Marvel, Sony en Spider-Man - hoe de MCU en SPUMC verbinding maken

Inhoudsopgave:

Marvel, Sony en Spider-Man - hoe de MCU en SPUMC verbinding maken
Marvel, Sony en Spider-Man - hoe de MCU en SPUMC verbinding maken
Anonim

Volgend jaar lijkt het jaar van de Spider te worden - of in ieder geval Spidey's kap - met drie films uit de Spider-Man-strips die naar de bioscopen komen. De volgende web-slingerfilm, nog steeds voorlopig getiteld Spider-Man 3, zou in de zomer van 2020 in productie gaan, met een release die nu wordt uitgesteld tot medio 2021.

Morbius is slechts een van de vele spin-offs van Spider-Man die geruchten of aangekondigd zijn. De film zit al in het blik en zal volgend voorjaar in de bioscoop verschijnen. Sony's Venom: There Will Be Carnage is ook gefilmd, met een vertraagde release in 2021.

Last-minute onderhandelingen tussen Sony en Disney hebben Spidey's stoel in de Avengers voorlopig mogelijk gered. De derde Spider-Man-film van Tom Holland in de MCU beëindigt echter zijn huidige contract, wat betekent dat het de bedoeling is dat de webcrawler op dat moment naar Sony migreert. Wat betekent de verhuizing voor Spider-Man, Sony en de MCU?

Spider-Man en Venom
Spider-Man en Venom

De Morbius-verbinding

Morbius the Living Vampire is een Marvel-personage en maakt deel uit van Spider-Man's New York City. Geproduceerd door Columbia Pictures in samenwerking met Marvel, zal Sony de distributeur zijn. De film zal de tweede film zijn in de onlangs aangekondigde SPUMC of Sony Pictures Universe of Marvel Characters (de eerste is Venom).

In Morbius speelt Jared Leto de hoofdrol als de wetenschapper die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Michael Keaton's Vulture verschijnt aan het einde van de trailer in een knipoog zo direct naar Spider-Man: Homecoming, je zou het niet eens een paasei noemen.

Foto's van de set onthullen nog meer paaseieren die rechtstreeks verwijzen naar de gebeurtenissen in Spider-Man: Far From Home.

MCU-SPUMC karakter banden

JK Simmons als J Jonah Jameson
JK Simmons als J Jonah Jameson

De aankomende Sony-geleide Kraven the Hunter-solofilm is naar verluidt slechts het begin van de rol van de Spider-Man-schurk in de MCU. Het gerucht gaat dat hij ook de hoofdschurk is in Spider-Man 3, wat een duidelijke link zou zijn tussen de twee universums.

In ander prikkelend nieuws, J. K. Simmons, of J. Jonah Jameson in de Sam Raimi Spider-Man-films, dook weer op in een postcreditscène in Spider-Man: Far From Home. Simmons zei op SiriusXM's The Jess Cagle Show dat hij klaar is met de opnames van zijn nieuwste cameo voor Marvel, maar alleen zou plagen in welke film hij zal verschijnen. Er is nog een JJJ-optreden in het blik, en van wat ik hoor er is een plan voor nog een ander. Dus hopelijk zal JJJ nu en voor altijd doorgaan', zei hij. Van de drie Spidey-gerelateerde flicks die hierna komen, moet Spider-Man 3 echter nog beginnen met filmen. Zou het kunnen betekenen dat JJJ zal verschijnen in Morbius of Venom ?

Een lek op een 4chan-bord beweert dat Sony all-in is als het gaat om een MCU/SPUMC-crossover. Het lek beweert dat een Marvel-personage, dat nog niet bij naam is genoemd, deel zal uitmaken van de SPUMC. Samen met Spider-Man bezit Sony de rechten op Black Cat, Doctor Octopus en anderen. Het grootste nieuws, als het wordt geverifieerd, zou zijn dat Sony ook wil dat een aantal van de Avengers cameo's maken in SPUMC-films, waaronder Captain Marvel en mevrouw Marvel.

Blijft Tom Holland voor meer?

Jon Watts Tom Holland Spider-Man
Jon Watts Tom Holland Spider-Man

Een recent verhaal in We Got This Covered suggereert dat Tom Holland in gesprek is om zijn toewijding aan Spider-Man te verlengen voor nog eens zes films, of twee trilogieën. De bron zegt dat er wordt geprobeerd een deal te sluiten waarbij Holland, Marvel en Sony betrokken zijn, met een verwachte negen verhaallijn. De eerste drie Spider-Man-films waren gericht op de middelbare schooltijd van Peter Parker. De volgende drie zullen naar verluidt Peter volgen tijdens zijn studie, en de laatste trilogie zal Parker als een volwassene zien.

Zelfs zonder Spider-Man blijft Tom Holland mogelijk de schakel tussen Marvel en Sony. De Russo Bros., verantwoordelijk voor Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame, werken aan een film genaamd Cherry. Het project schittert Holland als een voormalige legerdokter met PTSS die bankrover is geworden.

De release van alle Spider-Man-gerelateerde films lijkt een gecoördineerde onderneming te zijn. Hoewel de datums zijn verschoven vanwege de sluiting van de industrie, zijn twee Sony-films – Morbius en Venom: Let There Be Carnage en de MCU’s Spider-Man 3 vanaf nu helemaal klaar voor een release tussen maart en juli 2021, snel achter elkaar.

Aanbevolen: