The Social Network': waarom was het moeilijk voor Jesse Eisenberg en Andrew Garfield om in hun karakter te blijven?

Inhoudsopgave:

The Social Network': waarom was het moeilijk voor Jesse Eisenberg en Andrew Garfield om in hun karakter te blijven?
The Social Network': waarom was het moeilijk voor Jesse Eisenberg en Andrew Garfield om in hun karakter te blijven?
Anonim

Andrew Garfield en Jesse Eisenberg verschenen beide naast elkaar in de film uit 2010, "The Social Network". Het verhaal volgt in wezen het leven van Mark Zuckerberg en zijn proces van het creëren van een van de grootste sociale netwerkplatforms ter wereld, Facebook. Jesse, die Mark speelt, creëerde het netwerk samen met zijn vriend, Eduardo Saverin, gespeeld door Andrew Garfield. Terwijl het duo als beste vrienden begint, wordt het vrij snel zuur.

Hoewel acteurs zijn opgeleid om het persoonlijke van het professionele te scheiden, lijkt het alsof Jesse en Andrew daar een moeilijke taak in hadden. Hoewel het normaal is om dicht bij je castmates te komen op de set van een film, deed het uiteindelijk afbreuk aan het vermogen van deze twee om te presteren. Dit is de reden waarom Jesse en Andrew het moeilijk hadden om hun karakter in en uit te schakelen!

When Personal Meets Professional

De film "The Social Network" uit 2010 was een geweldig horloge, maar het lijkt erop dat de film niet zo'n geweldig project was om aan te werken. Ondanks het ontvangen van geweldige recensies en een aantal geweldige opmerkingen van Facebook-maker en CEO zelf, hadden Mark Zuckerberg, acteurs Jesse Eisenberg en Andrew Garfield het moeilijk om hun professionele en persoonlijke relatie te balanceren als het ging om hun rollen op het scherm. Jesse, die Mark speelde, en Andrew, die de beste vriend en mede-oprichter van Facebook, Eduardo Saverin, speelde, bevonden zich in een lastige situatie.

Terwijl de twee steeds nauwer samenwerkten aan de film, ontwikkelden ze een hechte vriendschap. Jesse en Andrew begonnen buiten de camera om rond te hangen en werden nogal wat gezien toen ze pauzes namen tussen het filmen door. Hoewel het de bedoeling is dat acteurs werk en privé kunnen scheiden, vonden deze twee het veel gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Volgens Jesse Eisenberg zelf was de dramatische rivaliteit tussen Mark en Eduardo op het scherm moeilijk voor hen om te spelen, gezien hoe dichtbij ze waren gekomen. De acteur onthulde dat het script waarin de twee tegen elkaar werden opgezet, zeker een emotioneel effect had, wat uiteindelijk hun vermogen om in hun karakter te blijven belemmerde.

Dit was niet het enige probleem waarmee Jesse Eisenberg te maken kreeg tijdens het filmen van "The Social Network". De acteur is vrij open geweest over zijn eerdere worsteling met een obsessief-compulsieve stoornis en het pesten waarmee hij als kind te maken kreeg. Hoewel deze verhaallijn niet direct verband houdt met Mark Zuckerberg in het echte leven, moest Jesse's personage zich op zo'n manier gedragen dat hij behoorlijk worstelde.

De acteur zei tijdens een interview dat "een van de moeilijkste dingen aan de rol was om opzettelijk te spreken en zich te gedragen op een manier waar hij zijn hele leven tegen had gevochten in zijn eigen persoonlijkheid". Het spreekt voor zich dat het kanaliseren van welk personage dan ook geen sinecure is, maar zowel Jesse als Andrew lieten hun talent op het scherm zien en bewezen hoe je van een geweldig script een geweldige film kunt maken.

Aanbevolen: