Fans reageren op beweringen dat R. Kelly van plan is om het donkere verleden van meerdere beroemdheden te 'verraden

Fans reageren op beweringen dat R. Kelly van plan is om het donkere verleden van meerdere beroemdheden te 'verraden
Fans reageren op beweringen dat R. Kelly van plan is om het donkere verleden van meerdere beroemdheden te 'verraden
Anonim

Slechts een week nadat hij schuldig werd bevonden in zijn proces voor sekshandel, gaat het gerucht dat R. Kelly van plan is verschillende beroemdheden te "verraden" waarvan hij weet dat ze hun eigen duistere geheimen voor het publiek houden.

Kelly, die bekend staat om zijn voormalige vermeende relaties met een aantal minderjarige slachtoffers, heeft naar verluidt gezien dat de r&b-zanger wraak wil nemen op mensen in de industrie die niet achter zijn rug leken te staan na zijn opsluiting.

Nu, in een wanhopige poging om zijn gevangenisstraf te verminderen, wil de hitparade "Step In The Name Of Love" enkele van de grootste mensenhandelaars in Hollywood uitschakelen, waaronder zogenaamd een "rapper" en een " grote zanger.”

“[R Kelly] en zijn team werken samen met de FBI om zijn gevangenisstraf te verkorten. Hij zal bewijs leveren tegen andere beroemdheden die pedoiles waren, en ze zullen zijn straf verminderen.”

Het verhaal trok zoveel aandacht op Twitter dat de naam van R. Kelly op maandag 4 oktober trending begon te worden, waarbij fans zich afvroegen wie mogelijk zou kunnen worden ontmaskerd door de in ongenade gevallen Grammy-winnaar.

Ondanks zijn veroordeling heeft het team van Kelly een verklaring uitgegeven door de 54-jarige, geplaatst op zijn Facebook-pagina, met de tekst: Aan al mijn fans en supporters, ik hou van jullie allemaal en bedankt voor alle steun.

“Het vonnis van vandaag was teleurstellend en ik zal mijn onschuld blijven bewijzen en vechten voor mijn vrijheid. ✊?❤️ nietschuldig“

Rapper Akon kwam onlangs in de verdediging van Kelly en zei dat mensen "fouten" maken en dat mensen manieren moeten vinden om diens wandaden te vergeven.

"Er is altijd een manier om jezelf te verlossen, maar je moet eerst accepteren dat je ongelijk hebt", zei hij vorige week in een interview met TMZ. "Hij heeft het recht om zichzelf van die fouten te verlossen. Zelfs hij. Hij heeft het recht om te proberen het goed te maken door degenen die hij heeft gekwetst.”

“Ik geloof dat God geen fouten maakt. Mensen kunnen de hele dag heen en weer discussiëren, maar als het hem overkomt, moet het hem overkomen, om welke reden dan ook.

"Dat is iets dat hij in zichzelf moet hebben om zijn hele leven, zijn manier van zijn, opnieuw te evalueren, want om verstrikt te raken in een dergelijke situatie, wat er ook gebeurt, [het is] tussen hem en God."

Aanbevolen: