Beroemdheden reageren op de historische Emmy-overwinning van Zendaya voor haar rol in 'Euphoria

Beroemdheden reageren op de historische Emmy-overwinning van Zendaya voor haar rol in 'Euphoria
Beroemdheden reageren op de historische Emmy-overwinning van Zendaya voor haar rol in 'Euphoria
Anonim

Met slechts 24 jaar heeft Zendaya geschiedenis geschreven als de jongste vrouw ooit die de prijs voor Outstanding Lead Actress in een Drama bij de Emmy's heeft gewonnen.

Zendaya voegt zich ook bij Viola Davis als de enige zwarte actrice die in 72 jaar een Primetime Emmy Award voor Outstanding Lead Actress heeft gewonnen.

De Euphoria-ster won zondagavond de hoofdprijs bij de 72e jaarlijkse Emmy Awards.

Het evenement werd gehouden in een lege Staples Center-arena in het centrum van Los Angeles.

In een nieuwe video die op Instagram is geplaatst, kan Storm Reid - die het zusje van Zendaya speelt in de HBO-show - zien hoe de genomineerden worden aangekondigd.

Reid schreeuwt dan en springt op en neer wanneer Zendaya's naam als winnaar wordt aangekondigd.

“@Zendaya OMMMMMG IK BEN ZO FREAKING TROTS,” voegde Storm toe op Twitter. "GEFELICITEERD MET MIJN GROTE SIS @Zendaya."

Sociale media werden overspoeld met feestelijke berichten voor Zendaya.

"Gewoon getuige geweest van de geschiedenis. Gefeliciteerd @zendaya van @euphoriahbo met haar Emmy-overwinning voor Outstanding Lead Actress in een dramaserie", tweette HBO.

Zangers Chloe x Halle tweette: "JA!!!! @Zendaya omg we zijn hier in tranen. ZO GOED VERDIEN!"

"IK WEET DAT JUIST OAKLAND CALIFORNIA @Zendaya," voegde zanger Kehlani toe.

"ZENDAYA !!!!!!!!!!!!" Actrice Kerry Washington tweette en voegde een aantal klappende emoji's toe.

"Zo blij voor jou @Zendaya!! Je optreden in Euphoria is uitstekend." Oscarwinnaar Reese Witherspoon schreef.

Rapper en Euphoria producer Drake schreef op zijn Instagram stories: "@zendaya en @euphoriahbo it was a lock. Gefeliciteerd."

Ze versloeg een zeer indrukwekkend veld, waaronder: Jennifer Aniston (The Morning Show), Olivia Colman (The Crown), Jodie Comer (Killing Eve), Laura Linney (Ozark) en Sandra Oh (Killing Eve).

Zendaya was geschokt door de overwinning toen ze zei: "Ik ben echt heel nerveus. Oké. Oké. Oh, god. Ik wil je alleen maar bedanken voor de TV-academie en alle andere vrouwen, dit is te gek. Bedankt, HBO en A24 voor jullie steun. Bedankt aan mijn familie en mijn team. Aan de ongelooflijke cast en crew van Euphoria."

Ze gaf ook een shoutout om de maker Sam Levinson te laten zien: "Ik heb zoveel geluk en ik ben geïnspireerd door alles wat je doet. En Sam, ik waardeer je enorm. Ik ben zo dankbaar dat je me hebt vertrouwd met jouw verhaal en Rue."

Zendaya zorgde ervoor dat de COVID-19-pandemie werd erkend, evenals het aanhoudende raciale onrecht in Amerika.

"En ik heb het gevoel dat dit een rare tijd is om het te vieren, maar er is hoop in de jonge mensen die er zijn. Ik weet dat ons tv-programma daar niet altijd een goed voorbeeld van is, maar er is hoop in de jonge mensen."

"En aan mijn leeftijdsgenoten die het werk op straat doen, ik zie je, ik bewonder je, en ik dank je. En heel erg bedankt. Dit is -- whoa, oke. Dank je."

De jonge ster was omringd door haar vrienden en familie die het niet konden helpen haar aan te moedigen tijdens haar toespraak.

Aanbevolen: