Dit is hoe het leven van Emilia Clarke eruitziet sinds 'Game Of Thrones' eindigde

Inhoudsopgave:

Dit is hoe het leven van Emilia Clarke eruitziet sinds 'Game Of Thrones' eindigde
Dit is hoe het leven van Emilia Clarke eruitziet sinds 'Game Of Thrones' eindigde
Anonim

Actrice Emilia Clarke verwierf internationale bekendheid in 2011 toen ze speelde als Daenerys Targaryen in de epische fantasyshow van HBO Game of Thrones. In 2019 eindigde de show na acht seizoenen en moest Emilia afscheid nemen van een cruciaal hoofdstuk in haar leven.

Vandaag bekijken we hoe het leven van Emilia Clarke eruitziet na Game of Thrones. Van het adopteren van een schattige puppy tot het uitbrengen van haar eigen stripboek - blijf scrollen om te zien wat de actrice achter de Mother of Dragons heeft uitgespookt!

10 In 2019 speelde Emilia in de kerstfilm 'Last Christmas'

De aftrap is het feit dat Emilia Clarke speelde in de kerst-rom-com van 2019 Last Christmas. In de film speelde Emilia Katarina 'Kate' Andrich en speelde ze naast Henry Golding, Michelle Yeoh, Emma Thompson, Lydia Leonard, Boris Isakovic en Rebecca Root. Momenteel heeft de film een beoordeling van 6,5 op IMDb.

9 En ze filmt momenteel de aankomende show 'Secret Invasion'

Als het gaat om aankomende projecten waar Emilia Clarke aan werkt, is een daarvan de aankomende serie Secret Invasion voor Disney+. Emilia voegde zich bij de cast van de show - die zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe - in april 2021. Vanaf nu gaat Secret Invasion volgend jaar in première.

8 Evenals de film 'The Amazing Maurice'

Nog een van de aankomende projecten van Emilia Clarke is de animatiefilm The Amazing Maurice. De film is een bewerking van The Amazing Maurice and His Educated Rodents door Terry Pratchett en naast Emilia Clarke zullen ook de stemmen van Hugh Laurie, David Thewlis, Himesh Patel, Gemma Arterton en Hugh Bonneville in de hoofdrollen worden gespeeld. Op dit moment staat The Amazing Maurice gepland voor een release in 2022.

7 Sinds ze 'GoT' kapot maakte, had Emilia genoeg tijd om haar nieuwe hond te knuffelen

Als het gaat om het persoonlijke leven van Emilia Clarke nadat Game of Thrones was afgelopen, besloot de actrice haar gezin uit te breiden door een schattige hond te adopteren die ze Ted noemde.

Degenen die de beroemde ster op Instagram volgen, hebben vast al veel leuke foto's van Ted gezien, want net als de echte hondenmoeder die Emilia is, kan ze niet stoppen met het delen van foto's van haar geliefde pup!

6 De actrice zette haar liefdadigheidswerk voort

In 2019 onthulde de Game of Thrones-ster dat ze in 2011 en 2013 hersenaneurysma's had. In 2019 lanceerde Emilia haar eigen liefdadigheidsinstelling genaamd SameYou, die "werkt aan het ontwikkelen van een betere herstelbehandeling voor overlevenden van hersenletsel en beroerte." Sindsdien heeft Emilia nog harder gewerkt aan dit liefdadigheidsproject en aan andere.

5 En zij werd de wereldwijde ambassadeur voor Clinique

Begin 2020 werd Emilia Clarke aangekondigd als de eerste wereldwijde ambassadeur van het cosmeticabedrijf Clinique. Zoals fans weten, houdt Emilia meer van natuurlijke, bedauwde make-up en haar huid is absolute perfectie. Dit maakte haar absoluut de perfecte ambassadeur voor het populaire huidverzorgings- en make-upmerk.

4 Emilia schreef mee aan het stripboek 'M. O. M.: Mother of Madness'

Emilia is misschien een actrice, maar ze is zeker niet bang om nieuwe carrièrepaden te verkennen. Dit jaar bracht de ster haar eigen stripboek uit met de titel M. O. M.: Mother of Madness. Dit is wat Emilia onthulde over waarom ze op het project sprong:

"Bij het doen van mijn onderzoek ontdekte ik dat 16% van de makers van stripboeken vrouw is, volgens een onderzoek uit 2019, en dat slechts 30% van de stripfiguren vrouw is. Aan de andere kant is ongeveer de helft van de stripboeken kopers zijn vrouwelijk. Er klopte iets niet bij mij in die ruil, en al deze tekens zeiden me dat ik mijn eigen moest gaan maken."

3 Tijdens Lockdown genoot de actrice volop van het bakken

Een half jaar nadat het laatste seizoen van Game of Thrones in première ging, werd de wereld getroffen door een wereldwijde pandemie. Vanwege COVID-19 moesten veel Hollywood-sterren hun carrière stopzetten en veel tijd thuis doorbrengen. Voor Emilia was dit de perfecte gelegenheid om haar bakkunsten bij te schaven - en te oordelen naar de foto hierboven deed ze het helemaal niet slecht.

2 De actrice onthulde dat ze geen fan was van het laatste seizoen

Hoewel veel kijkers niet tevreden waren met het laatste seizoen van Game of Thornes, probeerden de meeste cast hun mening voor zichzelf te houden - hoewel fans konden zien dat veel van hen ook niet blij waren. Uiteindelijk sprak Emilia over haar gevoelens over het laatste seizoen, en dit is wat ze tegen The Sunday Times zei:

"Ik wist hoe ik me voelde [over het einde] toen ik het voor het eerst las, en ik probeerde bij elke beurt niet te veel na te denken over wat andere mensen zouden kunnen zeggen," vervolgde Clarke, "Maar ik deed altijd bedenk wat de fans zouden kunnen denken - omdat we het voor hen deden, en zij waren degenen die ons succesvol hebben gemaakt, dus het is gewoon beleefd, nietwaar?"

1 En tot slot, ze hangt nog steeds rond met haar voormalige 'GoT'-co-sterren

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat hoewel Game of Thrones geen deel meer uitmaakt van Emilia's leven, haar voormalige co-sterren dat zeker zijn. De actrice heeft geweldige vriendschappen gesloten met medeacteurs in de show gedurende de acht jaar dat ze in de show speelde - en een van haar favoriete mensen van de katten is zeker Jason Momoa die Khal Drogo speelde.

Aanbevolen: