Hoe ziet het leven van Max Greenfield eruit na 'New Girl'?

Inhoudsopgave:

Hoe ziet het leven van Max Greenfield eruit na 'New Girl'?
Hoe ziet het leven van Max Greenfield eruit na 'New Girl'?
Anonim

Sinds de release in 2011 was New Girl een komische sensatie die kijkers vrijwel onmiddellijk boeide. Omdat de show ons een gekke sitcom met echte afbeeldingen van vriendschap gaf, is het geen verrassing dat we van elk van de hilarische kamergenoten hielden. Maar niemand was verrassender sympathiek dan Schmidt van Max Greenfield. Begonnen als een "domme" man met een rechtlijnige veter, werden we al snel verliefd op zijn eigenzinnige capriolen en zijn iconische aan-en-uit relatie met Cece.

8

Greenfield speelde dit personage zo goed dat we niet alleen naast hem lachten, maar voor hem steunden door zijn rotsachtige relatie met Hannah Simone's Cece en door zijn reis om te ontdekken dat hij verder ging dan een grove vrouw te zijn. Dus de vraag van het uur is, sinds het einde van New Girl in 2018, wat heeft Max Greenfield met zijn carrière gedaan? Nou, het antwoord is bezig zijn; Greenfield heeft sindsdien veel gedaan na zijn geweldige New Girl-run. Dit is hoe zijn leven eruitziet nu hij de Schmidt voorgoed heeft opgeborgen en een nieuwe start heeft gemaakt.

7 Voicing Acting King

Hoewel zijn werk voor de camera lovend is, is Max Greenfield ook goed thuis in het gebruik van zijn stem om indruk te maken op het kleine scherm, zowel voor als na zijn tijd bij New Girl. Hij was de stem van Boo Boo in de hilarische show, Bob Burgers. Hij uitte ook een handvol stemmen voor Robot Chicken van Adult Swim. Na zijn New Girl-stint keerde hij terug naar zijn stemacteren. Hij sprak Maximilian Banks in op Netflix's Bojack Horseman. Hij werd zelfs herenigd met mede-New Girl co-ster Jake Johnson (bekend bij fans als Nick) om Lonnie Seymour te stemmen in de tekenfilm voor volwassenen Hoops.

6 Bestsellerauteur?

Het wordt in november uitgebracht en Max Greenfield heeft een prentenboek voor kinderen geschreven met de titel I Don't Want to Read This Book. Dit kinderboek is bedoeld voor kinderen die niet graag boeken lezen, waardoor het voor kinderen gemakkelijk wordt om hun leesvaardigheid te ontwikkelen en ervan te leren houden. Hoewel het nog niet uit is, hebben veel fans het boek vooraf besteld en kunnen ze niet wachten op de release. Geïllustreerd door goede vriend Mike Lowery, zal dit boek er zeker een zijn om te onthouden.

5 Zijn tenen onderdompelen in tv-favorieten

Greenfield is een man die veel hoeden draagt, of hij nu onze belangrijkste focus is of een ondersteunende hand, daarom zijn zijn gastoptredens altijd een leuke schok. Hij verscheen in grote hits zoals Ryan Murphy's The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story en American Horror Story: Hotel. Hij heeft ook zijn gezicht laten zien in minder serieuze projecten, zoals het hilarische The Mindy Project en Netflix's A Series of Unfortunate Events als drie aparte broers. Hij verscheen zelfs een paar afleveringen in de komedie No Activity.

4 Een verrassende vergelding

Iedereen houdt van een comeback, en Veronica Mars is geen uitzondering. Toen de heropleving van de show werd aangekondigd, waren velen enthousiast om te zien wat er van onze favoriete privédetective werd. En met alle reboots of reünies van tv-shows, vroegen we ons af wie er nog meer zou terugkeren van het origineel. Zoveel fans waren opgetogen om Max Greenfield weer op het toneel te zien verschijnen als Leo D'Amato (zelfs degenen die niet van zijn personage hielden, kregen er een kick van hem terug te zien).

3 Op het grote scherm

Niet alleen iemand die op het kleine scherm blijft, Max Greenfield probeerde ook zijn hand in films. In 2019 speelde hij de bijrol van Kevin Myrtle in de rom-com What Men Want met Taraji P. Henson in de hoofdrol. Hij speelde ook het personage Joe in Promising Young Woman uit 2020. Hij zal ook optreden in de aankomende rom-com The Valet.

2 Filantroop

Max Greenfield heeft zich ook beziggehouden met filantropie en werkte voor de Young Storytellers Foundation aan tal van projecten. Sindsdien heeft hij verklaard dat hij werd geïnspireerd door zijn kinderen. Hij heeft twee kinderen, de elfjarige Lilly en de zesjarige Ozzie. Hij heeft zelfs een deel van de verkoop van zijn pre-orderboek aan de organisatie gedoneerd. Hij heeft ook andere jeugd- en gezondheidsgroepen ondersteund, zoals het LA Children's Hospital.

1 Een leidende man

Het lijkt erop dat een hit zijn in een comedyshow gewoon de kracht van Max Greenfield is. Na zeven jaar lang op een tv-show te hebben gespeeld, zouden velen denken dat hij een pauze zou willen nemen, omdat series leuk zijn maar veel hard werken. Maar Max Greenfield is uniek, want het lijkt erop dat deze man graag bezig blijft toen hij in hetzelfde jaar een nieuwe show binnenstapte waarin zijn oude stopte. Sinds het einde van het geliefde New Girl speelt Max Greenfield de rol van David Johnson in CBS' sitcom The Neighborhood, momenteel bezig aan zijn vierde seizoen. Hij verving Josh Lawson na de pilot-aflevering van de show, en dat is niet beledigend voor Lawson, maar het was absoluut de juiste beslissing en we zijn er des te beter van geworden.

Aanbevolen: