Fans zijn klaar voor de nieuwe Jamie Foxx-komedie 'Dad Stop me in verlegenheid gebracht

Inhoudsopgave:

Fans zijn klaar voor de nieuwe Jamie Foxx-komedie 'Dad Stop me in verlegenheid gebracht
Fans zijn klaar voor de nieuwe Jamie Foxx-komedie 'Dad Stop me in verlegenheid gebracht
Anonim

Jamie Foxx is terug op een heel grote manier, en deze keer brengt hij zijn dochter samen met hem in de schijnwerpers. Hun ongelooflijke vader/dochterband is het uitgangspunt van zijn nieuwste project.

Foxx' relatie met zijn dochter, Corinne Foxx, staat centraal in de comedyshow, maar ze werkt op de achtergrond en helpt bij de productie van de show. Foxx' mede-ster voor dit project is Kyla-Drew van The Good Doctor, die de rol van zijn dochter speelt.

Fans brengen tegenwoordig steeds meer tijd thuis door, en het bingewatchen van oudere shows op Netflix is de belangrijkste bron van entertainment voor zoveel fans van Foxx. Deze comedyshow is een langverwachte uitstel die op een zeer herkenbare manier wat komische flair zal toevoegen aan de realiteit van ieders dagelijks leven.

Foxx is terug

Foxx heeft sinds zijn eerdere dagen op In Living Color geen komisch platform van deze aard meer gehad, en deze langverwachte terugkeer heeft fans op het puntje van hun stoel. Het is duidelijk een liefdeswerk en een weerspiegeling van zijn interpersoonlijke relaties met zijn dochter en zijn carrière, fans kijken uit naar de frisse, nieuwe inhoud.

Hij heeft een lijst van indrukwekkende collega's verzameld voor dit project. Foxx deelt dit platform met onder andere Porscha Coleman, Jonathan Kite, met Heather Hemmens en Valente Rodriguez. De show wordt bedacht als een "gescripte comedyserie", niet te verwarren met Jamie Foxx' lange geschiedenis van stand-upcomedy-optredens.

Fans zijn klaar

Fans hebben absoluut behoefte aan een goede lach en een beetje afleiding van hun dagelijks leven. Ze hebben deze nieuwe serie al hartelijk omarmd en zijn verheugd om hun favoriete komiek weer in de schijnwerpers te zien.

De verwachting van een fan van de lach was duidelijk toen ze opgewonden schreef; " Ik kan niet wachten ???? Ik weet dat jullie op het punt staan me dood te lachen van het lachen". Dat spreekt tot de ongelooflijke reputatie van Foxx, aangezien er op dit moment heel weinig bekend is over deze show, maar ze lijkt er al van overtuigd te zijn dat er goed gelachen kan worden. Andere opmerkingen zijn onder meer; "Yeeeessss ik ben zo klaar voor een echte lach ????", "Ik kan hier niet op wachten," en "Dit wordt hilarisch."

Netflix is waar je naartoe wilt om af te stemmen op deze show en een paar goede lachjes te krijgen om je dag op te fleuren.

Aanbevolen: