5 reality-tv-sterren die acteurs werden, en 5 acteurs die zich tot reality-tv wendden

Inhoudsopgave:

5 reality-tv-sterren die acteurs werden, en 5 acteurs die zich tot reality-tv wendden
5 reality-tv-sterren die acteurs werden, en 5 acteurs die zich tot reality-tv wendden
Anonim

De entertainmentindustrie maakt het voor veel aspirant-sterren een hele uitdaging om een voet tussen de deur te krijgen. Veel getalenteerde mensen zullen een reeks taken proberen, waaronder acteren, zingen, modellenwerk, hosten, concurreren en meer. Met vasthoudendheid en vaardigheden hebben sommigen van hen het van het kleine scherm naar het grote scherm gehaald. En hoewel reality-tv een negatieve connotatie kan hebben, zijn sommige acteurs reality-sterren geworden en hebben ze naam en fortuin gemaakt op dat gebied.

Hier zijn vijf acteurs die hun start hebben gemaakt met een realityshow die hen ertoe aanzette rollen te bemachtigen in meer prominente films en televisieseries. Bovendien zijn hier enkele acteurs die de tegenovergestelde weg zijn ingeslagen nadat hun acteervaardigheden hen niet veel succes hadden opgeleverd en ze zich tot reality-tv wendden. Sommige van deze shows, waaronder Project Runway en America's Next Top Model, werden wereldwijde sensaties en zouden meer dan tien jaar duren.

10 Jamie Chung kreeg haar start in de echte wereld

De voormalige realityster, Jamie Chung, kreeg haar start in MTV's veertiende seizoen van The Real World: San Diego in 2004. Haar carrière nam een vlucht sinds haar verschijning, en ze kreeg overal rollen in Veronica Mars, Greek en meer het begin van de jaren 2000. Haar acteercarrière is actief gebleven met haar meest recente rollen in The Misfits en Dexter: New Blood. Ze heeft drie nieuwe projecten in de maak.

9 RuPaul heeft 92 acteercredits (en tellen)

RuPaul is een getalenteerde drag queen, artiest, televisierechter, model en acteur. Hij heeft sinds eind jaren tachtig 92 acteercredits in film, televisie en muziekvideo's. Hij is het meest bekend voor het hosten van zijn reality-tv-show, RuPaul's Drag Race, van 2009 tot vandaag. Hij is echter meer acteerrollen gaan spelen dankzij de bekendheid die Drag Race hem heeft gebracht. Hij verscheen in Broad City en deed veel voice-overwerk voor twee projecten die momenteel worden gefilmd, Hitpigs en Ozi.

8 Josh Henderson begon aan 'Popstars'

Amerikaanse acteur, model en zanger Josh Henderson kreeg zijn start in de Britse muziektalentenshow Popstars van 2001 tot 2002. Hij kreeg acteerrollen na zijn tijd in de realityshow en kreeg zijn grote doorbraak in Yours, Ours, en Mine, Step Up en Desperate Housewives. Meest recentelijk was hij te zien in een kerstfilm die voor tv was gemaakt en in de CBS Original-televisieshow All Rise.

7 Julianne Hough was een 'Dancing With The Stars'-kampioen

Julianne Hough is een Hollywood-drievoudige bedreiging als actrice, zangeres en danseres. Ze verscheen op Dancing with the Stars, won twee seizoenen met haar beroemde danspartners en uiteindelijk werd ze jurylid in de show. Ze werd beroemd met haar filmrol in Burlesque in 2010 en bleef rollen krijgen zoals in Footloose en Safe Haven. Ze heeft een tv-film die momenteel in productie is met de titel One Hit Wendy.

6 Emma Stone deed mee aan 'In Search of the Partridge Family'

Emma Stone vond haar start ook in een reality-wedstrijdshow op televisie, genaamd In Search of the Partridge Family. Ze won de wedstrijd en kreeg de tv-filmrol van Laurie Partridge in 2005. Haar rode haar en unieke uiterlijk brachten haar naar rollen in Superbad, The House Bunny en haar doorbraakrol als Olive in Easy A. Ze speelde onlangs Cruella Deville in Disney's Cruella-film uit 2021 en werkt al aan een vervolg.

5 Kim Kardashian gaf acteren een kans

Het gezicht van Keeping Up with the Kardashians, Kim Kardashian probeerde ooit haar hand op acteren. Ze was te zien in de rampenfilm 2008, de tv-serie Beyond the Break uit 2009 en meer. Het is veilig om te zeggen dat ze heeft geleerd dat ze niet gemaakt is voor het grote scherm en een reality-tv-ster is gebleven. Haar show eindigde in 2021, maar haar nieuwe show, The Kardashians, komt binnenkort uit.

4 Jessica Simpson speelde in 'Newlyweds: Nick &Jessica'

Jessica Simpson was een zangeres die actrice werd en verscheen in projecten als That '70s Show, The Twilight Zone en kreeg erkenning in de film Dukes of Hazard uit 2005. Maar ze draaide toen naar reality-tv en ze verscheen in veel reality-tv-shows en talkshows, waaronder The Ashlee Simpson Show, Newlyweds: Nick & Jessica en Fashion Star. Het grootste deel van haar succes komt de laatste tijd van haar modemerk en ondernemende inspanningen.

3 Tia & Tamera Mowry begonnen op Disney Channel

Tweelingzussen Tia en Tamera Mowry staan bekend om hun midden tot eind jaren negentig televisieshow Sister, Sister. Ze verschenen vervolgens in films als The Hot Chick, de Twitches-serie en meer. T

Samen hadden ze in 2011 een realityshow genaamd Tia & Tamera, en afzonderlijk zijn ze verschenen op Tia Mowry at Home en The Real.

2 Heidi Klum wendde zich tot reality-tv met 'Project Runway'

Zakenvrouw, televisiepresentator en model Heidi Klum was een actrice in de vroege jaren 2000. Ze verscheen in een film uit 2001 met de titel Blow Dry, ze was in Ella Enchanted in 2004, en ze heeft ook veel kleinere rollen gehad. In 2004 begon ze met het hosten van de reality-wedstrijdshow Project Runway, die uitgroeide tot talloze spin-offs en Heidi een enorme schare fans en een pool van succes opleverde. Ze verscheen ook als jurylid voor America's Got Talent, Germany's Next Top Model en nog veel meer reality-tv-projecten.

1 Tyra Banks wendde zich tot reality-tv met 'America's Next Top Model'

Modelicoon Tyra Banks ging in dezelfde richting als Heidi Klum, met acteercredits in Life-Size met Lindsay Lohan, Coyote Ugly en meer vanaf het begin van de jaren negentig tot vandaag. Ze is echter het meest bekend voor het ontwikkelen en hosten van de langlopende reality-competitie America's Next Top Model, die in 2015 eindigde na 22 cycli van deelnemers. Ze heeft onlangs aan Dancing with the Stars gewerkt en produceert een nieuwe show met de titel Beauty.

Aanbevolen: