Hoe het leven van Leighton Meester eruit ziet als vrouw en moeder

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Leighton Meester eruit ziet als vrouw en moeder
Hoe het leven van Leighton Meester eruit ziet als vrouw en moeder
Anonim

Het vinden van een balans tussen werk, ouderschap en huwelijk kan een ongelooflijke uitdaging zijn, vooral voor koppels van beroemdheden. Het combineren van het gezinsleven met een fulltime acteercarrière is voor de meeste beroemdheden een onmogelijke prestatie gebleken. Sommige koppels van beroemdheden hebben echter de verwachtingen getrotseerd en hebben opmerkelijk succes geboekt in dit streven.

Leighton Meesters huwelijk en gezinsleven hebben herhaaldelijk bewezen dat de status van beroemdheid niet noodzakelijk een belemmering hoeft te zijn voor het handhaven van een gezonde balans tussen werk en privé.

Door de jaren heen heeft het Gossip Girl-aluin belangrijke rollen gespeeld in verschillende producties, waaronder film, televisie en Broadway. Meester's carrière is altijd in een stijgende lijn gebleven, zelfs na haar privéhuwelijk met voormalig O. C-ster Adam Brody.

Opmerkelijk is dat de beroemde actrice de rol van ouderschap voor twee kinderen op zich heeft genomen zonder haar carrière tijdens hun zevenjarig huwelijk te verwaarlozen. We bekijken hoe haar leven eruitziet als echtgenote van Adam Brody en moeder.

8 Hoe hebben Leighton Meester en Adam Brody elkaar ontmoet?

Leighton Meester en Adam Brody ontmoetten elkaar in 2011 toen ze samen speelden in de indiekomedie The Oranges. Geruchten dat er een relatie tussen de twee was ontstaan, circuleerden al in februari 2013. Meester en Brody verschenen echter niet in het openbaar als koppel tot juni van hetzelfde jaar.

In februari 2014 stapte het paar in het huwelijksbootje tijdens een intieme ceremonie die uitsluitend werd bijgewoond door goede vrienden en familie.

7 Leighton Meester's acteercarrière na het huwelijk

Een paar maanden na haar huwelijk maakte Leighton Meester haar Broadway-debuut in de toneelbewerking van de klassieke roman Of Mice and Men, met in de hoofdrol James Franco en Chris O'Dowd. Later in november werkten Brody en Meester opnieuw samen op het scherm en verschenen in de indie-komedie Life Partners als Tim en Sasha Weiss.

Meester won ook een prijs voor beste actrice voor haar rol in de onafhankelijke film Like Sunday, Like Rain en bracht in hetzelfde jaar haar debuutalbum uit, Heart Strings.

6 Leighton Meester's eerste kind, Arlo Day Is Born

Leighton Meester verwelkomde haar eerste kind, Arlo Day in augustus 2015. Geruchten die zij en Brody verwachtten, deden al sinds mei de ronde. Het paar heeft deze speculaties nooit bevestigd.

Meester is echter altijd ongelooflijk vocaal geweest over het stichten van een gezin. In oktober 2014 sprak de actrice over trouwen en kinderen krijgen in een interview met Nylon: “De meeste mensen die ik ken beginnen te trouwen. Het zullen de volgende kinderen zijn. Ik hou van de volwassen dingen. Ik vind het leuk om een huis te hebben. Ik heb honden."

5 Filantropie blijft een belangrijk onderdeel van het leven van Leighton Meester

Leighton Meester is betrokken geweest bij meerdere filantropische ondernemingen terwijl ze jongleerde met haar verantwoordelijkheden als echtgenote en moeder. Ze heeft sinds 2017 intensief samengewerkt met de non-profitorganisatie Feeding America om honger en dakloosheid te bestrijden.

Vrijwilligerswerk is schijnbaar een van Meester's en Brody's favoriete koppelactiviteiten, aangezien de twee hebben deelgenomen aan meerdere liefdadigheidscampagnes van Feeding America Charity sinds hun geheime huwelijk in 2014. In een telefoongesprek met het tijdschrift Bustle, herhaalde Meester haar toewijding om te geven terug naar de gemeenschap via liefdadigheidscampagnes en vrijwilligerswerk.

4 Leighton Meesters gedachten over de balans tussen werk en privéleven

Leighton Meester is erin geslaagd een levendige acteer- en filantropische carrière te behouden ondanks de toenemende ouderlijke en burgerlijke verantwoordelijkheden.

De actrice sprak over haar balans tussen werk en privé in een interview in 2018 met Entertainment Tonight, waarin ze zei: "Ik vind het ook leuk om acteur te zijn, je kunt veel werken, en wanneer werk werk is, is het, zoals, super intense en lange uren en je ziet je familie misschien voor een lange periode niet. Maar dan heb ik zo'n maanden achtereen vrij, dus ik kan echt thuis zijn en tijd doorbrengen, dus ik heb het liever zo."

3 Leighton Meester's tweede kind

Het gezin van Leighton Meester en Adam Brody breidde verder uit in september 2020, toen ze hun tweede kind verwelkomden. Brody bevestigde deze ontwikkeling terloops in zijn optreden in de populaire Twitch-show The Fun Time Boys Game Night Spectacular. Meester zou later haar ervaring met het moederschap delen en verklaarde dat ze doodsbang was bij het vooruitzicht om als nieuwe moeder van huis te zijn. Ze zei ook dat ze er kapot van zou zijn als ze een lang weekend weg van huis zou moeten zijn, zoals het personage dat ze speelt in haar nieuwste film, The Weekend Away

2 Leven in het huishouden van Brody-Meester tijdens de pandemie

Leighton Meester's tweede kind arriveerde tijdens de wereldwijde COVID-lockdown. Adam Brody erkende dat het in deze omstandigheden ontmoedigend was om een pasgeboren baby te krijgen. Meester herhaalde deze gevoelens, toen ze opmerkte dat het krijgen van een baby tijdens de pandemie sommige van haar projecten had doen ontsporen. "Ik had het [mijn muziek] klaar en klaar om te gaan, en toen pandemie… En ik heb nog een kind gekregen", legde ze uit in een recent interview. "Dus ik dacht: 'Dit is niet de juiste timing.'"

1 Adam Brody's gedachten over Leighton Meester

Adam Brody is vaak enthousiast over de kracht en bekwaamheid van zijn vrouw als moeder en echtgenote. Vroeg in hun huwelijk becommentarieerde Brody het leven na zijn huwelijk met Meester en zei: "Ik doe wat dingen, maar zij doet zeker het zware werk (figuurlijk)."

Brody prees ook de kracht en morele standvastigheid van zijn vrouw toen ze verscheen in de podcast van Anna Faris, Unqualified. De acteur beweerde dat Meester "… letterlijk Jeanne d'Arc was. Ze is de sterkste, beste persoon die ik ken. Ze is mijn morele kompas en Poolster, en ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over haar karakter."

Aanbevolen: