Jamie Foxx' Netflix-show 'Dad Stop Embarrassing Me' zal ook de hoofdrol spelen in 'In Living Color's' David Alan Grier

Jamie Foxx' Netflix-show 'Dad Stop Embarrassing Me' zal ook de hoofdrol spelen in 'In Living Color's' David Alan Grier
Jamie Foxx' Netflix-show 'Dad Stop Embarrassing Me' zal ook de hoofdrol spelen in 'In Living Color's' David Alan Grier
Anonim

Jamie Foxx is misschien wel een van de meest getalenteerde entertainers in de showbusiness van vandaag. Hij is een bekroonde acteur, singer-songwriter, komiek en platenproducent.

Blijkbaar is de getalenteerde artiest echter niet erg cool als het om zijn dochter gaat. Zijn gebrek aan moxie in de ogen van zijn kind heeft zijn nieuwe Netflix-show geïnspireerd, Dad Stop Embarrassing Me.

De show zal zowel Jamie Foxx als zijn oudste dochter, Corinne Foxx, in de hoofdrol spelen. De vader ging gisteren zitten met Jimmy Kimmel om details te geven over de aanstaande komedie.

Kimmel vroeg Foxx waar de show op was gebaseerd; Foxx zei dat het gebaseerd is op verhalen over zijn opgroeiende dochter en hoe hij elke kans heeft aangegrepen om haar in verlegenheid te brengen. Hij en zijn dochter kwamen samen op het idee en gooiden het op Netflix.

Hij ging verder en bevestigde dat de show al is begonnen met filmen. "We hebben geschoten tijdens COVID, we zijn heel erg voorzichtig geweest, we hebben geschoten, en bro, het is hardop lachen grappig."

Foxx onthulde dat hij opnieuw zal samenwerken met zijn collega In Living Color-alumni David Alan Grier in de show.

In Living Color is de succesvolle sketchcomedyserie uit de jaren 90 die Foxx zijn grote doorbraak op televisie bezorgde, samen met andere sterren zoals Damon Wayans en Jim Carrey. Het meest memorabele personage van Foxx op In Living Color was de meer dan levensgrote Wanda Wayne.

David Alan Grier zal de vader van Foxx spelen in Dad Stop Embarrassing Me, ondanks het feit dat Grier slechts 12 jaar ouder is dan Foxx. Toen Kimmel zinspeelde op het leeftijdsverschil, zei Foxx gekscherend: "Dave is pas 54, hij draagt het alsof hij 74 is." De acteur is eigenlijk 64 jaar oud.

Kimmel voegde aan de humoristische opmerking toe: "Hij heeft een gradiëntkwaliteit over hem."

Foxx complimenteerde Grier echter wel en zei dat ze weer een geweldige tijd met elkaar hebben gehad. Hij onthulde dat hij en Grier personages zullen doen, "net zoals we terug waren in In Living Color", voor de show.

Hij gaf een klein detail over een van de personages die hij in de show speelt, en verklapte dat er een zou zijn die 'Reverend Sweet Tea' heet. Hij zei: "bro, luister, zonder het allemaal weg te geven, het is heel leuk."

De releasedatum voor Dad Stop Embarrassing Me is nog niet aangekondigd, maar Jamie Foxx' aankomende Pixar-geanimeerde komediefilm Soul komt deze kerst uit op Disney Plus.

Aanbevolen: