Jon Bernthal en andere acteurs die tussen de scènes in karakter blijven

Inhoudsopgave:

Jon Bernthal en andere acteurs die tussen de scènes in karakter blijven
Jon Bernthal en andere acteurs die tussen de scènes in karakter blijven
Anonim

Het leven op de set is voor elke acteur anders. Een acteur kan een toekomstige echtgenoot op de set ontmoeten, net zoals Brad Pitt en Angelina Jolie deden, cast en crew irriteren op de manier van Val Kilmer, nooit hun mede-ster ontmoeten, of uiteindelijk een mede-ster ontmoeten en ze volledig haten. De mogelijkheden van wat er zou kunnen gebeuren op de set van een film of een televisieserie zijn eindeloos.

Wat er ook gebeurt tijdens het filmen, aan het eind van de dag moeten acteurs een creatieve ruimte in hun hoofd ingaan die de magie laat gebeuren. Hoe ze ervoor kiezen om dit te doen, verschilt van acteur tot acteur. Om het personage in leven te houden, kiezen sommigen, zoals Jon Bernthal, ervoor om het personage tussen scènes niet te breken.

8 Jon Bernthal

Jon Bernthal onthulde in gesprek met talkshowhost Jimmy Kimmel dat hij zijn personage bleef op de set van The Punisher. "Als ik misschien een betere acteur was, zou ik… je weet wel, naar de bars en de nachtclubs gaan en gewoon een beetje opdagen en zeggen: 'I'm The Punisher', maar ik moet er min of meer in blijven, " Bernthal gezegd. "Blijf je in karakter?" vroeg een geamuseerde Kimmel. " Ja, een beetje pretentieus … Het is veel isolement en soort van niet al te veel plezier. Hij leeft in een wereld van duisternis, dus ik denk dat het mijn taak is om dat een beetje te omarmen, 'antwoordde Bernthal.

7 Jared Leto

Bij het spelen van 'The Joker' in Suicide Squad koos Jared Leto ervoor om zijn personage te allen tijde in leven te houden. Toen de cast een gesprek had met Conan, zei Leto's co-ster over haar tijd met de acteur: "Als ik Jared ontmoette, brak hij nooit karakter. Dus ik zou zeggen: 'Hallo, ik ben Karen Fukuhara. Aangenaam kennis te maken. Ik ben Katana' en hij zou naar me toe komen met '[cue Evil Laugh] Hi pretty.’”

6 Cecily Tyson

Viola Davis' ontmoeting met haar idool Cicely Tyson op de set van How to Get Away With Murder verliep niet helemaal zoals gepland. Cicely zei in een interview met GoldDerby over dat moment: “De eerste dag bij aankomst stond Viola voor de deur van de studio om me te begroeten en ze glimlachte allemaal. Ik was zo diep verankerd in het personage dat ik haar gewoon voorbij liep. Ze zei dat het haar verwoestte. Ze zei later tegen me: "Uh oh, ik kan maar beter aan het werk gaan!" Als ik begin te werken, ben ik dat niet, dat is dat karakter. Dat is de moeder, Ophelia, en we spreken niet. We hebben op dat moment geen relatie. Dus als ik de studio binnenloop, is dat wie ik was, Ophelia.”

5 James Franco

James Franco had waarschijnlijk een van de moeilijkste 'stay in character'-momenten tijdens het maken van Disaster Artist. Hij moest niet alleen de rol van acteur spelen, maar hij was ook regisseur. In een gesprek met Good Morning America zei Franco: Ik regisseerde de film. Ik acteerde erin, speelde een personage dat regisseur was, acteerde in zijn eigen film. Iedereen die naar de set kwam, mijn broer zou ze voorbereiden, zoals: 'Deze set is niet normaal. James regisseert karakter.'”

4 Donald Glover

In een interview met Vulture onthulde Donald Glover's co-ster Derrick Haywood, die de rol van Benny Hope in Atlanta speelde, dat Glover zijn personage Teddy Perkins tijdens het filmen handhaafde. "Ze noemden hem Teddy op de set?" vroeg Gier. "Ja! Ze noemden hem Teddy, hij gedroeg zich als Teddy. Er was helemaal geen Donald op de set. Ik hou je niet voor de gek. Onze betrokkenheid bij seizoen één in vergelijking met onze betrokkenheid bij deze aflevering was drastisch anders. Hij was echt Teddy Perkins op de set.” Haywood zei.

3 Daniel Day-Lewis

Keer op keer hebben acteurs onthuld dat werken met Daniel Day-Lewis gelijk staat aan werken met het personage dat hij op dat moment speelt en niet noodzakelijkerwijs wie hij in het echte leven is. Paul Thomas Anderson, in gesprek met Jimmy Kimmel, zei over het werken met Lewis: "Je gaat niet werken met Daniel Day-Lewis. Je gaat aan het werk met wie zijn karakter ook is. Dat is wie je ziet als je 's ochtends op je werk komt, en dat is wie je' s avonds laat."

2 Meryl Streep

Meryl Streep's co-ster Anne Hathaway beschouwt haar als een van de beste actrices waarmee ze ooit heeft gewerkt. Dat wordt grotendeels toegeschreven aan het feit dat Streep elke rol die ze speelt zo goed belichaamt. Hathaway zei in gesprek met Access Hollywood over het werken met Streep: Ze staat altijd centraal in haar karakter, in de scène, in wat ze ook doet. Ze is altijd volledig in contact met de waarheid. Dus als je een scène met haar doet, kom je standaard op dezelfde plek terecht.” Meryl ging zo op in haar rol, dat ze maar één keer aardig was tegen Hathaway, en haar personage behield tot het filmen was ingepakt.

1 Jim Carrey

Bij het maken van Man in the Moon brak Jim Carrey niet één keer zijn personage tijdens het filmen. Via een Netflix-documentaire, Jim & Andy, deelde Carrey hoe hij zich onderdompelde in zijn rol. In een gesprek met Variety zei Carey over het proces: "Ik zeg niet dat ik niet verstrikt raakt in het verhaal. Het verhaal is soms verdomd meeslepend, maar het was absoluut een belangrijk moment in het proces waarop ik Jim Carrey onderwierp voor Andy Kaufman en aan het einde ervan weer op zoek was naar Jim Carrey.

Aanbevolen: