Hier is hoe het leven van Maisie Williams eruitziet sinds de flop van 'The New Mutants

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het leven van Maisie Williams eruitziet sinds de flop van 'The New Mutants
Hier is hoe het leven van Maisie Williams eruitziet sinds de flop van 'The New Mutants
Anonim

Actrice Maisie Williams is beroemd geworden door haar vertolking van Arya Stark in de HBOhitshow Game of Thrones. Zoals fans weten, eindigde Game of Thrones in 2019 en sindsdien heeft Maisie zichzelf zeker bezig gehouden. In de zomer van 2020 ging de superheldenfilm The New Mutants in première en daarin Maise Rahne Sinclair / Wolfsbane. Hoewel de film andere bekende namen bevatte, zoals Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton en Alice Braga - het werd uiteindelijk een flop.

Vandaag bekijken we hoe het leven van Maisie is geweest sinds de release van The New Mutants. Van welke projecten ze speelde tot welke merken haar tot hun amabasdor hebben benoemd - blijf scrollen om erachter te komen!

10 De actrice speelde in de horrorfilm 'The Owners' van 2020

We trappen de lijst af met het feit dat Maisie Williams ook speelde in de horrorfilm The Owners uit 2020. In de film portretteert Maisie Mary / Jane Vorrel en speelt ze samen met Sylvester McCoy, Rita Tushingham, Jake Curran, Ian Kenny en Andrew Ellis. Momenteel heeft The Owners - die gemengde recensies ontving van critici - een beoordeling van 4,9 op IMDb.

9 Ze was in de muziekvideo voor Madeon's nummer "Miracle"

The New Mutants is misschien niet het succes geweest waar ze op had gehoopt, maar het lijdt geen twijfel dat Maisie Williams zich na de release erg druk heeft gehouden. Vorig jaar verscheen de Game of Thrones-ster in de videoclip voor het nummer 'Miracle' van muzikant Madeon. Het nummer is van Madeon's tweede studioalbum Good Faith en de videoclip daarvoor werd geregisseerd door Maisie's Game of Thrones co-ster Lena Headey.

8 En ze produceerde de muziekvideo van de Zangwills voor het nummer "Judas On The Dancefloor"

Een ander muziekproject waar Maise Williams onlangs bij betrokken was, is de videoclip voor het nummer 'Judas on the Dancefloor' van The Zangwills.

Deze keer was Maisie echter een producer en stond ze achter de schermen samen met regisseur Lowri Roberts. De muziekvideo kwam dit voorjaar uit.

7 Maisie verscheen in de miniserie 'Two Weeks To Live' van 2020

Een televisieproject waar Maisie Williams aan meewerkte, is de zesdelige miniserie Two Weeks to Live. Daarin speelde Maisie Kim Noakes en speelde ze naast Sian Clifford, Mawaan Rizwan, Taheen Modak, Jason Flemyng, Michael Begley, Thalissa Teixeira, Kerry Howard, Sean Knopp, Sean Pertwee en Pooky Quesnel. Momenteel heeft Two Weeks to Live een beoordeling van 6,7 op IMDb.

6 En ze is momenteel bezig met het filmen van de miniserie 'Pistol'

Over miniseries gesproken - Maisie Williams staat op het punt in een andere te schitteren. Momenteel is de Game of Thrones-ster bezig met het filmen van een biografische drama-miniserie genaamd Pistol, waarin ze Jordan speelt. Naast Maisie zijn er in de miniserie (waarvan het releasejaar nog onbekend is) ook Toby Wallace, Anson Boon, Louis Partridge, Jacob Slater, Christian Lees, Dylan Llewellyn, Sydney Chandler, Emma Appleton, Thomas Brodie-Sangster en Talulah Riley.

5 Dit jaar heeft H&M Maisie Williams aangekondigd als haar wereldwijde duurzaamheidsambassadeur

In april 2021 kondigde moderetailer H&M Maisie Williams aan als hun wereldwijde duurzaamheidsambassadeur. Dit is wat de actrice zei over de samenwerking:

"Ik ben verheugd om eindelijk het nieuws te delen over mijn samenwerking met H&M als Global Sustainability Ambassador en kan niet wachten tot jullie allemaal zien waar we aan hebben gewerkt. In deze rol zal ik nauw samenwerken met experts binnen H&M stimuleert duurzaamheidsinitiatieven en geeft vorm aan het pad naar een toegankelijke en circulaire modetoekomst. Het langetermijndoel is om tegen 2030 100 procent gerecyclede of andere duurzame materialen voor textiel te gebruiken voor alle merken van de H&M Group. Het is tijd om actie te ondernemen en meer levensvatbare productiecircuits in de mode te creëren om onze planeet te beschermen voor de volgende generatie."

4 De actrice ontwierp ook een periodetas in beperkte oplage

Over partnerschappen gesproken, Maisie Williams heeft ook de krachten gebundeld met WaterAid, samen met influencer Zoe Sugg en activist Adwoa Aboah door een unieke 'periodetas' te ontwerpen om het stigma rond menstruatie te bestrijden. Dit is wat Maisie zei over haar betrokkenheid:

"Het is schokkend dat een op de vier vrouwen en meisjes over de hele wereld geen toegang heeft tot een fatsoenlijk toilet. Hoe moeten ze het doen tijdens hun menstruatie? Door te helpen bij het maken van deze unieke menstruatietassen, voer ik campagne om het leven voor meisjes overal eerlijker te maken."

3 Het WWF heeft Maisie aangesteld als hun eerste wereldwijde ambassadeur voor klimaat en natuur

Dit jaar werd Maisie Willaims ook benoemd tot de eerste wereldwijde ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds voor klimaat en natuur. Dit is wat de ster zei over de positie:

"Ik ben vereerd en opgewonden om met WWF samen te werken, waar we samen mensen de kans geven om te leren over kritieke delen van de natuurlijke wereld die het meeste gevaar lopen, en hoe we allemaal persoonlijk een verschil kunnen maken en bewaar ze voor toekomstige generaties."

2 De 'GoT'-ster werkte samen met haar vriend Reuben Selby aan een modellijn

Sinds 2020 werkt Maisie samen met haar vriend, modeontwerper Reuben Selby, aan zijn duurzame genderloze modelijn. De lijn beleefde zijn debuut tijdens de Paris Fashion Week en dit is wat Reuben zei over Maisie's betrokkenheid:

"Maisie's inbreng ging over hoe een vrouw zich wil voelen - en specifiek een type vrouw die comfortabelere kleding wil dragen en kleding die mogelijk beter bij een man past. Ik had het niet kunnen doen zonder haar."

1 Ten slotte blijft het vermogen van Maisie Williams groeien - momenteel is het $ 6 miljoen

En tot slot, het feit dat de lijst groter wordt, is het feit dat het vermogen van Maisie Williams blijft groeien - en het staat momenteel op $ 6 miljoen. De Game of Thrones-ster heeft misschien bekendheid gekregen door de beroemde HBO-show, maar dat weerhoudt haar er niet van om een indrukwekkende carrière na te streven en op een ander gebied te verkennen. Ja, sommige projecten (zoals The New Mutants) kunnen mislukken - maar Maisie blijft streven naar grootsheid!

Aanbevolen: