze heeft soortgelijke looks gedragen als ze naar de club gaat); Brittany Cartwrights sierlijke zomerjurk met stippen, wat teleurstellend was, aangezien haar laatste reünie-looks enkele van de beste waren; en Danica Dow, die bijna de spijker op zijn kop sloeg, maar er klopte iets niet aan de felblauwe jurk met één schouder en haar naakte hakken die niet goed pasten.

Deze looks waren alles

Katie Maloney-Schwartz droeg een schattige cami-jurk met paillettenprint, afgewerkt met roze veren. En haar zilveren teen-verbergende hakken verhoogden de look zo veel meer. Ze pronkte ook met haar gewichtsverlies van 20 pond dat ze bereikte door meer bewust te zijn van het voedsel dat ze in haar lichaam stopte. Hoe dan ook, ze ziet er geweldig uit!

Lala Kent staat altijd in het middelpunt van de belangstelling met haar over-the-top kledingstukken. Deze keer wiegde ze een tweedelig stuk dat haar kleine taille liet zien en haar borsten accentueerde. Door het sprankelende nummer zag ze eruit als een godin, maar wanneer ziet Lala er niet goed uit?

Raquel Leviss, een nieuwe SURver droeg een elegante fluwelen jurk met één schouder in een mosterdkleur. De ruches in de taille en het vouwen van het fluweel complimenteerden het model en haar gouden teint en lokken. Ze combineerde het zelfs met prachtige diamanten schoenen, wat een pluspunt is omdat sommige castleden vergaten hun uiterlijk af te maken met schattig schoeisel (maar tot hun verdediging was het niet te zien op de Zoom-camera).

Deze looks moeten weg

Charli's jurk zag eruit alsof ze net haar SUR-uniform droeg. Ze heeft dit waarschijnlijk gekocht op het verkooprek bij Forever21, wat alleen maar een extra steuntje in de rug is voor Jax Taylor die haar een 'kind' noemt.

Ariana Madix is de coole meid en is normaal gesproken on-trend, maar deze keer koos ze voor een jurk die haar ouder maakte. Hoewel de blauwe tint haar buitengewoon stond, zagen de stof en de stijl eruit alsof ze een gordijn om haar lichaam wikkelde.

Het groene nummer van Dayna Kathan was storend en achterhaald. De neongroene asymmetrische jurk had schoudervullingen en een buikband. Het was gewoon ronduit slecht, en misschien wel de slechtste blik van de nacht. Ze had het waarschijnlijk ook moeten combineren met zilveren sieraden in plaats van goud.

Wat betreft de jongens…

Alle mannelijke castleden waren mooi gekleed en Max Boyens en James Kennedy zagen er uitzonderlijk uit met hun kleding met patronen. Jongens als Max, Jax, Brett Caprioni en Tom Sandoval gingen allemaal voor de camera met pas gegroeid gezichtshaar. Tom Schwartz was erg primitief, correct en in elkaar gezet. Stassi's verloofde Beau Clark droeg een klassieke 'Beau'-outfit met een Hawaiiaans shirt onder zijn pak en sneakers aan zijn voeten.

Wat betreft de leider en de koningin…

Host en leider van de reünie, Andy Cohen, ging met een heel nonchalante blik; maar deze keer droeg hij tenminste een broek, in tegenstelling tot toen hij de virtuele reünie van The Real Housewives of Atlanta filmde. Deze keer droeg hij een trui, die eruitzag alsof er pluisjes op zaten, en Lisa Vanderpump zorgde ervoor dat hij hem riep omdat hij zich niet verkleed had voor de reünie. Wat Lisa betreft, ze droeg iets dat heel goed bij haar stijl paste. Ze is dol op het rocken van een verheven zakelijke look en zette die trend voort door een paars shirt (ook al is roze haar handtekening) te combineren met opzichtige sieraden en extreem uitlopende broeken. Maar als je de producenten bent, kun je dragen wat je wilt.

Bekijk deze outfits op dinsdag 9 juni, tijdens het 2e deel van de driedelige reünie van seizoen 8.

Aanbevolen: